comandante
Council
altınlar çikolata, dolarlar sahte. çok çekicem ben senden anlaşıldı ???? ???? ????sahte dolarlarım var ama 100lük hep, 200 dolar veririmalalım gelsin o vakit @murcix sarı kapak sendromu bitsinEkli dosyayı görüntüle 47670
altınlar çikolata, dolarlar sahte. çok çekicem ben senden anlaşıldı ???? ???? ????sahte dolarlarım var ama 100lük hep, 200 dolar veririmalalım gelsin o vakit @murcix sarı kapak sendromu bitsinEkli dosyayı görüntüle 47670
Ufaktan kaşıntıyı canlandırdı @comandante ????mixx'in yaninda bayagi ufak. beyaz da fena degilmis hani![]()
4 Lu yap onu, kizoku da güzel ????
Sorma o da güzel ama aliexpress dışında kaynağımız yok4 Lu yap onu, kizoku da güzel ????
Cloudworkz store getirirse artık onun da tadına bakarızEkran ışığı kapanmıyor, tcr modu yok, ohm okumasında sorun görmedim ama elimdeki 510 pini çok kısa olan klon ato ile anında doğru ohm vermiyor bir süre sonra düzeltiyor ???????? diğer atolar ile bir sıkıntı yok.
Pil kullanımı iyi bana göre, bir de ekran açıkken gece çok sessizlikte duyulabilecek tık tık sesi var. Pil kapağını takarken biraz dikkat istiyor.
Bunlar dışında çok konforlu ve ergonomik. Ateşleme hızı çok iyi. Mixx'ten daha çok sevdim ben.
Çinli olması birkaç aya aliexpresste bulacağımız anlamına gelir inşallah
Araya parmak sokmaya çalışırken modu kırdı haberleri çıkardı , buna denk gelmedigim iyi olmuş ilk araştırmalarımdaFenaydı bu Hoito,????
Ekli dosyayı görüntüle 47677
Sputnik ile olan gorsel benim icin defteri tamamen kapatti. cok kaba mtl ato icin
zengin gösteriyormuş öyle diyorlar@Gabamarul Güzel olmuş, hoş görünüyor. Sarı kapaklar likit uyumu için sanırım ????