comandante
Council
cami avlusunda su da bol halbukim ????
benden önceki sahibi ilk sahibiyse, temiz kullanmışsa, bana gönderdiğinde içinde likit kokusu olmazsa düşünebilirimtükrük paylaşmıyon etrafınla. az tükrük yalasan sevilirsin sende ???? ????
seviliyorsun tabi de neden hep ben cami avlusunda doğurulmuş kedi eniği muamelesi görüyom acaba![]()
tükrük paylaşmıyon etrafınla. az tükrük yalasan sevilirsin sende ???? ????
sen bu kedi olsan sut verilen kabi begenmez sifir mi dersin
manasi cok derin, bence feslegen/saksi iliskisi minyalinde guzel bir urun yerlestirme olmus. tebrik eder, hormetlerimi sunarim ????
sut verilen kabi begenmez
en tazesimemeden süt ister o zaman da ????
70 cm zurna yiyordur kesin ???? ???? ????durum mu yiyorsun![]()
dezenfektanla kaşık çatal silmişliğim var. eskiden de ıslak mendille silerdimhazar lokantaya gittiginde kendi bardagini, tabagini mi goturuyorsun? yoksa hep durum mu yiyorsun![]()
antalyada yok ondan istanbulda vrdır70 cm zurna yiyordur kesin ???? ???? ????
bu mesaj nasıl gözümden kaçmış yaw![]()
mesela major v2 kullansam severim gibi ama üretim yok. bu beni üzüyor.
fey 17 denemedim ama birilerinin sözü vardı.
by-ka 8 nerden bulucaz da kullanıcaz
perseus çok muı güzel de yarı yeşil yarı sarı![]()
perseus cok yakar, iyi kacar. ihtiyar onu likit selalesinde ihya eder ???? pamuklama zaten onun isi.Perseus gercekten güzel ato. Benim hep 2. Planda kaldı ama, boş duracağına çalışsın ise yarasın dedim ????
perseus cok yakar, iyi kacar. ihtiyar onu likit selalesinde ihya eder ???? pamuklama zaten onun isi.
(umarim akiyor, siziyor, sorunlu diye gelmez buralara)![]()
Ben 4-5 sarım yapmisimdir, hiç akıtma yapmadı. Likitte çok yakmıyor aslında flashtan az yaktığı kesin ????
perseus cok yakar, iyi kacar. ihtiyar onu likit selalesinde ihya eder [emoji2960] pamuklama zaten onun isi.
(umarim akiyor, siziyor, sorunlu diye gelmez buralara)![]()
@comandante akari, kokari varmis perseusun, hakkindan gelemez diyorlar bak.![]()
dezenfektanla kaşık çatal silmişliğim var. eskiden de ıslak mendille silerdimama restaurant'da öyle değil sadece kuru peçete
![]()
sıkıntısı kullanılmışlık, mikrop bakteri olayı değil bence. kafadan gidik anlıycağın ????Üstad madem bu kadar hassasiyet var alsana bir ultrasonic yanınada 1 lt ipa isterse 100 kişi emcüklesin kozmetik iyi ise gerisi teferruat