• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamlar! Diş eti rahatsızlığımdan dolayı buhar sıcaklığı inanılmaz rahatsız ediyor. Rpm rba ile pod kullanıyorum ama buhar sıcak. Fev dışında kolay satın alabileceğim soğuk buharlı atomizer tavsiyelerinizi bekliyorum.

Diğer konuda da (ION V2) aynı soruyu sorup cevap almışsınız zaten.
@azash üstada ilave edebileceğim Perseus V1 ve sıfır satışı hala olan Era Pro olabilir.
Majör denmiş ama piyasada bulunabilirliği düşük.
Ayrıca bütün atomizerlerde tel çapını düşürerek aromadan feda edip buharı soğutabilirsiniz.
30 ga Kanthal tel ile yüksek ohm düşük Watt ta kullanırsanız buhar ısısı hissedilir derecede soğuyor.
Bende bir soğuk buhar sevdalısıyım. Kendi kullanımıma göre soğuktan sıcağa sıralamam.
1. Majör-FeV-Perseus
2. Era-Era Pro
3. Ion V2 - Spica Pro
Bilginize

Selamlar! Diş eti rahatsızlığımdan dolayı buhar sıcaklığı inanılmaz rahatsız ediyor. Rpm rba ile pod kullanıyorum ama buhar sıcak. Fev dışında kolay satın alabileceğim soğuk buharlı atomizer tavsiyelerinizi bekliyorum.
@comandante abim sayesinde era pro aldım. daha ilk haftam ama gayet memnum. ılık-soğuk arası bir buhar alıyorum. aromadan feragat etmeme gerek yok clapton tel kullanıyorum. 0,80-0,85 ohm arası.

fev sarımıyla anlaşamamış bir buhardaşınız olarak daha kolay kullanımlı olduğu söyleyebilirim. gerçi benim ki ulton klonuydu ama orjinaline o parayı vermeyi henüz düşünmüyorum. biraz daha kafayı kırmam lazım :D

@comandante buradan da yanıtlamış soruyu. Başlığa da eklemiş olayım,
Diş eti rahatsızlığımdan dolayı soğuk buhar arayışındayım. Ion bunu kurtaracak gibi ama tam karar veremedim henüz :( Her ne kadar şeklini beğenmesemde flash ön planda ama hem tedarik hem fiyat konusunda üzüyor beni. Flash’a yakın soğuklukta bir arayıştayım.

Arkadaşların verdiği cevapların yanında (tel, atomizer tercihi, vs.), belki, drip-tip de eklenebilir soğuk buhar adına.

Soru ve cevapların geçtiği esas konu,

Konuyla ilgili anket,

Diğer konuda da (ION V2) aynı soruyu sorup cevap almışsınız zaten.
@azash üstada ilave edebileceğim Perseus V1 ve sıfır satışı hala olan Era Pro olabilir.
Majör denmiş ama piyasada bulunabilirliği düşük.
Ayrıca bütün atomizerlerde tel çapını düşürerek aromadan feda edip buharı soğutabilirsiniz.
30 ga Kanthal tel ile yüksek ohm düşük Watt ta kullanırsanız buhar ısısı hissedilir derecede soğuyor.
Bende bir soğuk buhar sevdalısıyım. Kendi kullanımıma göre soğuktan sıcağa sıralamam.
1. Majör-FeV-Perseus
2. Era-Era Pro
3. Ion V2 - Spica Pro
Bilginize
Teşekkür ederim. Diğer konuda ion v2 buhar sıcaklığını burada da tüm seçenekleri öğrenebilmek için aynı soruyu sordum. Halihazırda verdiğiniz tüm tavsiyeleri denedim ama pod cihazda 1.6-1.8 ohm 6-7 watt aralığında dahi istediğim kadar soğutamadım. Kartuş ve yanma odasının küçüklüğünden dolayı sanıyorum. Tekrar teşekkürler. Majör kovalayayım düşerse sürpriz olsun :)

Teşekkür ederim. Diğer konuda ion v2 buhar sıcaklığını burada da tüm seçenekleri öğrenebilmek için aynı soruyu sordum. Hali hazırda verdiğiniz tüm tavsiyeleri denedim ama pod cihazda 1.6-1.8 ohm 6-7 watt aralığında dahi istediğim kadar soğutamadım. Kartuş ve yanma odasının küçüklüğünden dolayı sanıyorum. Tekrar teşekkürler. Majör kovalayayım düşerse sürpriz olsun :)
pod cihazda çok zor buhar ısısını düşürmek.

pod boyutunda en ufak rta setup sbs modlar ve kısa bacalı atolarla mümkün olabiliyor.
denediklerim içerisinde en soğuğa yakın bunları yakaladım ben @NÖKER :)
Benim planımda o yönde üstadım. Kizoku techmod arıyorum üzerine de pioneer düşünüyordum ama buhar ılık sıcak arası tarzı bir iki yorum okudum şimdilik erteledim. Sizin tavsiyelerinizi koşturacağım.

Geri