GaziHazar
Admin
inceleme yapanlar geri dönemedi henüzincelemesi varmı

inceleme yapanlar geri dönemedi henüzincelemesi varmı
Yeni olduğum için haliyle bilmiyordum kusura bakma DostumBu tür konularda bence en makul adım “yardım” başlığı açmak.
Mevcutlar
Majör V1.0, Majör V1.1, Majör V2, Drop Kit, Minör, Dvarw 16, FeV 17, Era, Siren 3, By-Ka 8, True,
Satın alıp, deneyip, sattıklarım
Ion V2, Spica Pro, Helix Kit, Penodat V1, Penodat V2,
Tilemahos Armed, Tilemahos Eagle, Dwarv22, Pico, FeV 4.5, FeV 4.5s,
Expromizer 2.1, Vertex,
Yakın zamanda elime ulaşacaklar
Millenium, Era Pro, Perseus, (denedim yeniden temine girdi)
Yakın çevremden deneyip satın almadıklarım.
Troya Lv2, Troya Mv2, Kayfun V4, Kayfun Prime, Kayfun Lite 2019,
Taifun GTR, Dome III, Dome IV, Integra, Expromizer 3, Expromizer 4, By-Ka 6,
Gus Phenomenon, Gus Zest, Gus Menelaus
şimdilik aklıma gelenler bu kadar![]()
bu mesaj nasıl gözümden kaçmış yawMevcutlar
Majör V1.0, Majör V1.1, Majör V2, Drop Kit, Minör, Dvarw 16, FeV 17, Era, Siren 3, By-Ka 8, True,
Satın alıp, deneyip, sattıklarım
Ion V2, Spica Pro, Helix Kit, Penodat V1, Penodat V2,
Tilemahos Armed, Tilemahos Eagle, Dwarv22, Pico, FeV 4.5, FeV 4.5s,
Expromizer 2.1, Vertex,
Yakın zamanda elime ulaşacaklar
Millenium, Era Pro, Perseus, (denedim yeniden temine girdi)
Yakın çevremden deneyip satın almadıklarım.
Troya Lv2, Troya Mv2, Kayfun V4, Kayfun Prime, Kayfun Lite 2019,
Taifun GTR, Dome III, Dome IV, Integra, Expromizer 3, Expromizer 4, By-Ka 6,
Gus Phenomenon, Gus Zest, Gus Menelaus
şimdilik aklıma gelenler bu kadar![]()
Buradan aromaci degilde, doyum , ilik soguk buhar ve vurum sevdiginiz belli oluyor. Deneyip almadiklariniz kismini gorunce bu isin bir kez daha ne kadar kisisel oldugunu anliyor insan![]()
ikinci el atomizer işine bulaşamazsam işim çok zor benim
perseus çok muı güzel de yarı yeşil yarı sarı![]()
Ne kusuru? ???? Burası biraz gırgırla ve kısa notlarla karışık hareket ediyor diye haber vermiştim. ????Yeni olduğum için haliyle bilmiyordum kusura bakma Dostum
bu arada benim stoğa yürüdüğünü farkettim ama farketmemiş gibi yaptım ????bu mesaj nasıl gözümden kaçmış yaw
mesela major v2 kullansam severim gibi ama üretim yok. bu beni üzüyor.
fey 17 denemedim ama birilerinin sözü vardı.
by-ka 8 nerden bulucaz da kullanıcaz
perseus çok muı güzel de yarı yeşil yarı sarı![]()
bende alışkanlık oldu sıfır bulucam diye bol video izlemek. Videolardan (bazıları anlamadığım diller olsa da) bir atomizer bana göre mi değil mi ayırt edebiliyorum. kayfunlar son kurdan sonra iyice zora girdi ama kısmet "deve bir pula, deve bin pula". onlar içinde bana uygunu sadece prime uzatma kitiyle, belki bir de lite 2021. zarar kısmına da 25,50 tl sigara fiyatından baz alıyorum o da dokunmaz heraldeBende sifirciyimdir siz gibi ama Bence benim taktigi uygulayin. Misal ben kayfunlari sifir almak icin hep es dost kovalarim ama yinede temiz bir az tukruklu bulursam alirim. Sifiri gelince ona yol veririm. Zaten zararim olmuyor, aldigima satarimama sifir aldigimi begenmeme durumu haric hic satmam
![]()
yürümek ne kelime koştum resmen, açık açık istedim olmadı kendin söz verdin yine olmadı. olmayınca olmuyormuş ????bu arada benim stoğa yürüdüğünü farkettim ama farketmemiş gibi yaptım ????
Ekli dosyayı görüntüle 56597
yakın çevremde bana ZENCİ derler ???? ???? ???? ????yürümek ne kelime koştum resmen, açık açık istedim olmadı kendin söz verdin yine olmadı. olmayınca olmuyormuş ????
töbe çarpılırızBu arada @Koba bazi konularda bildirim alma sorunu var sanirim. Misal bu konudan hic bir sekilde bildirim almiyorum. Forumun neredeyse tum muhabbeti burada donuyor ve ben sadece gelip bakip gidiyorum. Biraz yesillendiririz bizde azicik.
Burasi @comandante @GaziHazar @Kanthal @murcix in tekeline gecmis![]()
bende alışkanlık oldu sıfır bulucam diye bol video izlemek. Videolardan (bazıları anlamadığım diller olsa da) bir atomizer bana göre mi değil mi ayırt edebiliyorum. kayfunlar son kurdan sonra iyice zora girdi ama kısmet "deve bir pula, deve bin pula". onlar içinde bana uygunu sadece prime uzatma kitiyle, belki bir de lite 2021. zarar kısmına da 25,50 tl sigara fiyatından baz alıyorum o da dokunmaz heralde![]()
kayfun ona uymaz. kaşıntısından ve meraktan bütün ilgisiSimdiden soyleyim, prime da uzatma kiti ile bile eh bir vurum, kadife gibi icim ve aroma alirsiniz. Oyle vurum filan aramayin, lite 21 in 19 dan cok farkli olmayacagini dusunerek ilik sicak buhar alirsiniz, sarima gore ilik alirsiniz, sonra demedi demeyin![]()
töbe çarpılırızben hariç konsorsuyum var
![]()