Genel Sohbet Meslekler!

il : istanbul
Gerisinde yazacak bir şeyim yok maalesef. Onlarca iş görüşmesi ve sonuç sıfır. Yeri geldi mülakatları geçtik tecrübeniz yok denildi yeri geldi şeker hastasısınız olma denildi yeri geldi torpil yürüdü son mülakatta elendim. Böyle böyle 1,5 senem çöp oldu. İngilizce işletme mezunuyum. Ayrıca ikinci üniversite olarak iktisat eğitimime devam ediyorum. Stajımı bir kamu bankasının hazine/para ve sermaye piyasaları/türev araçlar departmanında yaptım. SPL sınavlarına hazırlanıyorum. İş arıyorum. İş bulursam yüksek lisans yapmayı düşünüyorum. Bu kadar. İnşallah herkes hayal ettiği hayatı yaşar :)

Gerisinde yazacak bir şeyim yok maalesef. Onlarca iş görüşmesi ve sonuç sıfır. Yeri geldi mülakatları geçtik tecrübeniz yok denildi yeri geldi şeker hastasısınız olma denildi yeri geldi torpil yürüdü son mülakatta elendim. Böyle böyle 1,5 senem çöp oldu. İngilizce işletme mezunuyum. Ayrıca ikinci üniversite olarak iktisat eğitimime devam ediyorum. Stajımı bir kamu bankasının hazine/para ve sermaye piyasaları/türev araçlar departmanında yaptım. SPL sınavlarına hazırlanıyorum. İş arıyorum. İş bulursam yüksek lisans yapmayı düşünüyorum. Bu kadar. İnşallah herkes hayal ettiği hayatı yaşar :)
Bana özelden ulaşır mısın

İl: Ankara
Firma: toplu ulaşım araçları üreticisi
Meslek: pazarlama-marka yönetimi
Yan meslek: grafik tasarım
1 ay sonra kendimi nerede görüyorum: işsizler kervanı
5 yıl sonra kendimi nerede görüyorum: başka bir ülkede
Haftasonu işi: bebek gezdiriyorum :)
Gece işi: Allah annesine kolaylık versin uykum kış uykusu

Allah kolaylik versin kardeşim sizler gibi okumuş eğitim almış arkadaşlara oyle cok ozeniyorum ki. is bulamayasinizda beni resmen cigerimden yaralıyor. İnşallah kafana göre guzel bir is bulursun.
Bende cok okumak istedim ama hayat beni bu konuda pes etmeye zorladi.

Şu evde çocuğu uyumayan babalara bir anımı anlatayım.
Kızım 6 aylıkken tatile götürdüm..Otelde 36 saat uyumadı. Sonra 30 saat deliksiz uyudu. Orada park yatağa evde de kendi besigine taşındı sonrasında. Ve O gün bu gündür akşam 9 gibi yatar sabah 7 gibi kalkar. Biz hanımla o bebekken sürekli dışarı çıkardık. Tabi hayat o zaman daha ucuzdu. Şimdi 7 yaşında. Hala 21:00-22:00 arası yatıyor. 21 hafta ici 22 haftasonu.
:)
Allah uzun omurler versin, bahti acik olsun

İl:Genelde mersin
Meslek:elektrik-elektronik müh, çevirmen ve yağcı.
Firma:işsiz
Yeni planladığım meslek otel işletmenliği turizme atılacağım otel bulursam Nevşehir'de bakalım.
Gece mesleği:vampirlik.
Pişmanlık: hayatım komple pişmanlıklar ile dolu :)

Geri