• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla getirtirsen en azından yabancıya yamulmayız sen kazanırsın üstad :)

Yok be ben para kazanmakdan cok, millet kullansin diye. Valla uzuluyorum, mukemmel yeni makineler var, kedinin cigere baktigi gibi bakiyoruz. Ahh su gelse, ah bu gelse. Getirende zaten uzerine masallah abandikca abaniyor ( yapmayanlari tenzih ederim ) . Volkan bey vardi onceden ne guzel Svoemestoda cat diye alirdik. Valla rrp lo bile gelse alinir, sonucta dolar kuru aldi basini gitti ama bunu alacak illaki cikiyor.

Bende ilk basta inanmadim ama okuyunca ve eldekilere bakinca yeter sankim, umarim, herhalde :D

Taifun gt one ilk basta yukseldim ama yan komsudan gelen lite 19 dan aroma olarak bir tik alti yorumu vazgecirdi, tabi birde o plastik camin yiv yeme ihtimali. Ex 1.4 ise kombinasyon genisliginin yaninda piyasaya sunulan fiyati direk beni itti. Eyvallah tedarikcinin masrafi vardir ama o parayi sahsen vermem. Zaten pekde tutuncu degilimdir. Spicalar isini fazlasiyla goruyor. Quasere kustum biraz. 75C ve yihi var bir tanede dico lazim.

Ama isin asli bana versinler kayfunlari gerisi hikaye, her yola geliyorlar, nasil yapmislarsa. Kayfunlarin yanina alsam belki bir orijinal Skyline R ki elimdeki klon olmasina ragmen aromasinin cok fazla ve sekerli olmasi, bir yerden sonra bayiyor arkadas.

Edit : Yorumlarim Kayfun ailesi icin her zamanki gibi tarafli ve duygusaldir :)

Kendimi feda edeceğim sizin için, yapacak bir şey yok. ???? Forum kardeşliği bunu gerektirir. Maksat sizi o tatlı likitten kurtarmak.
Skyline R için bir öm uzağınızdayım . :love:

Katılıyorum üstad aman aman yüksek bir aromaya sahip degil sivri uçlu likit şişesiyle bile likit doldurmak meşakkatli illaki iğne uçlu olucak.
Dengeli bir aromaya sahip meyvede patanede henüz kullanmadım.
Tütünde bence iyi degil.
Buhar yogunlugu ve ılık/soguk buhar oluşu güzel
Ses durumu sessiz bir atomizer
Zannımca hiç birşeyde üst düzey degil
Aynı şekilde alttada degil
Alanı üzmez şahada kaldırmaz demek yanlış olmaz
Şunuda eklemeden duramıyacağım.
Boğaz vurumu güzel doyurucu uçan tekme atar cinsten degil ama [emoji23][emoji23]
99a74e4c26b1d62902cea777cd87e3a2.jpg

Ya ben çok iyi yaptım o konuda, gt one ile expro 1.4 arasında kalmıştım, 1.4 aldım, iyi ki almışım, tam aradığım şeymiş. Gt one alsam satardım büyük ihtimalle. @Epek abim haklı dediklerinde. Ama ben de kendi adıma hiç sıfır ato almayan biri olarak, hazır zevkim de oturmuş, sabitleşmiş, 2015'ten kalma lpv2'ler kullanıyorum, artık 7. el mi 8. el mi belli değil ???????????? bari düzgün sıfır ve içimi sevdiğim bir atom olsun dedim. O yüzden kıydım parasına. Tercih tabii ki, de ne atolar aldım ne atolar aldım ???? 2. eldi ucuzdu, pahalıydı ama sonuçta çok büyük paralar harcadım kendi çapıma kıyasla. ???? Onlardan sonra 3-4k'lara kadar saçma gelmiyor bana eğer yıllarca kullanacaksam, zevkle kullanacaksam bir atoyu, modu.

Ya ben çok iyi yaptım o konuda, gt one ile expro 1.4 arasında kalmıştım, 1.4 aldım, iyi ki almışım, tam aradığım şeymiş. Gt one alsam satardım büyük ihtimalle. @Epek abim haklı dediklerinde. Ama ben de kendi adıma hiç sıfır ato almayan biri olarak, hazır zevkim de oturmuş, sabitleşmiş, 2015'ten kalma lpv2'ler kullanıyorum, artık 7. el mi 8. el mi belli değil ???????????? bari düzgün sıfır ve içimi sevdiğim bir atom olsun dedim. O yüzden kıydım parasına. Tercih tabii ki, de ne atolar aldım ne atolar aldım ???? 2. eldi ucuzdu, pahalıydı ama sonuçta çok büyük paralar harcadım kendi çapıma kıyasla. ???? Onlardan sonra 3-4k'lara kadar saçma gelmiyor bana eğer yıllarca kullanacaksam, zevkle kullanacaksam bir atoyu, modu.

Sonucta bu isi her ne kadar hobiye dokmus olsam yada olsak da su anki sigarada aylik maliyetimiz zaten 1k ya yaklasiyor ve cope gidiyor. Bu keyif isi sonucta yanlis anlasilmasin ben hic bir zaman 1 2 3k bir cihaza verilmezi savunmam. Bir atoyu yada cihazi sevdiysem verilen 1k yada 2k bana koymaz. Ben her ne kadar saka yapmis olsamda 2 3 mesaj oncemde yazdiklarimda ciddiydim hatta sepeti bile yapildi :) kayfun prime i biliyorum 120 euro ve bu fiyata alirsam sorun yok ama 50 60 dolarlik atoyu 100 dolar civarina almayi vurgulamak istedim. Ama isin soylede bir gercek tarafi, normalde bu kadar opsiyon svoemestoda olsa adamlarin fiyati en az 250 euro olur orasida ayri mevzu. Iyiki almissiniz, sonucta 1 atomizer ile 3 farkli atomizer kullanacaksiniz ;). Heleki icimi uyuyorsa ne mutlu. Bu yuzden 5 fane Prime mim olsa 6. Olurmu acaba derim sahsen :D

Misal 2 tane evde var 2 tanede sepette, onu buraya getirecek adami ariyorum, ama yaklastim az kaldi :D

Aha buda hayalimin sepeti :D

Screenshot_20220106-205137_WhatsApp.jpg

Ekli dosyayı görüntüle 56491
Morici’den D16 için uzatma/ek-kapasite parçası. KF19/21 için de böyle bir şey yapılsa şahane olur. ????‍♂️ 13/14 yılları için afc parçası yapılıyor, 19/21 çerez gibi satılırken modifiye parçası yok —tuhaf!????‍♂️
bunun camını da üretmesi gerekecek yada aparatı bulsam şırınga şişesinden yaparım bir tane :)

Boğaz vurumu konusundaki notları buraya da ekliyorum,
kullandiklarim arasindan bogaz vurumu konusunda iyi olan atolar soyle;
Fev 4.5, Major, perseus, Era, by ka V8.

bahsini ettiginiz atolardan ise peno v2 4ml olursa keyifli bir vurumu var, Ion V2 de ona yakin sayilir.

bogaz vurumu icin en namli ato Fev 4.5tir. tek tarafli hava pini de kullanirsaniz gayet guclu bir vurum alirsiniz.
Kullandığım en vurumlu atolar hatırladığım kadarıyla vurum sırasına göre:

Squape Nduro
Squape Arise
Spica Pro
Erlkönigin/Elprinz
Flash 4.5s+/4.5
Kayfun Lpv2/fp
Russian 91
Expromizer 1.2/1.4
Siren V2
Penodat V2
Tilemahos Armed
Kayfun V4
Kayfun Mini V3
Majör V1/1.1
Majör V2
Perseus
Troya Lv2
Ion V2 4ml
Tilemahos Armed Eagle
Expromizer V4
Neeko
Troya Mv2
Kronos V2
Taifun GT2
Penodat V1

Vurumu yüksek olduğunu duyup kullanma şansım olmayan Ataman var.
Tütün aroması ve vurum diyosanız major, spica pro ve troy serisi istediğinizi verir sanırım.

Başlık için,

çevre ve insan sağlığına bu kadar önem verilen zamanımızda illaki bir çok deney yapılarak kullanılıyor kimyasal materyaller.
mesela bu alüminyum kutu içlerini koruyan vernik tabakası.
benim anlatmak istediğim körü körüne kötülemeye yürüyenlere.
burada, eleştirmek için eleştirenler bile bilmeden kim bilir daha zararlı hangi ürünlerle temasta.
zaten ham maddesi doğal yoldan bulunan ürün bile işlenirken kimya ile karşılaşabiliyor.
her şeyi geç sokağa çıktığında soluduğumuz havada bile bir dünya zararlı element var.
o yüzden fazlada takmamak lazım.

Geri