Kanthal
Council
Aynı şeyler aklımdan geçti. Esigaranın rönesansını yaşıyor İtalyanlar. Piyasaya yön verme konusunda da iyi sayılırlar bence.Aslında Vape Systems atomizer serisi tütün severler grubunun gözdesi olunca
Aynı şeyler aklımdan geçti. Esigaranın rönesansını yaşıyor İtalyanlar. Piyasaya yön verme konusunda da iyi sayılırlar bence.Aslında Vape Systems atomizer serisi tütün severler grubunun gözdesi olunca
????malesef ion 4ml ve 2ml pc tanklarım pert olduğu için yakın bir zamana errtelenmiştir. oturdum sarayım diye 2ml pc de elimde kalınca. küçük bir burukluk yaşadım. iki atoya kaldık yine
sanırım sert giriştim tanka![]()
Yiv kismindan catlayip kiroldi ikisi de [emoji15]
Niye plastik tank almayalım konusunu buraya da taşıyorum,
[emoji116]
[emoji16]
Abaaaoooow, ibreti alem yaptı adamı ????Niye plastik tank almayalım konusunu buraya da taşıyorum,
????
Gazihazar in kırdığı tank ????
????
Boya ???? ☣Hakkini yemeyelim, camlari daha erken kiriyorum [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
O anketin hesabı daha bitmedi! ????Hakkini yemeyelim, camlari daha erken kiriyorum [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Hazır mı alıyorsun,Israr edip araştırmıştım bi’ de bu lanetli kokuyu! ???? Neyse artık kalmadı öyle bir derdim.
Son kalan seri, eldekiler yani. Başarılı gidiyor bırakma programım. Forum gırgırı, muhabbeti olmasa daha hızlı giderdi. ????Hazır mı alıyorsun,
O anketin hesabı daha bitmedi! [emoji23]
Boya [emoji117] [emoji1282]
Plastik[emoji117][emoji1282]&[emoji706]
[emoji16]
gitmeden kutunu açacan dimiSon kalan seri, eldekiler yani. Başarılı gidiyor bırakma programım. Forum gırgırı, muhabbeti olmasa daha hızlı giderdi. ????
Bi’ sonraki treni bekliyorum esas!Yaw kapatamiyorum ki [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Bir tank likit sınırı koymuştum, ne mg ne ml hesabı yapmadan. İlk hafta, ya biterse korkusundan güzel gitti; sonraki hafta nikotin seansı gibi bir şey oldu. ???? Azalta azalta giderim bu şekilde. Dernek işlerinde başarı sıfır ama —zor işmiş!????Forumsuz yapamazsın sen ????
Umarım planın gerçekleşir.
Bi’ sonraki treni bekliyorum esas![emoji14] Era’da aktarma yakalarsam da hiç affetmem.[emoji16]
Dernek işlerinde başarı sıfır ama —zor işmiş!????????
Single malt işinden de uzak duruyorum. ????????Yalnız buhar ve nik aşkına alkolik olma ????