Tankı sabitleme parçası yanma odasının kubbesinde girintili bir yüzey oluşturuyor videoda gördüğüm kadarıyla aroma üzerinde nasıl bir etkisi olacağını merak ettim şahsen
Yabancı bir platformda afc pin ölçüsüyle ilgili bir not vardı, 1.2mm aslında şöyle gibisinden bir not. Tam takip edemediğim için, net bir bilgiye sahip değilim yine de.
Tankı sabitleme parçası yanma odasının kubbesinde girintili bir yüzey oluşturuyor videoda gördüğüm kadarıyla aroma üzerinde nasıl bir etkisi olacağını merak ettim şahsen
Drip-tip oring’inden işe yarar bir şeyler çıkar mı diye düşünebildim sadece. ????Yerine oring bulamıyorum başka nasıl çözebiliriz?
Denedim de büyük geliyor üstat. Keçe gibi bir malzeme arıyorum evin 4 yanında. Bulursam ben ona edeceğimi bilirim????Drip-tip oring’inden işe yarar bir şeyler çıkar mı diye düşünebildim sadece. ????Orayı geçici olarak kapatacak plastik yahut silikon bir parça —belki?
Hadron mini ustad. E-cig urunu oldugu icin sanirim yas kontrolu var sanirim.@GaziHazar ???? için beğendim dedim, fakat n’olduğu gözükmüyor bende. ????
Kopuk vaziyette koysam iş görür mü üstat? Görür dersen şu an şu dakika keserim bir oring acımam. Ato çok yeni içim parçalanıyorBaşka bir o-ringi oraya göre kesip uydurmak geldi aklıma. Tabi ki geçici bir çözüm ????????![]()
Flash oringlerinden biri uymuştu diye hatırlıyorum.Üstatlarım selam. Expro 2.1. Mid tank. Soldaki likit dolum deliğindeki küçük oring lavabodan aktı gitti. Yedek yok. Yerine oring bulamıyorum başka nasıl çözebiliriz? Ekli dosyayı görüntüle 56561
Era pro aldıracaksın bana üstat sonunda???? flash da yok era da ????Era - era pro pin oringide uyabilir