comandante
Council
sesi olmasa güzelde o sese gıcık oluyorum. justfog q16 üzerinde fev ve dvarw var bende. fevi tercih ediyorum geneldeBir tek dvarw 16 orjinal var elimde diğerlerini kullanmadım komutanım. Ara ara keyif için sarıyom 16 yı ????
sesi olmasa güzelde o sese gıcık oluyorum. justfog q16 üzerinde fev ve dvarw var bende. fevi tercih ediyorum geneldeBir tek dvarw 16 orjinal var elimde diğerlerini kullanmadım komutanım. Ara ara keyif için sarıyom 16 yı ????
Nasıl bir ses komutanım? Bende ses yoktu diye hatırlıyorum. Sadece yanma odasından bazen çatırtı patırtı sesi geliyor.sesi olmasa güzelde o sese gıcık oluyorum. justfog q16 üzerinde fev ve dvarw var bende. fevi tercih ediyorum genelde
Nasıl bir ses komutanım? Bende ses yoktu diye hatırlıyorum. Sadece yanma odasından bazen çatırtı patırtı sesi geliyor.
senin bana verdiğin zehrin yanında lafımı olur ki.pin biraz uzun gibi gorunuyor, sessizlik icin umudum var fakat yine de dvarw kadar sesi olabilir diye dusunuyorum.
dvarw yapisina gore kullanimi cok daha kolay gorunuyor. aksi durumda decke ulasmak kolay olacak zira cift oring ile tutturuluyor. cek cikart alttan doldur yada bosalt
gerisini gelince goruruz ????
sagol gomtanim, dogum gunu ???? icin![]()
Shenray pozitif sanırım
Yok mu şöyle yandan hava alan yeni bir ????Arge bitti mi napiyok, aliyok mu ????️![]()
Yeni haber yok: Nötr diyelim görüntüye. ????????Arge bitti mi napiyok, aliyok mu ????️![]()
Yeni haber yok: Nötr diyelim görüntüye. ????????
aaaaa senin bishopun yokmu daha![]()
Flash ile neredeyse eş değer vurum var diye söylemediler mikimsecikler örseleyemez onu, o bir yavru flash????
@ehy Amaç @
murcix ’e bir şeyler aldırmamak ????![]()

???? Gömmemiştim yahu, yorum duruyor. ????Dutaman beni dutaman ???? o kadar gömünce merak katsayım arttı, denk gelince de affetmedim. ????
arama kismi da yok ki bulayim, en son aklimda kalan kf lite'in gerisinde bogaz vurumu hissiyati dedigin ???????? Gömmemiştim yahu, yorum duruyor. ????![]()
Biraz öyle o kısım bana göre. ???? Kendi içinde değerlendiriyorum yine de bir şey yazarken. ????arama kismi da yok ki bulayim, en son aklimda kalan kf lite'in gerisinde bogaz vurumu hissiyati dedigin ????