Kanthal
Council
Haftasonu testini geçti, geçti; yoksa en tepede yerini alır. ????????Bişıp’ı en üste koysun lütfen![]()
Haftasonu testini geçti, geçti; yoksa en tepede yerini alır. ????????Bişıp’ı en üste koysun lütfen![]()
o bişıp eninde sonunda bana gelecek nassolsa ????Haftasonu testini geçti, geçti; yoksa en tepede yerini alır. ????????
???? Kahvemi hazırlarım!o bişıp eninde sonunda bana gelecek nassolsa ????
buna rakı içilir yawww ???????? Kahvemi hazırlarım!????
Çay? Gidici yani! ???? Komutan artık rakıyla kutsar onu.????????Raf geldi nihayet, yan çevirip sehpa yaptım ????
Ekli dosyayı görüntüle 56234
Çay? Gidici yani! ???? Komutan artık rakıyla kutsar onu.????????
okuyanda 70 lik içtin sanacak ???? ???? ???? ????Gece rakı sonrası erinmeyip bishop sardiysam vardır hikmeti ???? iyi gidiyor kerata
at kılı inceliğindedir kesin pambık. akıttırdınmı yoğsam atoyu ???? ????20 civarı içtim, sonra da 2mm den tekde geçirdim pamuğu ????
Buruşmadık daha, her türlü incelikten itina ile geçiririm pamuğu ????
Tuzunuz kuru yurt dışında
Aktif kullanan var mı bilmiyorum, ama geçmiş sayfalarda yorumlar vardı diye hatırlıyorum. ????Merhabalar iyi akşamlar Burnhılde mtl atomizer hakkında görüşleriniz nelerdir ?
geriye doğru bıraz araştırayım atladım sanırım tesekkurlerAktif kullanan var mı bilmiyorum, ama geçmiş sayfalarda yorumlar vardı diye hatırlıyorum. ????![]()
Genel olarak bahsedeyim aklımda kaldığıylaMerhabalar iyi akşamlar Burnhılde mtl atomizer hakkında görüşleriniz nelerdir ?