Sdmryk
Community
Kesinlikle öyle...Alım gücümüzün yerlerde süründüğü günlerde çıkacak olması üzücü olacak baya
Kesinlikle öyle...Alım gücümüzün yerlerde süründüğü günlerde çıkacak olması üzücü olacak baya
Alım gücümüzün yerlerde süründüğü günlerde çıkacak olması üzücü olacak baya
Kırmızı ışık ve park yasağı konusunda yardımcı olabilirim. Plakasını verin ????Benzininde su çıksında araban stop etsin @uzimods ,yağmura yakanalasın ama şemsiyen olmasın @uzimods ,elektirik kullanımın katlamaya gecşin @uzimods ,4 cü ayda vergi dilimine giresin maaşın düşsün @uzimods halk ekmekte ekmek kalmasın normal fırindan 3.5 tl ye ekmek alasın @uzimods 1 kirmizi isik 1 yanlış yere park cezası yiyesin @uzimods trafikteyken dolu yağsın arabanda dolu göçüğü olsun @uzimods çaycidan istediğin çay bayat olsun @uzimods ..
???? minör çıkana kadarr sen bir kaç atomizer değiştirirsin @Mehmet1965beklerken bir iki birşeyler alayım diyorum hep kaçırıyorum bazen geceleri bekliyorum gündüz yatarken birileri birşey satıyor kaçırıyorum bazende gündüz beklerken gece kaçırıyorum herhalde kader major 3 almamı istiyor bunu anladım hertürlü beklicez galiba kısmet diyelim @Uzi Mods
@Yamtar1 gözün aydın kardeşim.