• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Mtl Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ozel seri ataman V2 piyasada olsaydi onu da alirdim ama V3 havadar gorundugu icin almak istemedim. geriye de su an ilgimi ceken baska tank kalmadi. imperia da hep ilgi duydugum ve bir sekilde almaktan vazgectigim bir ato idi. yapisini integra ve scylla ya benzettigim icin kenarda kalmisti ama aklimda kalacagina deneyeyim dedim. scylla ile rekabete sokar kazananla devam ederim :)

Hayırlı geceler dostlar
Sessiz sakin takip ediyorum. Konuları umarım sağlığınız sıhhatiniz yerindedir.. Ft de Steamtuners EDGE rta gördüm. Orjinaline pek güç yetecek gibi durmuyor. Sizce ulton mu Sxk mı geçeyim. Amaç değişiklik olsun.

@CnrSngl
KA V9 ile nasil gidiyor, alistin mi iyice?
skyline R da bana doggy gibi geliyor, bi alayim diye sepete atiyorum sonra hep vazgeciyorum.
Ka V9 çok iyi anlaşıyoruz, hatta en çok onu kullanıyorum. Hep 29ka ka1 sarıyorum, ondan aşağısı sıcak geliyor, 1.30 ohm 11 watt, miss gibi takılıyoruz ????
Skyline R garanti sıcak buharlı olur deyu hiç yanaşmadım, Berserker tarzı deck'e de ısınamadım pek, ben almam ????

@CnrSngl
Ben sıcak buhardan şikayet etmiyorum artık çünkü minik tanklara 31 GA kullanıyorum ve maksimum 6 tur sarıyorum. Haliyle epey ılık oluyor, onu da idare ediyorum. Ben anlaşamadım V9 la????????‍♂️

@CmZ klonlarda öncelikli olarak sxk tercih ediyorum. Ulton ve yftk dan çok kötü klonlar denk geldi ama henüz sxk da öyle bir tecrübem olmadı. Sadece @Kanthal in Perseus problemli çıktı SXK olarak. Başka da aklıma gelmiyor.

Normalde 26 kullanırdım, yakın bir arkadaşım yurtdışından kesin dönüş yaptı onu da başlattım, 6. ayı doldurdu. E benim teller ona gitti, Penodat 2'yi ve Ion 2'yi elimdeki 28 ve 30 ile kullandım bu sürede. Şimdi 26'ya dönemiyorum, hatta mtl için Ni80 bile içemez oldum. Kanthal'a döndüm, sarıyorum 30 mis gibi, @murcix oldum ????.

Haftasonu önce Ion 2, sonra Penodat 2 yazılarını koyarım. Expromizer 5'te on gün sonra falan artık. Ama Zeus X'ten sonra ilk defa üstten hava alan bir atomizeri beğendim onu söyleyeyim :).

V9'u merak ediyorum ama gümrük işi iyice geyiğe bağladı benim için, uğraşmıyorum. Eskisi gibi tedarikçide kalmadı getiren, yerli ya da ulaşması kolay yılanlarla idare ediyorum... ????

Normalde 26 kullanırdım, yakın bir arkadaşım yurtdışından kesin dönüş yaptı onu da başlattım, 6. ayı doldurdu. E benim teller ona gitti, Penodat 2'yi ve Ion 2'yi elimdeki 28 ve 30 ile kullandım bu sürede. Şimdi 26'ya dönemiyorum, hatta mtl için Ni80 bile içemez oldum. Kanthal'a döndüm, sarıyorum 30 mis gibi, @murcix oldum ????.

Haftasonu önce Ion 2, sonra Penodat 2 yazılarını koyarım. Expromizer 5'te on gün sonra falan artık. Ama Zeus X'ten sonra ilk defa üstten hava alan bir atomizeri beğendim onu söyleyeyim :).

V9'u merak ediyorum ama gümrük işi iyice geyiğe bağladı benim için, uğraşmıyorum. Eskisi gibi tedarikçide kalmadı getiren, yerli ya da ulaşması kolay yılanlarla idare ediyorum... ????
Penodat ciddi bir indirim yaptı 16/06 ya kadar... bir ara denesem mi diye düşündüm (malum illa sıfır olacak) sonra çok olumsuz yorum aldım başka mecralarda...

expro 5 yerine vertexi merak ediyorum ben de yurtiçinde satışa çıkarsalar keşke... gerçi expro 400-430 TL vertex kaçtan girer bilemiyoum... onun yerine 2 minor alırım diye bekletiyorum her şeyi

Ni80 bile içemez oldum. Kanthal'a döndüm, sarıyorum 30 mis
Evet, başta alışması kolay olmasa da bir süre sonra tüm dengeler yerine oturuyor. Devamında yeni çizgi belli; serin ve yormayan buhar☺️

Benim kullandığım dönemde edildiğini tecrübe ile aklımda kalan Ni80 tel Kanthal a göre likitleri daha şekerli veriyor ve boğaz vurum hissiyatı da biraz daha düşük geliyordu. Hoş hala var elimde, yeniden denerim daha olmadı????

Haftasonu önce Ion 2, sonra Penodat 2 yazılarını koyarım. Expromizer 5'te on gün sonra falan artık
Merakla bekliyorum ☺️

@murcix evet, ni80 daha şekerli ve bazı aromaları kaybediyor mtl içimde anladığım kadarıyla. DL'de sorunsuz bence halen, diğer teller geç ısınıp soğuyor :). Boğaz vurumu neredeyse yok, aynı likitte bile hissiyat birden azalıyor.

@GaziHazar indirimden haberim yoktu hocam, çok sağol ben bir tane daha alacağım :) . İncelemede detaylı anlattım ama duyduğum hiçbir sorun bendeki ürünlerde kalmamış; benim çok eleştirdiğim asimetrik pamuk yuvaları düzeltilmiş mesela, matematiksiz çalışmayan makinada (CNC) fark edilmeden nasıl becerildiğini anlamamıştım. Tankı tutan kısım elden mi geçmiş yoksa sadece çift oring'mi takılmış bilemiyorum ama artık sökerken önce topcap ve bacayı en son düzgün bir yere sabitleyip tankı çıkartıyoruz. Bilerek ya da bilmeyerek ettiğim işkencelerden hiçbiri tankı oynatmadı yerinden. Diş ve yuva ölçüleri, işleme hassasiyetleri bu seride kusursuz. Hava ayar yüzüklerinin oyukları birebir oturuyor, yine takıldığım bir noktaydı. Bu arada iki farklı seri numarası ile iki farklı tam set aldım, ikisinde de deneyimim sorunsuz. Şu anki indirimle çok güzel bir fırsat olmuş. Hem murcix hocam yazmıştı önceden, uzun baca ile aromatik tütün olsun NET tütün olsun çok keyifli. Gerisini yazıdan okursunuz artık :).

Ben 30ga tel ile 6 tur 1.78 gibi bir değer alıyorum 2,5mm şiş ile, 5 tur ile 1.5 gibi yine 2.5mm şiş. 8 - 10 watt arası dryburn yapıyorum, 8 - 14 watt'lar arasıda içiyorum likitine atomizerine göre değiştirip.

Ben de Ion v2 2ml versiyonumu 4 ml ile değiştirdim. Ultem chimney + Ultem custom tank + ultem driptip...

Ultem tank bir fark yarattı mı bilemem çünkü çelik baca ile kullanmadım ama ultem chimney çok çok keyif verdi bana... kadife içim neymiş anladım... yumuşak içimli ama boğaz vurumu kısa bacaya göre biraz daha fazla...

Geri