murcix
Council
Yine yan yan gidiyorsun abi ????Gerçi zehirlendim kayfun lite 2019 satıyor biri, uzatma kit, xs center pin falan var.
700 TL
Ama almadım????
Fren istiyorsan "satmadan alma" taktiğini kullan ????
Yine yan yan gidiyorsun abi ????Gerçi zehirlendim kayfun lite 2019 satıyor biri, uzatma kit, xs center pin falan var.
700 TL
Ama almadım????
Hem yan yan hem kambur kambur yürüyorum artık????Yine yan yan gidiyorsun abi ????
Fren istiyorsan "satmadan alma" taktiğini kullan ????
Hem yan yan hem kambur kambur yürüyorum artık????
Aynen abim öyle yapıcam bir kaç şey var ilana koyucam ama üşeniyorum Alkah kahretsin????
Ona üşenmiyoruz işte, kargo şıp diye ayağına geliyor. Satarken koşturuyoruz bea????Almaya da üşenirsen sıkıntı yok ????
Şunu da eklemişler,
Ekli dosyayı görüntüle 50271
Hocam elinize sağlık,ustunkoru baktim ama ozellikle bobin ustunu orten parca ile performans nasil olacak merak ettim. Perseus V2 diye cikar klonu belki
hazir konu Perseus'a gelmisken soyleyeyim ben de begendim tanki @Ecuaraci
bobini ters sarinca takmak daha kolay oluyor ama ince teller ile takarken dediginiz gibi vidanin yakalamasini saglamak ugrastiriyor. vidayi duvara yakin konumlandirsalardi sorun kalkardi ortadan.
sistem gercekten cok hosuma gitti. Sayet orijinali ile ayniysa Imeo'yu tebrik etmek lazim. Deck yapisi ve kolay sokulebilmesi cok iyi olmus.
tank kismi da cok basarili, likit dolum delikleri biraz daha buyuk olsaymis harika olurmus. Guncel evyap siseler ve hatta shortfill uclari epey buyudu artik.
Tank genel olarak cabuk isiniyor ama buhar serin ve neredeyse stabil.
Denedigim pinlerden bahsedersem: 1mm epey.siki geldi bana, 1.2 mm gayet yerinde fakat hava yuzugu ful acik olunca yada 1-2 delik acildiginda cok olmasada beni rahatsiz eden bir ses vardi. o nedenle havadar olacagini bile bile 1.5mm hatta 2mm pinlerle de denedim. sonuc olarak 1.5mm ile kullanmaya karar verdim.
havadar degil mi derseniz gulmeyin ama hava kacagini avantaja cevirerek yuzugu komple kapatip kullanmaya basladimsikilik hissiyati 1.1mm/1.2mm gibi oldu ve alet ultra sessizlige burundu.
2 farkli virgina tutunu denedim, cok lezzetli buldugum KA-V8 yorumuna cok yakin sayilmasa da harika bir performans veriyor. Bogaz vurumu konusunda da gayet basarili olmus.
rotasyona banko girecek bir ato olarak degerlendiriyorum.![]()
Yüzük bahsettiğiniz gibi kapalı halde çekime rahatlıkla izin veriyor. O işlevini yerine getirmiyor haklısınız.@Ecuaraci
Deck ile hava yuzugunun takildigi bolum arasindaki baglantiyi saglayan kucuk bir baglanti var.
o baglanti aparatinda karsilikli olmak uzere biri yuvarlak digeri elips gibi genis bir delik var.
pindeki delikle karsilikli gelecek sekilde konumlandirdim. gerci pek de fark yaratmadi. Pindeki oring ile ilgili oldugunu sanmiyorum.
Asil sorun yuzugu kapatsak bile hava akisinin kesilmemesi. Yani bir hava kacagi var. (Belki de yuzugun oringini degistirmek gerekir.)
Vesselam yuzuk tam acikken pin kendi olcusunun hakkini veriyor fakat benim takildigim nokta hafif bile olsa ruzgar sesi ve arasira otme egilimiydi.
Genis pin takip yuzugu tam kapatarak havanin akis sesini bile engellemis oldumSorun yok mutluyum boyle
ilk intiba olarak begendim. rotasyona da alacagim icin zaman icinde +/- iyice netlesir. Kalici olabilmek adina epey umut vaadediyor
Primo ????