• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
başka atomizer de önerebilirsin üstda o zehri de alabilirim. ama atoyu ne zaman alırım bilemem :p
mod dicodes bf60 bu arada

Eldekiler yeterli bence, onemli olan ohm sapmasi yada okuma hatasi vermeyen stabil bir ato kullanmaniz. Ion v2 stabil bir ato.

Dico ayarlarini tam bilmiyorum ama konuya bakmak lazim en kotu yan komsudan yardim aliriz :P

Tel sarimi onemli, om den yada dico konusuna donup tartisiriz. Hatta yarin bir sarim yapacagim, onda foto ile anlatim yaparim, kac ohm kac watt gibi ;)

Eldekiler yeterli bence, onemli olan ohm sapmasi yada okuma hatasi vermeyen stabil bir ato kullanmaniz. Ion v2 stabil bir ato.

Dico ayarlarini tam bilmiyorum ama konuya bakmak lazim en kotu yan komsudan yardim aliriz :P

Tel sarimi onemli, om den yada dico konusuna donup tartisiriz. Hatta yarin bir sarim yapacagim, onda foto ile anlatim yaparim, kac ohm kac watt gibi ;)

Zahmet olur ama hayir diyerek gereksiz bir kibarliga girmiycem [emoji847][emoji4]. Ote mahalleyi hic taki etmiyorum. 1-2 tedarikci disinda

Aman diyim bak yapmayin en kotu 3 tel ile 2 ve 2.5 mm de sarim yapmadan birakmayin :) yaziktir gunahtir. Bidr ufak bir tavsiye, elinizin altinda 28 yada 29 ga ni80 tel olsun. Bazi atomizerlerde patlatiyor :)

Ni80 sevemedim nedensiz olarak ss430 5mt kadar kullandım gayet güzeldi. Elim değerse nife30 26ga çekmeyi düşünüyorum. 30ga k1 denedim oda aşırı soğuk geldi

Geri