• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
zaten 1 atoda bunlari denemeye kalltigin an en az 3 ayin geciyor

aslinda en keyifli ve verimli kismi bu. genelde hobi olarak yeni ato/cihaz denemeyi tercih ederek hem fazla para harciyoruz hem de bazen altigimiz atonun potansiyelini ortaya cikartamadan vazgeciyoruz. cihazlar hadi bir yerde cabuk taninabiliyor ama ato ozelinde isler farkli gercekten. eger ki herhangi bir sorunu (ses, sizma, fiziki yapi vs) yoksa inatla sans verip yetenegini ortaya cikartma sureci de gayet keyifli geciyor. hatta bazilari kisiye uyan bir performans saglayinca bazi cekilebilir ufak kusurlari bile gormezden gelinebiliyor.

bir de isin likit boyutu var ki aslinda orasi cok daha eglenceli. anlasabildigi setuplari belirleyen kullanici likit kismini da hobiye donusturebilir.

Gara ato sevmiiim
Ss te ss mod full gara olursada kullanmam içinde ss olacak
Ft de sepette era pro ile milenium v1.1var ama alsam mı bilemedim oda ss [emoji23][emoji23]
Milenium v1 akıtma problemi vardı sürekli bunada yaklaşamıom ama elde birileri zehir veriyor [emoji23][emoji23]
Se çıksada kurtulsam şu zehirlerden
Hee bide yolda v1.4 var [emoji56]

gara ato eyidir, hojdur emme gonul istemeyince olmir tabi.

millennium V1.1 i mutlaka denemeni isterim, Era pro da karar senin. zira elindekileri azaltip az ve oz takilayim gibi bir dusunce gorunuyor cunku sende.

V1.4 ile nasil bir iliskiniz olacak onu da merak ediyorum ????

bir de italyan sayfalarinda denk geldim. cin subatta bahar tatili yapacak ve SXK ka SE klonu tatil sonrasinda cikacakmis. yani yani subat ortasindan sonrasina kaliyor. ????‍♂️

aslinda en keyifli ve verimli kismi bu. genelde hobi olarak yeni ato/cihaz denemeyi tercih ederek hem fazla para harciyoruz hem de bazen altigimiz atonun potansiyelini ortaya cikartamadan vazgeciyoruz. cihazlar hadi bir yerde cabuk taninabiliyor ama ato ozelinde isler farkli gercekten. eger ki herhangi bir sorunu (ses, sizma, fiziki yapi vs) yoksa inatla sans verip yetenegini ortaya cikartma sureci de gayet keyifli geciyor. hatta bazilari kisiye uyan bir performans saglayinca bazi cekilebilir ufak kusurlari bile gormezden gelinebiliyor.

bir de isin likit boyutu var ki aslinda orasi cok daha eglenceli. anlasabildigi setuplari belirleyen kullanici likit kismini da hobiye donusturebilir.

diye diye benide yoldan çıkardın :devilish:
senden önce picomla sek base içerek ne mutluydum halbukim :rolleyes:

Geri