• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
b5e07c02fa8e3017132cab615b7be6fb.jpg

İlginç geldiği için paylaşayım dedim

Vampir, seytan ve superman defetme prosedurleri tamam ama bemim hasetim 10 dogaustu yaratik gucunde… mesela kurtadam, zombi, subzero, ryu eksik [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Atonun üstüne gümüş niyetine alüminyum folyo sardım, dolap kapağını açınca sun light ışık veriyor. başına da Ken ve Scorpion diktim. ????????

Telefonun kamerasina teleskop baglanabildigi gun cekecekmis [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Panoramik foto çekeceğim işte ????

İnanmam üstadım inanmam ???????????? Taifun gt one, Expromizer 1.4, Edge, Ripley, Mono, Iaido, Aviator, Quaser, Vativ, Pico pro bunlar ne olacak ????????

Bende ilk basta inanmadim ama okuyunca ve eldekilere bakinca yeter sankim, umarim, herhalde :D

Taifun gt one ilk basta yukseldim ama yan komsudan gelen lite 19 dan aroma olarak bir tik alti yorumu vazgecirdi, tabi birde o plastik camin yiv yeme ihtimali. Ex 1.4 ise kombinasyon genisliginin yaninda piyasaya sunulan fiyati direk beni itti. Eyvallah tedarikcinin masrafi vardir ama o parayi sahsen vermem. Zaten pekde tutuncu degilimdir. Spicalar isini fazlasiyla goruyor. Quasere kustum biraz. 75C ve yihi var bir tanede dico lazim.

Ama isin asli bana versinler kayfunlari gerisi hikaye, her yola geliyorlar, nasil yapmislarsa. Kayfunlarin yanina alsam belki bir orijinal Skyline R ki elimdeki klon olmasina ragmen aromasinin cok fazla ve sekerli olmasi, bir yerden sonra bayiyor arkadas.

Edit : Yorumlarim Kayfun ailesi icin her zamanki gibi tarafli ve duygusaldir :)

Taifun gt one ilk basta yukseldim ama yan komsudan gelen lite 19 dan aroma olarak bir tik alti yorumu vazgecirdi,
Katılıyorum üstad aman aman yüksek bir aromaya sahip degil sivri uçlu likit şişesiyle bile likit doldurmak meşakkatli illaki iğne uçlu olucak.
Dengeli bir aromaya sahip meyvede patanede henüz kullanmadım.
Tütünde bence iyi degil.
Buhar yogunlugu ve ılık/soguk buhar oluşu güzel
Ses durumu sessiz bir atomizer
Zannımca hiç birşeyde üst düzey degil
Aynı şekilde alttada degil
Alanı üzmez şahada kaldırmaz demek yanlış olmaz
Şunuda eklemeden duramıyacağım.
Boğaz vurumu güzel doyurucu uçan tekme atar cinsten degil ama [emoji23][emoji23]
99a74e4c26b1d62902cea777cd87e3a2.jpg

Son düzenleme:
Geri