• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
son 2 senedir sadece bir kaç tane mtl ato alsam da, yine de elimdekilerden beğendiklerimi yazayım.
By Ka V9; tütünde başarısız ama tütün+pastane (ry4 tarzı) ve pastane tatlarında çok başarılı (çok sevdiğim Dvarw FL'nin yerini aldı)
Fev VS Rta; tek tütün tarzı sevebildiğim yegane aroma olan cdd no8 bunda şahane oluyor. Benim için ayrılmaz ikili.
Dvarw FL Rta; anlatmaya gerek yok, her yolu gelen güzel bir atomizer.

V9’u kullanmadım ama özellikle İtalyan gençliğinde okuduklarıma bakarak bu mesaj beni şaşırtmadı. ????‍♂️ Fire-cured muhabbetlerinin arasında kaynadı gitti V9 o tarafta.

V9’u kullanmadım ama özellikle İtalyan gençliğinde okuduklarıma bakarak bu mesaj beni şaşırtmadı. ????‍♂️ Fire-cured muhabbetlerinin arasında kaynadı gitti V9 o tarafta.
İtalya'da ve burada da genel olarak tütün aromaları tercih edildiğinden pek ses getiremedi bu atomizer. İlk aldığımda beni biraz uğraştırmıştı (o-ring kesme ve top cap sıkışması vb gibi) ama deck'e anında ulaşım, kolay deck, sökmeden anında pin değişimi, zahmetsiz likit doldurma vb. gibi kolaylık sağlayan şeyler benim aradıklarım olduğundan, en önemlisi de sevdiğim tarz likitleri çok iyi yorumladığından, dilini çözdükten sonra elimden düşmez oldu.
Aslında Vape Systems atomizer serisi tütün severler grubunun gözdesi olunca V9'u da o kefeye koydular sonra da deneyen herkes bıneyyah falan dedi, o yüzden beğenilmeyip tozlu raflara gitti ve unutuldu bile. SE'nin çabuk gelmesi bu yüzden herhalde. V9'cuğumun değerini bilemedi piyasa ????

Geri