HMA
Community
İftar sonrası demek isterdim ama o saatten sonra normal şartlarda hayatta evden adım atmam
Askerlik sonrası diyelim hocam en güzeli
O zaman belki olur![]()
hadi inşallah üstadım

İftar sonrası demek isterdim ama o saatten sonra normal şartlarda hayatta evden adım atmam
Askerlik sonrası diyelim hocam en güzeli
O zaman belki olur![]()
Yolda şans eseri denk gelme olasılığımız , bilinçli olarak buluşma olasılığımızdan daha yüksek bencehadi inşallah üstadımaskerlik öncesi bir türlü denk gelemedik ama inşallah askerden sonra denk geliriz
![]()
Yolda şans eseri denk gelme olasılığımız , bilinçli olarak buluşma olasılığımızdan daha yüksek bence
Git gel hocam ondan sonra buluşuruz inşallah.
Major falan denemek istersen diye dedim![]()
Başka türlü olmayacak zaten hocamhahahahaha vallaha öyle ya![]()
majörr diyosun beni şuan zayıf yerimden vurdun![]()
Merhaba manisali dostlar bayramıniz mübarek olsun ?
Ben her türlü gelirim zaten abi yaz sen beni buluşma varsa ????????@Escobar gel bakalım çırak izmir grubu bizi kabul etmiyor burdaki manisalılarıda bir organize edemedik ????
@Aslan
@yyavuz1907
@aXXo
Ben her türlü gelirim zaten abi yaz sen beni buluşma varsa ????????
aleykum selamManisa merkezden Selamün Aleyküm arkadaşlar...
Manisa merkezden Selamün Aleyküm arkadaşlar...
Bayramın 2.ci günü geldim. 3 gün kaldım. Küçük oğlumun ilk ataması Kütahya ili Hisarcık ilçesine çıktı. Onu ve eşyalarını götürmek için erken dönmek zorunda kaldım.Bakalım nasip olursa Kurban Bayramında tekrar gelmeyi düşünüyorum. Gelemez isem kurbandan sonra uzun geleceğim. Anne-Baba isyan etmeye başladı.Aleyküm selam üstadım geldin mi merkeze ?
Bayramın 2.ci günü geldim. 3 gün kaldım. Küçük oğlumun ilk ataması Kütahya ili Hisarcık ilçesine çıktı. Onu ve eşyalarını götürmek için erken dönmek zorunda kaldım.Bakalım nasip olursa Kurban Bayramında tekrar gelmeyi düşünüyorum. Gelemez isem kurbandan sonra uzun geleceğim. Anne-Baba isyan etmeye başladı.Çocukların ikisi de yerini buldu, Evde hanım ile edi-büdü kaldık. Bundan sonra anne-babayı ayda bir ziyaret etme rutinine dönerim.
Sağ olasın Allah razı olsun. Görüşürüz İnşallah.Ooo hayılı uğurlu olsun o zaman üstadımçok sevindim artık bol bol görüşürüz inşallah
![]()
benim anne tarafı babaeskiliKırklareli Lüleburgaz. ?
Toprağız beya. ????????????benim anne tarafı babaeskiliselamlar tüm manisaya
![]()
@Escobar gel bakalım çırak izmir grubu bizi kabul etmiyor burdaki manisalılarıda bir organize edemedik ????
@Aslan
@yyavuz1907
@aXXo
Hoşgeldin toğrağım evine.
Artık benim tatil dönüşü buluşmak farz oldu.
Her bedelli askerlik yapan gibi senden de birkaç saat askerlikl anısı dinleyelim
Şaka bir yana major sözümü unutmadım ay sonuna kadar tatildeyim sonrası sözümü tutmak için arayacağım seni mutlaka.