Genel Sohbet Meslekler!

İl: İstanbul
Memleket: Bursa
Meslek: Sınıf Öğretmeni
Firma: MEB
Öğretmenler başımızın tacı.
Saygılar Hürmetler Öğretmenim.

"Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür" nesiller ister."

"Ordularımızın kazandığı zafer, sizin eğitim ordularınız için yol açtı. Gerçek zaferi siz, öğretmenler kazanacaksınız. Bunu başaracağınızdan kuşkum yoktur. Sarsılmaz bir inançla ben ve arkadaşlarım sizi gözeteceğiz. Sizin karşılaştığınız tüm engelleri kıracağız."

"Gençliği yetiştiriniz. Onlara ilim ve irfanın (kültürün) müspet fikirlerini veriniz. İstikbalin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız. Hür fikirler tatbik (uygulama) mevkiine konduğu vakit Türk milleti yükselecektir."

M. K. ATATÜRK

İl: İstanbul
Meslek: Çizgifilm ve animasyon öğrencisi
Aynı zamanda animasyon ve prodüksiyon şirketlerine storyboard artizz , hikaye anlatıcısı ve iki boyut üç boyut animasyon üzerine tecrübe adı altında kölelik yapıyorum.
Gece mesleği: itlik, serserilik. Parya

il : istanbul
Gerisinde yazacak bir şeyim yok maalesef. Onlarca iş görüşmesi ve sonuç sıfır. Yeri geldi mülakatları geçtik tecrübeniz yok denildi yeri geldi şeker hastasısınız olma denildi yeri geldi torpil yürüdü son mülakatta elendim. Böyle böyle 1,5 senem çöp oldu. İngilizce işletme mezunuyum. Ayrıca ikinci üniversite olarak iktisat eğitimime devam ediyorum. Stajımı bir kamu bankasının hazine/para ve sermaye piyasaları/türev araçlar departmanında yaptım. SPL sınavlarına hazırlanıyorum. İş arıyorum. İş bulursam yüksek lisans yapmayı düşünüyorum. Bu kadar. İnşallah herkes hayal ettiği hayatı yaşar :)
Çok üzüldüm kardeşim. Allah hakkında hayırlı ve en iyi olanını nasip eylesin. İnşallah gönlüne göre güzel bir iş bulursun.

Öğretmenler başımızın tacı.
Saygılar Hürmetler Öğretmenim.

"Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür" nesiller ister."

"Ordularımızın kazandığı zafer, sizin eğitim ordularınız için yol açtı. Gerçek zaferi siz, öğretmenler kazanacaksınız. Bunu başaracağınızdan kuşkum yoktur. Sarsılmaz bir inançla ben ve arkadaşlarım sizi gözeteceğiz. Sizin karşılaştığınız tüm engelleri kıracağız."

"Gençliği yetiştiriniz. Onlara ilim ve irfanın (kültürün) müspet fikirlerini veriniz. İstikbalin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız. Hür fikirler tatbik (uygulama) mevkiine konduğu vakit Türk milleti yükselecektir."

M. K. ATATÜRK
Çok teşekkür ederim. Her ne kadar bu zamanlarda zor olsa da, fikri ve vicdanı hür nesiller yetiştirmek en büyük amacım. Umarım bu vatanı kurtaran ve bize Türkiye Cumhuriyeti'ni kazandıran şehitlerin kemiklerini sızlatmayız.

Meslek: Grafik Tasarim

Mekan:
15 yil Istanbulda promosyon sektorunde calistim. Grafik tasarimin yani sira, musteri iliskileri, fiyatlandirma, matbaa yonetimi vs bir suru gorevler.
1.5 yildir da Londra'da tabela imalati ve reklam/tanitim urunleri uzerine calisiyorum.

Hayaller:
Yaptigim is geregi 20 yildir birilerine birseyler begendirmekten biktim. Henuz kesin bir fikrim yok ama "bende bu var kardesim, isine gelirse al" diyebilecegim bir satis dukkani :) Begenmeyen almasin kardesim.

Gece halleri:
40 yasina geldim hala erken uyumayi ve cabucak uykuya dalmayi beceremedim. Yataga girip 2 dk icinde uyuyan insanlara imrenerek gecen hayat kisaca.

Hobi: tabi ki buhar ;) (Uzun yillar suren hobilerim olamiyor, darisi buharin basina diyeyim) :ROFLMAO:

Meslek: Grafik Tasarim

Mekan:
15 yil Istanbulda promosyon sektorunde calistim. Grafik tasarimin yani sira, musteri iliskileri, fiyatlandirma, matbaa yonetimi vs bir suru gorevler.
1.5 yildir da Londra'da tabela imalati ve reklam/tanitim urunleri uzerine calisiyorum.

Hayaller:
Yaptigim is geregi 20 yildir birilerine birseyler begendirmekten biktim. Henuz kesin bir fikrim yok ama "bende bu var kardesim, isine gelirse al" diyebilecegim bir satis dukkani :) Begenmeyen almasin kardesim.

Gece halleri:
40 yasina geldim hala erken uyumayi ve cabucak uykuya dalmayi beceremedim. Yataga girip 2 dk icinde uyuyan insanlara imrenerek gecen hayat kisaca.

Hobi: tabi ki buhar ;) (Uzun yillar suren hobilerim olamiyor, darisi buharin basina diyeyim) :ROFLMAO:
Aynı durum bende de mevcut 30 u geçtik düzene girmedi uykumuz. Erken yatıcam diyorum yatağa giriş 12 uykuya dalış 2 çok saçma :D

Geri