comandante
Council
era pro al bulursanEra pro aldıracaksın bana üstat sonunda???? flash da yok era da ????

Bknz ???? @GaziHazar
era pro al bulursanEra pro aldıracaksın bana üstat sonunda???? flash da yok era da ????
İhtiyarın yadigarı bende ????Era pro aldıracaksın bana üstat sonunda???? flash da yok era da ????
Hazar bey, kanthal beyefendi kahve içememektedir. Açıklama yapmayarak ne amaçlanamak, nereye varmak istemektesin.
öle göz süzme aç kutunu duy sesimi ????
Oringin kaybolduğu gün pamuklamayı kötü yapacağım tuttuysa var ya bu kadar olur yani üstat???? akıttı oring den bildim. Tekrar pamuklayayım inşallah olurİhtiyarın yadigarı bende ????
Bakayım dedim, o-ring falan yok ???? sıkıntı yaşamadım ama aynen devam. Bam bam bam
ben bayağı bi süre tek oring kullandım etkilememişti. sıkıntı pamuklamanda olabilirOringin kaybolduğu gün pamuklamayı kötü yapacağım tuttuysa var ya bu kadar olur yani üstat???? akıttı oring den bildim. Tekrar pamuklayayım inşallah olur
Hazar bey, kanthal beyefendi kahve içememektedir. Açıklama yapmayarak ne amaçlanamak, nereye varmak istemektesin.
Kimse hallenmesin, ihtiyar prosuna kavuşunca incelemeyi kendi yazacak. @Kanthal a sürpriz yapacağım demişti. Sen yine de bilmiyormuş gibi davran [emoji2957]
Mesaj kendini otomatik olarak yok edebilir belki, galiba, sanırım [emoji851]
Zaten @GaziHazar a dm den soruyorum sürekli ????
zaten ilk okuyan ihtiyarın ta kendisi oldu ????Yok etmeden alintilayim da kalsin [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Ayrica gelmesine daha var diye biliyom ben
Profil fotosu ile özelden yürüme çok manidar. Yolun açık olsun ????Zaten @GaziHazar a dm den soruyorum sürekli ????
vayyyy @GaziHazar dm den gizli gizli konsa çıkıyomuş [emoji2960] @Kanthal bak kutun açık olsa sende özelden yürürdün hazara [emoji23]
Sifir atolariniz icin inceleme yapilir, kullanmadan bana yollayin deniyip ozelden donus yaparim. İlk okuyan siz olun… ato bende kalirsa tek okuyan da siz olursunuz.
Kampanyaya gel…
Konu açıp kendiyle konuşan birinden ne beklenir ????senin kutununda bereketi bol. gelen giden belli değilmiş hazar ????
senin kutununda bereketi bol. gelen giden belli değilmiş hazar [emoji2960]
Konu açıp kendiyle konuşan birinden ne beklenir [emoji2957]