Şehir Grubu Manisa Grubu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aXXo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı olsun artık buluşmak için bahanemiz de kalmadığına göre rahatız.
Yeni seri majoru hangimiz önce alırsa diğeri denemek için yanına gider buluşuruz :)

????????????????????????????

Başkan bizim buluşma her daim erteleniyor farkındamısın ???? bizi görenler diyecek ne buluşmaymış kaç senedir buluşamadılar güccücük manisada ????????????
gel biz bir zaman belirleyelim görüşek bitsin bu hasret ????????????

????????????????????????????

Başkan bizim buluşma her daim erteleniyor farkındamısın ???? bizi görenler diyecek ne buluşmaymış kaç senedir buluşamadılar güccücük manisada ????????????
gel biz bir zaman belirleyelim görüşek bitsin bu hasret ????????????
Tamamdır bende bi gidip geleyim buluşma faslını gerçekleştrelim.
Burdan da son olsun yazdığım yoksa fena küfür gelecek :)
Fotoğraf atar işte tüm Manisa'nın beklediği buluşma deriz herkes rahatlar :)

• Komik
Tepkiler: HMA
OOOOOooooo selam herkese topraklarım. Buluşuyosanız bundan sonra bir ö.m atında haber verin bizde gelek. Bobas mı o o_O:sneaky::rolleyes:. Geleydik içerdik belki.
Aleyküm selam hocam ben sizi uzun zamandır forumlardan tanırım ama Manisa'lı olduğunuzu ilk kez görüyorum :) ( kabul ediyorum benim ayıbım )
Bizimki ani bir buluşma oldu işin açıkçası saat 18:00 den sonra aniden ortaya çıkan.
Bobas hala @HMA da duruyordur diye düşünüyorum en azından tadımlık kalmıştır.
Saat 18:00 den sonra @HMA buralarda olur.
Kalp kırmayan dost canlısı biri olduğu için mutlaka çağrınıza cevap verir.

Aleyküm selam hocam ben sizi uzun zamandır forumlardan tanırım ama Manisa'lı olduğunuzu ilk kez görüyorum :) ( kabul ediyorum benim ayıbım )
Bizimki ani bir buluşma oldu işin açıkçası saat 18:00 den sonra aniden ortaya çıkan.
Bobas hala @HMA da duruyordur diye düşünüyorum en azından tadımlık kalmıştır.
Saat 18:00 den sonra @HMA buralarda olur.
Kalp kırmayan dost canlısı biri olduğu için mutlaka çağrınıza cevap verir.
Hocam profilde yazıyor aslında memleket ama dikkat etmemişsinizdir. En güzeli zaten ani buluşmalardır her zaman. Birdahakine inşallah görüşürüz diyeyim. @HMA bence o bobası gömmüştür gibime geliyor :D. Afiyet olsun toprağıma.

Hocam profilde yazıyor aslında memleket ama dikkat etmemişsinizdir. En güzeli zaten ani buluşmalardır her zaman. Birdahakine inşallah görüşürüz diyeyim. @HMA bence o bobası gömmüştür gibime geliyor :D. Afiyet olsun toprağıma.

Aynen hocam dikkat etmemişim demek ki.
@HMA kesin gömmüştür diyeceğim ama o saatten sonra ne kadar içebilir ki ?
İnşallah bir daha olur ama yaklaşık 1 yılda biz ancak buluştuk üstat :)
Buluşma konusunda topu ben hemen @HMA kardeşime paslıyorum. O illaki organizasyon yapar

Spica, Troy kardeşlik günleri olmuş. :)
Keyifli buharlar...
Eyvallah hocam hepimizin buharı keyifli olsun inşallah. Spica ve troy kardeşlik günüydü ama majorsuz olmazdı.
Arka planda peçetenin içinde bir tane de major var ama gece resmi olunca gözükmüyor.
Bebek gibi kundakta taşıyoruz kıymetlimizi :)

Dün arabaya atlayıp gelesim geldi sonra saate baktım bidahakine inşallah abiler ????

Bulunduğun yer yakın olsa keşke atlayıp gelseydin diyeceğim ama sen gelene kadar biz dağılırdık kesin hocam :)

Satış amacı kesinlikle gütmeyen , sadece muhabbet ve paylaşım için yapılan bir buluşma oldu.
Buradan da ben @HMA kardeşime ve @alperen abime teşekkür ederim.
Devamı gelir inşallah.

OOOOOooooo selam herkese topraklarım. Buluşuyosanız bundan sonra bir ö.m atında haber verin bizde gelek. Bobas mı o o_O:sneaky::rolleyes:. Geleydik içerdik belki.

Aleyküm selam ???? merak etme haber edicem bi dahakine hemşo ama sonra ben gelemiyorum , yok işim var , yok hanım izin vermedi yok tamam mı ????????????
@yyavuz1907 ağabeyim asıl ben teşekkür ederim. Kaç zamandır bobas ı merak eder durudum ???? sayende onuda tattık ????????????

Bir dahaki buluşmaya katılım listesi yapak bari ???? şimdi gelecek olanlar yazsınlar mesajımın altına .
Gelmiyecek olanlar sonsuza dek sussunlar ????

Evet başlıyorum ????
1- HMA
2- @yyavuz1907
3- @aXXo
4 - ???

Aleyküm selam ???? merak etme haber edicem bi dahakine hemşo ama sonra ben gelemiyorum , yok işim var , yok hanım izin vermedi yok tamam mı ????????????
@yyavuz1907 ağabeyim asıl ben teşekkür ederim. Kaç zamandır bobas ı merak eder durudum ???? sayende onuda tattık ????????????

Bir dahaki buluşmaya katılım listesi yapak bari ???? şimdi gelecek olanlar yazsınlar mesajımın altına .

Evet başlıyorum ????
1- HMA
2- @yyavuz1907
3- @aXXo
4 - ???

Ben geliyom gelmesinede 1 gün önceden haber ver bari hanım manım dedin şimdi bir sormak lazım demi :LOL:. Bu arada bobası bitirme de içem iki fırt.

Evet başlıyorum ????
1- HMA
2- @yyavuz1907
3- @aXXo
4 - ???
abi garanti vermesek olurmu ???? ????

Geri