• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hızlı cevabınız için öncelikle teşekkür ederim. Evet hiç MTL tecrübem yok. DL çekim gibi ama boğazda toplayıp ciğere indiriyorum ama sanki çekerken likit yutuyormuşum gibi ağızda buruk tat bırakıyor o yüzden alışma evresindeyim. Bu durumun belki benim kullandığım likit ile alakalı olabilir diye düşünüyorum. MTL için hangi tel ve ohm önerirsiniz veya siz hangi tel kullanıyorsunuz ?
Evet fark büyükmüş yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum.
Elinizdeki ato birçok kullanıcı tarafından beğenilen, güzel bir ato. En sıkıdan havadar içime kadar olanak sunuyor.
MTL içime alışmak için öncelikle içim şeklinizi oturtmak lazım. DL gibi sert ve direkt çekim yerine s.igara gibi usulca çekerek kullanın. Hava kanalını da zaman içinde bir miktar kisarsaniz ideal MTL içime gelmiş olursunuz.

MTL için rağbet gören en popüler sarım kanthal 28ga 6 tur. Elinizdeki 26ga ile bir sonraki sarımda 2.5 çap 5 tur deneyin ve gücü 15watt a düşürün. Zaman içinde oturur herşey ve farklı tel kalınlıkları ve hatta çeşitlerini denemeye başlarsınız

Expromizer serilerini kullanmış, tecrübeli üstadlar yardımınıza ihtiyacım var. 1.1 ve 1.3 buldum. İkisinden birini alacağım lakin gerçekten çok kararsız ve bilgisizim. İlk Expro’m olacak. ????
Bunları boşver 1.4 limited edition al hem boğaz vurumu olarak hem aroma olarak daha iyi derseniz oda olur yani :)
Sizce hangisini almalıyım?
Saygılar.
@Vape Mania

Son düzenleme:
Expromizer serilerini kullanmış, tecrübeli üstadlar yardımınıza ihtiyacım var. 1.1 ve 1.3 buldum. İkisinden birini alacağım lakin gerçekten çok kararsız ve bilgisizim. İlk Expro’m olacak. ????
1.1 ile 1.3 arasındaki farklar nelerdir? Sizce hangisini almalıyım?
Saygılar.
@Vape Mania ’nın V1.4 değerlendirme yazısında şöyle bir not var,
expro 1 serisinin neredeyse tümünü kullanmış biri olarak (1.1, 1.2, 1.3)
Yardımcı olabilir belki diye etiketlemiş olayım.

@Kanthal üstad teşekkür ediyorum.
@Vape Mania üstad yardım çağrımı cevapsız bırakmayacağınızı düşünüyorum. Sahneye bekleniyorsunuz efenim. ????

Selam Hocam,

Yukarıdaki postunuzu gördüm, sanırım 1.1, 1.3 ve 1.4 arasinda kalmışsınız.

Burada en önemli husus beklentiniz nedir. 1.1 ve 1.3 icim olarak keyifli, ozellikle 1.1 chimneyin kubbeli yapisindan ötürü icimi en "kadifemsi" olan versiyon yanliz hem tipinin cirkin olmasi hemde kronik hava kacagi nedeni ile eleniyor benim listemde.

1.3 benim 1.4 alana kadar en memnun olduğum modeldi içimi oldukca keyifli nispeten hava kacagi sorunu düzeltilmiş hava delikleri yamuk açılmadığı icin memnun edecektir yanliz alacaginiz fiyat önemli açıkçası gözümde ederi 500 - 800 civarı

1.4 bu 2 model arasinda en teknolojik en yenilenmis en kisisel icime olanak saglayan fakat aroması diger 2 modele oranla daha az olan versiyonu.

Tercihim şöyle olurdu ; ben farklı farklı sarimlar setuplar denemeyi severim diyorsaniz 1.4

Yok ben stabil kullanirim brnim sarimim sabittir icim keyfim sabit olsun hic ugrasmaya gerek yok diyorsanız 1.3

Selam Hocam,

Yukarıdaki postunuzu gördüm, sanırım 1.1, 1.3 ve 1.4 arasinda kalmışsınız.

Burada en önemli husus beklentiniz nedir. 1.1 ve 1.3 icim olarak keyifli, ozellikle 1.1 chimneyin kubbeli yapisindan ötürü icimi en "kadifemsi" olan versiyon yanliz hem tipinin cirkin olmasi hemde kronik hava kacagi nedeni ile eleniyor benim listemde.

1.3 benim 1.4 alana kadar en memnun olduğum modeldi içimi oldukca keyifli nispeten hava kacagi sorunu düzeltilmiş hava delikleri yamuk açılmadığı icin memnun edecektir yanliz alacaginiz fiyat önemli açıkçası gözümde ederi 500 - 800 civarı

1.4 bu 2 model arasinda en teknolojik en yenilenmis en kisisel icime olanak saglayan fakat aroması diger 2 modele oranla daha az olan versiyonu.

Tercihim şöyle olurdu ; ben farklı farklı sarimlar setuplar denemeyi severim diyorsaniz 1.4

Yok ben stabil kullanirim brnim sarimim sabittir icim keyfim sabit olsun hic ugrasmaya gerek yok diyorsanız 1.3

1.1’i kesinlikle eledim. 1.3 ve 1.4 arasında seçim yapacak olursam; her ne kadar yenilik sever olsamda stabil bir sarım üzerinde ilerlediğim ve sabit bir içim keyfine sahip olduğumdan mütevellit 1.3 alma kanaatine vardım. Yardımınız için çok teşekkür ediyorum. Emeğinize sağlık. Saygılar. ????????

1.1’i kesinlikle eledim. 1.3 ve 1.4 arasında seçim yapacak olursam; her ne kadar yenilik sever olsamda stabil bir sarım üzerinde ilerlediğim ve sabit bir içim keyfine sahip olduğumdan mütevellit 1.3 alma kanaatine vardım. Yardımınız için çok teşekkür ediyorum. Emeğinize sağlık. Saygılar. ????????

Orjinal 1.3 ise aldiginiz eminim cok keyif alacaksınız iciminden alınca yorumlarinizi bekliyorum

Evet, orijinal. Elime geçer geçmez yorumlayacağım. Umuyorum ki artık bu son atomizerim olur. ????????
Dipnot: Tek korkum; boğaz vurumuna alışmış olduğum Flash 17’yi, 1.3 alabilme uğruna sattığıma pişman etmesi. ????????‍♂️
1 serisinin boğaz vurumu gayet yeterli hocam hatta flash17 den 1 tık (nasil bir derecelendirmeyse artik ????) daha fazla diyebilirim

Yazılanları okudum gaza geldim. Şimdi size bir sorum var üstatlarım. Elimde spica pro orijinal ve klon, penodat v1, v2, troy 1xv3, expromizer 2.1, tilemahos armed klo, skyline klon, dome v2 var. Expro 1.4 alsam mı

Yazılanları okudum gaza geldim. Şimdi size bir sorum var üstatlarım. Elimde spica pro orijinal ve klon, penodat v1, v2, troy 1xv3, expromizer 2.1, tilemahos armed klo, skyline klon, dome v2 var. Expro 1.4 alsam mı
sadece kaşıntını giderir. elindekiler gayet yeterli bence. ama merak herşeye kadirdir ;) sadece elindekilerden çıkaracağın varsa olabilir.
ekleme : skyline hariç hepsini kullandım. 1,4 bana sıcak gelmişti.

Bence gereksiz bir masraf olur, elinizdekiler her türlü farkli icime imkan saglayan atomizerler zaten, bunlar varken Expro 1.4 size waaaooww efekti yasatmayacak

Geri