@Grasies hocam cihazların güvenlik mekanizmaları hakkında biraz bilgi verebilir misiniz. Kısa devre koruması, tetik mekanizması, 510 pin, tetik kilidi, düşük akım koruması, gaz tahliye delikleri v.s.
Demek istediğim ohm yasasına riayet etmek ve kullanıcının dikkatli davranması gerektiği dışında bu cihazlarda ek güvenlik tertibatları var mıdır?
Kusuruma bakmayın lütfen ama konunun açılış amacı görsellik dışındaki güvenllik mekanizmaları ilgili hususlar.
Selamlar.
Kızmanıza gerek yok
Görsellik için değilde öneri için attım ben onları tabiki yardımcı olurum.
Mech modlar da kick (sigorta) olan modelleri vardır ani yüksek akımda kick yanar ve ateşleme yapmaz
Mosfet li mechler bi nevi koruma yoktur 3,7 v sabit ateşlerler (en yaygını 3,7v)
Birde hybrid dümdüz boru
Vira dediğimiz mech mod düz boru aşşası mıknatıs tetik üstü düz 510 dan oluşur.
Tetik kilidi yoktur. Dümdüz bir borcudur hava tahliyesi de tetikde iki küçük noktadır dikkatli okursanız da yeni başlayanlara önermediğimi görürsünüz.
Bilinçsiz kullanıcı tetik koruması da koysan kick de koysan chip de koysan nafile
Mech modlar mech mod olarak kalsın dğz boru olsunlar boyları kısa olsun direkt ateşlesin mantık burda yatıyor ekstra şeyler hep akımı uzatır ateşleme yavaşlar bir mantığı kalmaz.
Daha muazzam konular buluyor açıkcası bende yazıyım.
Piller eski olmaması
Pillerin shrinkleri sağlam olması
Telinizin sağa sola deymemesi kısa devre yapmaması
Cebinizde ateşlememesi (mech yanına bozuk para anahtar koyulmaz)
???????? Mech mod temizliği önemlidir heleki prinç bakır modellerde çok kirlenirse iletkenlik azalır pili yorar
Benim aklıma başka öneriler gelmedi ya geçde oldu ya ????en dikkat edilmesi gereken şeyler bunlar.
Mech modlar da korkmanıza gerekiyor yok durduk yere tepkimeye giren şey hep pil olduğu için pilleriniz sağlamsa atın cebinize devam edin mech candır ????