Kısa notlar
Sxk Perseus için aldığım 13*11*1mm o-ring tam uyumlu, kusursuz çalıştı.
Sxk 415 ultima
İşçilik ve oring kalitesi iyi. Genel olarak yapısını ve tasarım tarafını da beğendim.
Performans; aromatik koyu tütünler ile çok beğendim, dengeli bir yorumu var. net tütün yorumu lezzet açısından başarılı ama bir tık şekerli gibi. Pastane tarafında da gayet iyi. Genel kullanım ve sorunsuzluk bakımından da iyi, zira kullanıldığım süre zarfında akma/sızma yada kullanıcıyı üzecek bir aksilik çıkartmadı.
Sıkı içime uygun, sessiz ve keyifli. Orta halli bir boğaz vurum hissiyatı var.
Tel pamuk kurulum basit. Kullanıcı dostu.
Kusur olarak;
topcap ve oturduğu pei parça sanırım oring kalınlığı sebebi ile tam uyumlu çalışmıyor. Bu haliyle açmak kapatmak dert. Zaten üstten dolum zor zira adamlar likit dolumu için küçük bir delik açmışlar ve tek delik olduğu için büyük uçlu şişe kullanılınca hava yapıp dolum imkansız hale geliyor. Dolayısıyla alttan dolum yapıyorum. Alttan dolum ile kullanılınca kusur bulamadığım bir noktaya taşınıyor.
Sxk Alpha RTA
Genelde youtuberlar tarafından beğenilmeyen ve hatta balyoz eşliğinde kırma videosunu gördüğümüz bir tank.
Elime geçen sxk klonu gayet iyi çalışıyor. Bu açıdan bir sorunu yok fakat deck'i henüz parçalarına ayıramamış olmak beni gıcık etti ????
Performans; henüz birkaç tank için yaptım ama denediğim likitler ile tatmin edici bir noktada ama çarpıcı değil. Red burley yorumu hafif tatlı olsa da doygun buhar ve iyi seviyede boğaz vurumu ile denemeye devam edeceğim. Kurulumu basit. Ayrıca kullanıcıyı üzecek bir tepki ile karşılaşmadım henüz. Hava akışı sessiz sayılır ama türbülans var biraz.
Coppervape millennium RTA v1.1 deck
Gözüme çarpan en ufak bir kusuru yok, tüm parçalar ve o-ringler tam uyumlu. Sallanma, likit kaçırma, elde kalma gibi önceki deck şikayetleri çözülmüş görünüyor. Bir haftalık kullanım sorunsuz geçti. Sessiz, güzel bir hava akışı var, Hem çift delik hem tek delikli deck altı parçalarla. Performans hakkında ilerleyen günlerde biraz daha detaylı yazayım çünkü henüz tüm çanlar ile denemedim. Yalnız üzerinde gelen baca sanırım en verimli ve performanslısı gibi görünüyor. Şeffaf sentetik tütün tarafında başarılı olacak gibi.
????????