• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kaç tur sarıp kaç ohm

benim tel 0.23mm yani 30.9 ga civarina denk geliyor. uzun tanklarda 7 - 8 tur, kisa minnak tanklarda 5-6 tur kullaniyorum. Watt 9-11 arasi.

artık sökerken önce topcap ve bacayı en son düzgün bir yere sabitleyip tankı çıkartıyoruz

inceleme fragmani icin tesekkurler :)

ben merakimi gidermek icin SXK klon seti aldim. genel olarak iscilik ve malzeme iyi fakat topcapi tutan baca uzerindeki oring ne kadar likitlesem de o an kusursuz gorunse de bir sure sonra sisip iyice sikistiriyordu. bu da bana kullanim zorlugu yasatiyor. oring degisimi ile sorun asilir gerci ama ugrasmak istemedim. aroma buhar performansina diyecegim yok, icimi gayet keyifli.

filmin galasini bekleyelim :giggle:

benim tel 0.23mm yani 30.9 ga civarina denk geliyor. uzun tanklarda 7 - 8 tur, kisa minnak tanklarda 5-6 tur kullaniyorum. Watt 9-11 arasi.

inceleme fragmani icin tesekkurler :)

ben merakimi gidermek icin SXK klon seti aldim. genel olarak iscilik ve malzeme iyi fakat topcapi tutan baca uzerindeki oring ne kadar likitlesem de o an kusursuz gorunse de bir sure sonra sisip iyice sikistiriyordu. bu da bana kullanim zorlugu yasatiyor. oring degisimi ile sorun asilir gerci ama ugrasmak istemedim. aroma buhar performansina diyecegim yok, icimi gayet keyifli.

filmin galasini bekleyelim :giggle:
Perseus dec üst oringinin ikiside çok dikkatli olmama rağmen likit kanaları tarafından parçalandı .ato perte çıktı,sende böyle bir problem oldu mu.?

yok abi benimkiler formda, yedek paketindekileri tak kullanmaya devam et abi.
temizlik sonrasi hep likit suruyorum ben, sikinti yasamiyorum hic. zaten bir kere kesildi mi devami gelir.
yedeğide parçaladım bir tane yedeği var zaten,bende likitlerim hep ve hafif çevirerek takarım,sanırsam Chimney lilit kanalarının birinde ufak bir çapaklanma keskinlik var ,.onu su zımparasıyla alacağım da oring bulmak lazım ölçülerini bilmiyorum ama 13mmx1mm ya da 11.5mmx1 mm olmalı ,organize sanayi yolu gözüktü.gitmeye de üşeniyorum:)

aksam bakayim olcmeye calisayim oringi, daha olmadi online alirsin bir yerlerden. olur da "bu ato mizikcilik yapti gozumden dustu dersen simdiden soz kesmis olayim ???? sanki bir sey daha vardi ama onu hatirlamadim ????

@Kanthal
unutmadim vidalari denemeyi ama dun aksam her yere baktim bulamadim yftk vidalarini. kim bilir nereye koydum. ???? bu aksam yeniden bakacagim.
sen siparis verdin mi?

Sınırlarınızı açarsanız senindir

benim her yerde bir kolim var, kendisi dipsiz kuyudur ???? elbet bir gun kavusacagiz????

Minör içinse çenem düştü herhalde

olur mu oyle sey, bosver. Dedigim gibi zaten alacagim minor. Perseus kalmadi ama piyasada. o lazim olabilir ilerisi icin yada diger guzel insanlarin denemesi icin.

yakin zamanda SXK dan V2 bekliyorum. ona da hallenirim zaten ????????

Barselona bile pas oyununu birakti, sen birakamadin :LOL:

Madem FT indirimi kacti, 2F ve 3F indirimlerini takip et, oralari degerlendir ????

Cabeo diger RDTA ler arasinda biraz daha farkli yapida, bilirsin genelde ust kismi rda benzeri yaparlar ve buhar sicak olur. Cabeo o acidan daha iyi gorunuyor ama peek parca takintim sebebi ile ben uzak durdum ondan. ????

Geri