Kanthal
Council
Notsuz kalmasın bu. ????

Notsuz kalmasın bu. ????
Teşekkürler hocam, V1 dün geldi ancak, bugün küçük bir buluşma yaptığımızda mesh üstadı @Pleasewait in yorumlaması için kendisine emanet ettim, bana geri geldiğinde bende acizane fikirlerimi beyan ederim artık.@roadless hatırlatma rica etmişti. Çıkmış V2,
Şimdilik bunlar var @SargeAuguse Era Pro RTA icin ilk notlar;
hatirlarsin mutlaka onceki versiyonda hep yapmak istedigim 3 yonlu hava akisi kullanimiydi. Fakat ses sorunundan dolayi kullananamamistim kombinasyonu.
pro bu olayi gayet temiz halletmis. uzerinde gelen 1mm vidalar da. 0.8mm vidalar da cok sessiz calisiyor (simdilik diyeyim) genel kalite cok iyi.
degisiklik bolumunde ise;
likit besleme delikleri kuculmus, ayarli vida kalkmis, sabit sisteme gecilmis ve oring eklenmis. likit kontrol aciktan kapaliya kadar donuyor, onceki versiyon gibi 360° degil. Ayrica era bellcap uyumsuz pro ile.
Era pratikligi gitmis Pro'da. moddan sokmek durumunda kalmak, likit doldururken kapagi sokmenin "cevir babam cevir" duzeyinde olmasi gorece! olumsuzluk olarak gorulebilir. yanma odasi da birakilmadigi icin sanirim icim farki olusacak. henuz performans kisminda yorumum yok.
Era Pro önceki versiyonundan ayıran yönleri nedir deneyebildiniz mi abi?
mesh sarima alışabilirsem yaklaşık 5 yıllık vape hayatımda yol ayrımlarimdan birini yaşayabilirim.
Mesh sarım bambaşka hocam, en azından bir iki kere denemenizi tavsiye ederim.Bize de ilk sağdan çıkışı tavsiye etme sonra ????
3. yılın şerefine kendime Dani mini almıştım, 5. yıl şerefine de elcigart prisma aldım5. Yılı kutlarım belki ☺
Çok meşakkatli geliyor şimdilik. İleride denerim ama mutlaka.
evet unutmuşum onu çok v3 gibi gelmemiş heralde ya da kit diye şeetmemişimZ1 SBS ile kit halinde satıldı v3
Bu kadar kötü bir tanıtıma ve atoya değil 125 euro 125 lira bile vermem. ????