Sdmryk
Community
Kesinlikle öyle...Alım gücümüzün yerlerde süründüğü günlerde çıkacak olması üzücü olacak baya![]()
Kesinlikle öyle...Alım gücümüzün yerlerde süründüğü günlerde çıkacak olması üzücü olacak baya![]()
Alım gücümüzün yerlerde süründüğü günlerde çıkacak olması üzücü olacak baya![]()
Kırmızı ışık ve park yasağı konusunda yardımcı olabilirim. Plakasını verin ????Benzininde su çıksında araban stop etsin @uzimods ,yağmura yakanalasın ama şemsiyen olmasın @uzimods ,elektirik kullanımın katlamaya gecşin @uzimods ,4 cü ayda vergi dilimine giresin maaşın düşsün @uzimods halk ekmekte ekmek kalmasın normal fırindan 3.5 tl ye ekmek alasın @uzimods 1 kirmizi isik 1 yanlış yere park cezası yiyesin @uzimods trafikteyken dolu yağsın arabanda dolu göçüğü olsun @uzimods çaycidan istediğin çay bayat olsun @uzimods ..
???? minör çıkana kadarr sen bir kaç atomizer değiştirirsin @Mehmet1965beklerken bir iki birşeyler alayım diyorum hep kaçırıyorum bazen geceleri bekliyorum gündüz yatarken birileri birşey satıyor kaçırıyorum bazende gündüz beklerken gece kaçırıyorum herhalde kader major 3 almamı istiyor bunu anladım hertürlü beklicez galiba kısmet diyelim @Uzi Mods
@Yamtar1 gözün aydın kardeşim.