GaziHazar
Admin
bileydim 100 lük alırdım deneyeyim diye 30 luk aldımdeep note tek kelimeyle harikaa...
bileydim 100 lük alırdım deneyeyim diye 30 luk aldımdeep note tek kelimeyle harikaa...
burda pahalı olmasa yapıştırırdım
gelmiyor ????????????geliyor
Ft de kargo dahil 41.13$Ekli dosyayı görüntüle 56657
$8.77 shipping ile birlikte toplam $43.61 e geliyor
bu hesapla bile 2 tane alabilsek tr den ucuza geliyor$8.77 shipping ile birlikte toplam $43.61 e geliyor
negzelBen aldım ama hala ses yok. ????Merakla bekliyorum nasıl bir şey çıkacak diye.
benim de era s olan paket kayip. christmas ve yilbasi tatili nedeniyle dukkan kapaliydi, 2 defa teslim denemisler o ara. 3 sefer online yeniden teslimat denedim, 3 sefer dagitici subeye gittim sonuc yok. bakalim ne olacakBen aldım ama hala ses yok. ????Merakla bekliyorum nasıl bir şey çıkacak diye.
Üzüldüm şimdi. ???? O yoğun dönem kargo işleri için karanlık oluyor zaten. Umarım haber çıkar en kısa zamanda.benim de era s olan paket kayip. christmas ve yilbasi tatili nedeniyle dukkan kapaliydi, 2 defa teslim denemisler o ara. 3 sefer online yeniden teslimat denedim, 3 sefer dagitici subeye gittim sonuc yok. bakalim ne olacak![]()
Everzon dan alacak olan var ise stok yok bilgisi olsun, satisi kapatmislar Subat ortasi girecekmis stoğa. Adamlar olmayan malı satiyor
zaten sadece pre-order silver satiliyorEverzon dan alacak olan var ise stok yok bilgisi olsun, satisi kapatmislar Subat ortasi girecekmis stoğa. Adamlar olmayan malı satiyor
son 2 senedir sadece bir kaç tane mtl ato alsam da, yine de elimdekilerden beğendiklerimi yazayım.
By Ka V9; tütünde başarısız ama tütün+pastane (ry4 tarzı) ve pastane tatlarında çok başarılı (çok sevdiğim Dvarw FL'nin yerini aldı)
Fev VS Rta; tek tütün tarzı sevebildiğim yegane aroma olan cdd no8 bunda şahane oluyor. Benim için ayrılmaz ikili.
Dvarw FL Rta; anlatmaya gerek yok, her yolu gelen güzel bir atomizer.
İtalya'da ve burada da genel olarak tütün aromaları tercih edildiğinden pek ses getiremedi bu atomizer. İlk aldığımda beni biraz uğraştırmıştı (o-ring kesme ve top cap sıkışması vb gibi) ama deck'e anında ulaşım, kolay deck, sökmeden anında pin değişimi, zahmetsiz likit doldurma vb. gibi kolaylık sağlayan şeyler benim aradıklarım olduğundan, en önemlisi de sevdiğim tarz likitleri çok iyi yorumladığından, dilini çözdükten sonra elimden düşmez oldu.V9’u kullanmadım ama özellikle İtalyan gençliğinde okuduklarıma bakarak bu mesaj beni şaşırtmadı. ????Fire-cured muhabbetlerinin arasında kaynadı gitti V9 o tarafta.