50000!???? Eh artık gelir bi’ hediye.????
Güzelmiş, Carbon Gloss 1 ve Wood Matt 11 hoşuma gitti. Euro kullansak buna 165 para birimi verirdim işte ama 1600tl vermem yani
Tuh be! Bende FT'den 20700 Darth Vader shrink buldum seviniyordum, 11.11 indirimlerinde Stratum Balance modu aldığımda yanına iliştirecektim ????Hevesi kursağında kalan biri ????????
Ekli dosyayı görüntüle 48016
20700 shrink olur demiştim ama olmadı.
Sonraki siparişe artık.
Maalesef hepsine baktım ebat kurtarmıyor. Aldığım 35mm ama sokamadim, 1-2 mm geniş olsa sıkıntı olmayacaktı. Geniş olanlar zaten düz renkler. Vesselam yattı proje ????????Tuh be! Bende FT'den 20700 Darth Vader shrink buldum seviniyordum, 11.11 indirimlerinde Stratum Balance modu aldığımda yanına iliştirecektim ????
Aynen ben de bakmıştım sadece birkaç düz renk vardı. Aliex'den bir şeyler sipariş verirsem aynı mağazadan denk getirmeye çalışacağım artık ????Maalesef hepsine baktım ebat kurtarmıyor. Aldığım 35mm ama sokamadim, 1-2 mm geniş olsa sıkıntı olmayacaktı. Geniş olanlar zaten düz renkler. Vesselam yattı proje ????????
Yalniz mixx'in tupu motiften oturu biraz kalin sanirim. Balance ile denk gelebilir diye dusundum simdi. Komutan dun capini 22mm olctu. balance 21mm olursa shrink takilirAynen ben de bakmıştım sadece birkaç düz renk vardı. Aliex'den bir şeyler sipariş verirsem aynı mağazadan denk getirmeye çalışacağım artık ????
Birde 11.11 indirimlerini bekleyelim derken dövizin gazabına uğrayacağım, helyumlu balon mübarek koptu gidiyor kimse durduramıyor, her an vazgeçip Mixx moda tabi olabilirim![]()
insider tüpü bul hocam bende iki tane var o kalınlık yokYalniz mixx'in tupu motiften oturu biraz kalin sanirim. Balance ile denk gelebilir diye dusundum simdi. Komutan dun capini 22mm olctu. balance 21mm olursa shrink takilir![]()
Hem güçlü hem hesaplı Ekli dosyayı görüntüle 47281
Mixx te sallanti, ses, uyumsuzluk vs yok.Kısa bir süre sunbox u denedim sallayınca inanılmaz tuş sesi geliyordu çıtır çıtır mix te de böyle bir problem varmı hocam