murcix
Council
ayrıca anketimden ürün seçtim daha ne![]()
heee, bak bu dogru. ama sen yine de kapagi al, havalar serin, sicak tutar seni

ayrıca anketimden ürün seçtim daha ne![]()
Ben yurtdışında olacaam evin garajı olacak o garajın bir köşesine atomizer krallığımı kurardım. Ama yine memnun olmazdım. Çünkü bir şeylerden öyle kolay kolay memnun kalamıyorum. 4/4lük dediğim 2 ato kullandım kişisel olarak. Dvarw/Flash 4/3lük 4/2 lik kaçtane kullandım denedim valla bilmiyorum.
aslinda en keyifli ve verimli kismi bu. genelde hobi olarak yeni ato/cihaz denemeyi tercih ederek hem fazla para harciyoruz hem de bazen altigimiz atonun potansiyelini ortaya cikartamadan vazgeciyoruz. cihazlar hadi bir yerde cabuk taninabiliyor ama ato ozelinde isler farkli gercekten. eger ki herhangi bir sorunu (ses, sizma, fiziki yapi vs) yoksa inatla sans verip yetenegini ortaya cikartma sureci de gayet keyifli geciyor. hatta bazilari kisiye uyan bir performans saglayinca bazi cekilebilir ufak kusurlari bile gormezden gelinebiliyor.
bir de isin likit boyutu var ki aslinda orasi cok daha eglenceli. anlasabildigi setuplari belirleyen kullanici likit kismini da hobiye donusturebilir.
ben ötede virdim kapağı sana torun ????dur bir büyüğünü @Kanthal dan en büyüğünü de @comandante den bekliyorum. içinden seçerim. ya da boy boy kullanırım ????
Ben çok yanlış yapıyorum ozaman benim sarım şıtandart 2.5 kılavuz 6 tur tel fark etmeksizin. 3 puff 5 puff çekip ato sattığım çoktur ????????????O likit kismina ben girmeyim
Normalde hic ato satmamaya ozen gosteririm ama ion v2 ye 3 ay sure verdim, bir turlu olmayinca vazgecmistim. Ona bile 3 ay verdim artik siz dusunun ( birazdan linc yicem kesin) yani isin sakasi her ato en az 1 ay yada 10 sarim denenmeden vazgecilmemeli
![]()
benim kod adımı çalma kantal. de git kendine yeni bi sıfat bul???? Grumpy Kanthal! ????
linc yicem
renk/ tip tamam ama bu kalindir muhtemelen ve tek oring. ???? operasyonu basarisiz
Sepeti şuraya bırakayım sku numarasından bulması kolay olur illaki ???? birine tesir eder @Elvis ???????? @ehy ????????herkesin kendi fikri kendi damagi, kim ne karisir. ben de mesela sizin en sevdiginiz Prime ile ve baska konuda onerdiginiz spica pro ile hic ama hic anlasamadim. ???? isin keyifli tarafi da bu yani. herkesin en sevdigi yemek kuru fasulyedegil haliyle
renk/ tip tamam ama bu kalindir muhtemelen ve tek oring. ???? operasyonu basarisiz![]()
Çöp ogutucu alırdım beğenmediğim atoyu orada oguturdum )))
Sepete bak, birazdan uçuşa geçer bu sepetSepeti şuraya bırakayım sku numarasından bulması kolay olur illaki ???? birine tesir eder @Elvis ???????? @ehy ????????
Ekli dosyayı görüntüle 56637
Ekleme: Tekte hepsini çeksem gümrükte kalırmı diyede düşünmüyor degilim hani
Ben çok yanlış yapıyorum ozaman benim sarım şıtandart 2.5 kılavuz 6 tur tel fark etmeksizin. 3 puff 5 puff çekip ato sattığım çoktur ????????????
o 2 oyun biri benim. anket sahibi olarak baştan hile yapmıştım ????Ekli dosyayı görüntüle 56635
%8.3’le hem de! ????