• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Elleşmeyin adama [emoji1787]
Bu arada gaziye çok kolay dedikten sonra boyuna pamuğum yandı [emoji23]
Özellikle soğuk havada besletemedim bir türlü atoyu, pamuğu değiştim rahatladım.
Fiber’n coton soğuk havada beslemiyor, bu böyle biline.

Gecmis olsun ustad.

Onlar anlamaz yurtdisinda ucuza aliyorlar deneyip deneyip hava basiyorlar [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Hazar sana nazar etmiş @ehy , başka açıklaması yok bunun. Dün de millennium muhabbeti yaptık akşam üzerine çelik termos düştü, cam 82 parçaya ayrıldı. Sen yine pamukla iyi yirtmissin. ????

Hiphop ve bp mods pro cotton denk gelirseniz deneyin, çok pratik ve güzel pamuklar
Ahh üstad, ulaşılabilir iki pamuk var şuan. CB prime ve titanium cottom, başka bildiğim yok. Söylediklerine ulaşmak zor.
Millenium’a üzüldüm :( ama zehirledin beni alsam mı almasam mı diye dolanıp duruyorum malum gümrük:)

Ahh üstad, ulaşılabilir iki pamuk var şuan. CB prime ve titanium cottom, başka bildiğim yok. Söylediklerine ulaşmak zor.
Millenium’a üzüldüm :( ama zehirledin beni alsam mı almasam mı diye dolanıp duruyorum malum gümrük:)
Uzun dönem CB V2 kullandım. Ben prime a tercih ederim çünkü prime fazla şişiyor. Sevmiyorum öyle pamuk.

Tütün içenlerin denemesi gereken bir ato millennium. Umarım bir şekilde ulaşır sizlere de.

Cam çok bende merak etme ????

@ehy bu arada flashta içim kalitesi buhar kıvamı vs hiç bir fark yok tek fark varsa o da besleme fitilleri görevini çok iyi yapıyor üstad içimde hiç bir fark ben göremedim bir de HURAFEDE olabilir kuruntuda diye biliriz bak bugün 2yada3. Gün aroma bence daha iyi şuan ki kullandığım flashta

@ehy bu arada flashta içim kalitesi buhar kıvamı vs hiç bir fark yok tek fark varsa o da besleme fitilleri görevini çok iyi yapıyor üstad içimde hiç bir fark ben göremedim bir de HURAFEDE olabilir kuruntuda diye biliriz bak bugün 2yada3. Gün aroma bence daha iyi şuan ki kullandığım flashta
Teşekkür ettim üstad, aroma biliyorsun kullanmıyorum diyecek kadar az kullanıyorum tank dolum başına 1-2 damla aromalı likit????

Hazar sana nazar etmiş @ehy , başka açıklaması yok bunun. Dün de millennium muhabbeti yaptık akşam üzerine çelik termos düştü, cam 82 parçaya ayrıldı. Sen yine pamukla iyi yirtmissin. [emoji39]

Hiphop ve bp mods pro cotton denk gelirseniz deneyin, çok pratik ve güzel pamuklar

Nazar degil hasettir o [emoji1787][emoji1787][emoji1787] gerci cama olmus olan. Millenium guzel atomizer keske benim de olsa [emoji849][emoji849][emoji849] haset haset haset

Geri