comandante
Council
abi üretimde olmayan atomizeri niye övüyon ki![]()
????
abi üretimde olmayan atomizeri niye övüyon ki![]()
fakirsmods a aboneyim zaten passcard çıkartacaklar yakında bana ???? ama bu 18mm ve 2ml zor bana o iş
Majör kullanmayan yorumları hep bunlar ????
bende aromada yüzmeyi sevmiyimBen vurum sevmiiimmm![]()
bende aromada yüzmeyi sevmiyimaz aroma, soğuk buhar ve vurum
demlediğim likitlerimde bile aroma yüzdesi çok düşük. önerilenin yarısıyla demliyom çoğunu.
%10 üzeri aroma kullanmıyorum bir iki likit dışında. Reisen tek istisnam.
FE favorim o yüzden %1-2 at geç
zaten 1 atoda bunlari denemeye kalltigin an en az 3 ayin geciyor
Gara ato sevmiiim
Ss te ss mod full gara olursada kullanmam içinde ss olacak
Ft de sepette era pro ile milenium v1.1var ama alsam mı bilemedim oda ss [emoji23][emoji23]
Milenium v1 akıtma problemi vardı sürekli bunada yaklaşamıom ama elde birileri zehir veriyor [emoji23][emoji23]
Se çıksada kurtulsam şu zehirlerden
Hee bide yolda v1.4 var [emoji56]
aslinda en keyifli ve verimli kismi bu. genelde hobi olarak yeni ato/cihaz denemeyi tercih ederek hem fazla para harciyoruz hem de bazen altigimiz atonun potansiyelini ortaya cikartamadan vazgeciyoruz. cihazlar hadi bir yerde cabuk taninabiliyor ama ato ozelinde isler farkli gercekten. eger ki herhangi bir sorunu (ses, sizma, fiziki yapi vs) yoksa inatla sans verip yetenegini ortaya cikartma sureci de gayet keyifli geciyor. hatta bazilari kisiye uyan bir performans saglayinca bazi cekilebilir ufak kusurlari bile gormezden gelinebiliyor.
bir de isin likit boyutu var ki aslinda orasi cok daha eglenceli. anlasabildigi setuplari belirleyen kullanici likit kismini da hobiye donusturebilir.
feve toslamam gari yetti bana ulton ????
mesela @@Kanthal a hic laf yok. adam bilinci tuketici. sadece fazla gicik ????