E-sigaranın bir sigara bırakma aracı olduğunu düşünmeyin, siz irade gösteremediğiniz sürece hangi nikotini kullanırsanız kullanın, bırakamazsınız. DL'de 6 mg freebase kesmiyorsa, MTL'de 12-15 deneyin. Salt dediğimiz kavram JUUL ile çıkmış bir şey, ondan önce kaç kişi freebase ile bıraktı. Çok şeyapmamak lazımHocam salt likitte içmiyordum ama düz likitte sabah ve akşam içmeden yapamıyorum. O da bırakılır ondan önce düzeltmem gereken çok şey var…
hocam aslında sigarayı bırakıp buna başladıkE-sigaranın bir sigara bırakma aracı olduğunu düşünmeyin, siz irade gösteremediğiniz sürece hangi nikotini kullanırsanız kullanın, bırakamazsınız. DL'de 6 mg freebase kesmiyorsa, MTL'de 12-15 deneyin. Salt dediğimiz kavram JUUL ile çıkmış bir şey, ondan önce kaç kişi freebase ile bıraktı. Çok şeyapmamak lazım
Ben baya azalttım aslında hocam, günde 35 puff kullanım ortalamam var yaklaşık son 2 aydır.hocam aslında sigarayı bırakıp buna başladık
3paketten 6ml sıvıya geçtik hepsi bu
biz 3mg chem ile dl içerek bıraktık zamanında (alev kimyada 1lt kapalı şişe olurdu)
salt işi güzel ama bence muazzam etkisi yok
50mg salt da alsam aynı likit miktarını tüketiyorum, dudak tiryakisiyim ben...
35 puff?Ben baya azalttım aslında hocam, günde 35 puff kullanım ortalamam var yaklaşık son 2 aydır.
Baya az içiyorsunuz hocam benim günlük 200 puffu buluyor neredeyse azaltmak lazım.Ben baya azalttım aslında hocam, günde 35 puff kullanım ortalamam var yaklaşık son 2 aydır.
Ne gibi problemler yaşadınız hocamPiyasada en güvenilir görülen firmalardan alınan nbaselerin bile problemli çıkması, doğru düzgün aroma bulamama vb. sorunlardan olsa gerek, bayağı soğudum bu işten. Bu soğuma vesilesi ile bırakmak da nasip olur umarım
Örneğin Carlo VG’nin kendine has bir tadı vardır, her yerde övülen firmadan son aldığım nbase ile demlemeler yaptım, tadı değişik gelince de bir sek deneyeyim dedim. Carlo tadı ile alakası yok gelen ürünün.Ne gibi problemler yaşadınız hocam
hocam kim o firma? yahu biz bizeyiz, firma eleştirmek açık bizdeÖrneğin Carlo VG’nin kendine has bir tadı vardır, her yerde övülen firmadan son aldığım nbase ile demlemeler yaptım, tadı değişik gelince de bir sek deneyeyim dedim. Carlo tadı ile alakası yok gelen ürünün.
Wogens’e stokta Carlo var mı dedim, ertesi gün yanıt verdiler. Fiyat sordum ona da ertesi gün yanıt. Bu sohbet böyle ilerleyecek gibi değil. IBAN isteme, adres bilgisi vs. derken bir sipariş bir hafta sürecek galibaWogensten sonra ilkeden aldın o zaman. Onu bilmiyordum.
Henüz kullanmadım sek denesemde hiçbir şey anlamam diye de atomizerleri temizlemekle uğraşmadım. Aslında merak ediyorum, diğerlerini sek içtiğimde içilebilir haldeydiler ama mayhoşumsu tatlımsı tad uzun sürede bayar diye devam ettirmedim.
1 lt lik şişede aldım yarısını demledim 2 aromayla geri kalan kısmına ne yapayım bilemedim öyle duruyor aynı şişede. Elimde birkaç tekil aroma var ama geçen sefer kullandığımda çok zorlanarak tükettiğim sonuçlar aldığımdan tekrar denemek gelmedi içimden.
Birkaç günde şişede birşey olmadıysa ihtiyaç varsa göndereyim hocam, yani ihtiyaç derken elin varmıyorsa tekrar almaya hazır alınmışı var ne olacak yani
insan düşünmeden edemiyor carlo gerçekten carlomu . ben en son sigma/merck/merck 9,mg 60/40 aldım likitde zerre kokuyok ve renkte yok ve içimi iyi . ama birşey var sanki aromayı tutmuyor gibi .Wogens’e stokta Carlo var mı dedim, ertesi gün yanıt verdiler. Fiyat sordum ona da ertesi gün yanıt. Bu sohbet böyle ilerleyecek gibi değil. IBAN isteme, adres bilgisi vs. derken bir sipariş bir hafta sürecek galiba
Ben sadece konsantre tütün aroması kullandığım için bu konuda pek yorum yapamıyorum abi. Carlo’su tat olarak normal idi ben kullanırken.insan düşünmeden edemiyor carlo gerçekten carlomu . ben en son sigma/merck/merck 9,mg 60/40 aldım likitde zerre kokuyok ve renkte yok ve içimi iyi . ama birşey var sanki aromayı tutmuyor gibi .
sende böyle birşey farketdinmi %10 ile demliyorum ama sanki %5 gibi.
bende salt almıştım ve plastik kokusu geliyordu ve satıcıyla görüştüm. onlarda bir şişeden diyerine 5 yada 10 kere devirdaim yapmamı ve 30,dk havalanmasını söylemişti.Carloyu sek içebilmek ve deneyebilmek adına dün gece Bishop ve Kuma yı yıkadım. Kuruduktan sonra Bishop ile denemeye karar verdim, vermez olaydım. Ben genelde eğer sirke, alkol vs gibi temizlik yöntemlerine başvrurmayacaksam, atomizerleri musluk altında yıkayıp geçiyorum fakat bu yıkama işleminden sonra oringler şişiyor sanırım ve parçalar birbirine daha zor giriyor hatta baya da zorlanıyor.
Dünde bu şekilde yıkadım ve Bishop camını oringe geçirmeye çalışırken Bishobun son ve tek camınıda kırdım. Aynalı olan camı çooook uzun zaman önce kırmıştım zaten. Cam şu an çatlak ve içerisinde likit var bu camla kullanabileceğim son sıvıyı tüketiyorum. Tekrar dolum yapmak istediğimde cam dağılacak. Heeeeey gidi bishop ne badireler atlattın şu kısacık zamanda.
Kumanın camı uyuyor diye bir söylem vardı ama ben hep temizlik işleminden sonra denediğim için bu oring şişme sorunu kaynaklı sanki kumanın camı bishopa uymuyor gibi geliyordu. Şu tank bitince bir daha adam gibi deneyelim bakalım gerçekten uyuyor mu. Ona göre yeni cam almak kaçınılmaz oldu.
Gerçi uysun yada uymasın cam almak kaçınılmaz da bishop camı bulamamıştım belki kuma olarak bulurum. Cam sağlıklı olsa da çok narin olduğu için kumanın plastik camı daha iyi olur.
Bu arada her ne kadar Sigma ve Wilmar VG lerin sek içimini çok net olarak hatırlayamıyor olsam da Carlo olarak gönderimi yapıldığı söylenen ürünün sek olarak içiminin 2 tık daha kolay olduğunu söyleyebilirim sanırım. Tam olarak Nötr de diyemiyorum ama damak tadı konusunda bana hiçbir zaman güvenilmemesi gerektiğini de her zaman belirtiyorum.
Wilmar ve Sigma ürünleri aldığım zaman 500 ml lik şişelerde almıştım Carloyu 1lt lik şişede aldım ve şişe yapılarıda farklı. Daha önce belirtmiştim 500 ml lik şişelerin kendine has kokusu sindiği için tatlımsı bir tad alıyor olabilirim diye bir şüphem vardı. Carloyu 1lt lik şişe ile almış olmam bu karşılaştırmayı geçersiz de kılabilir.Ekli dosyayı görüntüle 64798
Ekli dosyayı görüntüle 64799