• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkese iyi forumlar.Gecenlerde bı deneme yaptım.kizoku modda kanthal tel ile ısı modunda bir bakayım dedim ve ss ısı modunda 110 derece bastım.uzerinde flash 4.5s var.sarim kanthal 28 ga 2.5 mm 5 tur 0.99-1.00 ohm veriyordu denedim ve pil boş uyarısı verdi.(normalde 12 watt da kullanırım) esas sorun bundan sonra başladı.mod ohm atlaması yapmaya başladı.bazen 1.04 ohm okurken bazen 1.24 ohm a çıkıyor.diger flash atoda denedim onda da aynı sorun.ohm yükselip düşüyor kafasına göre anlamadım bir türlü.bilmeden bir halt mi ettim anlamadım.???????? Daha önce böyle bişey yaşayan var mıdır?
Ustalar beni bir bilgilendirebilir misiniz?
@comandante @murcix
Kanthal teller ısı modunda kullanılmaz. Sadece power-watt modunda kullanmalısınız. Ohm atlama yapmasının sebebi kanthal tel. Isı modunda ss-ni30-titanium gibi yeller kullanılır. Tabi bu teller için uygun mod seçimi yapılmalıdır.

Kanthal teller ısı modunda kullanılmaz. Sadece power-watt modunda kullanmalısınız. Ohm atlama yapmasının sebebi kanthal tel. Isı modunda ss-ni30-titanium gibi yeller kullanılır. Tabi bu teller için uygun mod seçimi yapılmalıdır.
Kanthalin ısı modunda kullanılmayacağını bende biliyorum hocam.ama merak işte bir deneyeyim dedim ve bu ohm atlaması sorunu çıktı başıma.insanin başına ne gelirse hep meraktan geliyor zaten.????????
Ayrıca vtc mini ohm u 0.88 okurken kizoku 0.99 okuyordu önceden de.kizokunun ohm okuması hep yüksekti.

Ben
Herkese iyi forumlar.Gecenlerde bı deneme yaptım.kizoku modda kanthal tel ile ısı modunda bir bakayım dedim ve ss ısı modunda 110 derece bastım.uzerinde flash 4.5s var.sarim kanthal 28 ga 2.5 mm 5 tur 0.99-1.00 ohm veriyordu denedim ve pil boş uyarısı verdi.(normalde 12 watt da kullanırım) esas sorun bundan sonra başladı.mod ohm atlaması yapmaya başladı.bazen 1.04 ohm okurken bazen 1.24 ohm a çıkıyor.diger flash atoda denedim onda da aynı sorun.ohm yükselip düşüyor kafasına göre anlamadım bir türlü.bilmeden bir halt mi ettim anlamadım.???????? Daha önce böyle bişey yaşayan var mıdır?
@comandante @murcix
Ben TC hiç denemedim. O yüzden fikir belirtemeyeceğim. Ama hiç o seviyede ohm atlaması yaşamadım. Bazen (atomizere göre) ateşlemede +/- 0.01 seviyesinde fark olabiliyor.

IMG_20220214_134209.jpg
IMG_20220214_134252.jpgIMG_20220214_134319.jpg

Son düzenleme:
ohm yükselip düşüyor kafasına göre anlamadım bir türlü.

Kizoku ozellikle kisa 510 pinli atolarla bu ohm sorununu yasatabilir. aslinda bunun nedeni de 510 temas eder etmez okuma yapmasi. misal 1.20 okur ilk anda atesleme yaparken 1.10 gosterir. aslinda olmasi gereken de 1.10dur ve calisirken bir anormallik hissettirmez. normal ve uzun 510 pinli atolarda ise ohm komutanin dedigi gibi anca +/- 0.01/0.03 oynar.
sicaklik kontrol modu da verimli degil, zaten TCR girisi de yok. 1-2 kez titanyum ile denedim ama keyif alamadim.

Kizoku ozellikle kisa 510 pinli atolarla bu ohm sorununu yasatabilir. aslinda bunun nedeni de 510 temas eder etmez okuma yapmasi. misal 1.20 okur ilk anda atesleme yaparken 1.10 gosterir. aslinda olmasi gereken de 1.10dur ve calisirken bir anormallik hissettirmez. normal ve uzun 510 pinli atolarda ise ohm komutanin dedigi gibi anca +/- 0.01/0.03 oynar.
sicaklik kontrol modu da verimli degil, zaten TCR girisi de yok. 1-2 kez titanyum ile denedim ama keyif alamadim.
0.05 ohm bile benim için önemli değil. işin garibi içimde herhangi bir değişim olmuyor yani içim farkı yok. Ama dediğiniz gibi mesela ilk başta 1.20 okuyor. biraz ateşleme yapınca 1.10 a düşüyor. Bunda sıkıntı yok. Ancak bazen atomizeri sökmesem bile kendi kendine ohm yükseliyor 1.20 oluyor. Sonra 1.10 düşüyor. Kafasına göre yükselip alcaliyor.????????

Ben

Ben TC hiç denemedim. O yüzden fikir belirtemeyeceğim. Ama hiç o seviyede ohm atlaması yaşamadım. Bazen (atomizere göre) ateşlemede +/- 0.01 seviyesinde fark olabiliyor.

Ekli dosyayı görüntüle 57961
Ekli dosyayı görüntüle 57962Ekli dosyayı görüntüle 57963

Normalde bende de ufak +/-0.01 ohm gibi oynamalar oluyordu ama çok önemsemedim hocam. Ama ısı modda denedigim için bir zarar mı verdim diye düşündüm. suanda da normal. Ohm gayet stabil okuyor. Benim modun kafa arada bir gidip geliyor sanırım.????????

@Babos06 maalesef cipin insani teretdute dusuren davranisi ????‍♂️
anlik ohm gostermese herkesin ici rahat olacak ama kizoku alanlarin ilk zamanlar bu tepkileri normal ????
cok uzun zamandir hemen her gun kullaniyorum ve bu davranisi hic sorun yasatmadi.
ayrica cihazi kapaliyken atoyu takmak daha stabil ohm okumasina yardimci oluyor.

@Babos06 maalesef cipin insani teretdute dusuren davranisi ????‍♂️
anlik ohm gostermese herkesin ici rahat olacak ama kizoku alanlarin ilk zamanlar bu tepkileri normal ????
cok uzun zamandir hemen her gun kullaniyorum ve bu davranisi hic sorun yasatmadi.
ayrica cihazi kapaliyken atoyu takmak daha stabil ohm okumasina yardimci oluyor.

Cevaplarınız için teşekkür ederim hocam.yaklasik bir yıldır bende mod.arada böyle ufak şakalar yapıyor işte. Başka yaşayan var mı diye merak ettiğim için yazmıştım.????????

@comandante @murcix

Arkadaşlar fikir vermişler ama bende deneyim olarak aktarayım,

Direnç okumasında sorun olmasa da, kizokunun tcr sini kullanmanızı tavsiye etmem. Özellikle ss316 harici tellerle asla kullanmayın derim.

Her şeyi kurulu halde kullandıktan sonra kapatıp açtığınız zaman yada ekran kapanıp bir süre geçince mod tcr ayarını sıfırdan istiyor. Bir anda 0.18 lik tele power modda ateşleme imkanı var. Bir iki kere denedim. Riske girmeye gerek görmedim. Zaten hazır profiller harici tel tcr girişi yapılamıyor. Tcr ayarlarında kişiselleştirme ince ayar yapılamaz keyifli olmayacaktır.

Tek Division Proxima sbs mod

1645112857086.png

Boyutlar: 79 x 48 x 24mm
Ağırlık: 169g / 200g (SS versiyonu)
Kasa malzemesi: alüminyum alaşım + paslanmaz çelik
Güç kaynağı: 1 x 18650
Chipset: Nucleo
Power: 5 - 60W
Voltaj aralığı: 1.0 - 8.0V
VW, VV, TC ( NI200 , SS, TI), BYPASS ,
1645112919085.png1645112932500.png

PROXIMA AIO COVER Eklenti ücreti 50€ Aio cihaza dönüşüyor.

1645112951061.png

Çok ağır ama siteden 3 d yazıcıyla yapılcak dosyalarıda paylaşılmış.İsteyen plastık malzeme kullanabilir ama çok pahalı..

Fiyat 280€

Bu para Nucleo çipe değermi bilmem...

Aha size ????????????????????????????????????????????

Detaylı dosyalar...

www.tek-division.com/

Vaponaute La petite box VB22

2016 yılında Vaponaute fransız şirketi La petite box modunun ilk modelini çıkardı.. Wismec markasıyla birlikte yapıldıysa da Joyetech tarafından "üretildi".
1645113594983.png

Boyutlar: 79 x 46,5 x 25 mm
Ağırlık: 87,5 g
Güç kaynağı: 1 x 18650 Pil
Yonga seti: AVATAR 2.0
Çalışma modu: VW, TC(NI200, SS, TI), TCR
Güç:1- 80W

1645114148423.png

1645114159692.png1645114171082.png1645114183180.png1645114193001.png1645114203536.png1645114213630.png

Fiyat 50€

www.vaponaute.com/

Hafif,Ucuz,Sağlam birde plastik malzemeden olsa tadından yenmez..
Hediye kabul edilir.

Ortalığı karıştırır ve kaçar.......

Tek Division Proxima sbs mod

Ekli dosyayı görüntüle 58030

Boyutlar: 79 x 48 x 24mm
Ağırlık: 169g / 200g (SS versiyonu)
Güç kaynağı: 1 x 18650
Chipset: Nucleo
Power: 5 - 60W
Voltaj aralığı: 1.0 - 8.0V
VW, VV, TC ( NI200 , SS, TI), BYPASS ,
Ekli dosyayı görüntüle 58031Ekli dosyayı görüntüle 58032

PROXIMA AIO COVER Eklenti ücreti 50€ Aio cihaza dönüşüyor.

Ekli dosyayı görüntüle 58033

Çok ağır ama siteden 3 d yazıcıyla yapılcak dosyalarıda paylaşılmış.İsteyen plastık malzeme kullanabilir ama çok pahalı..

Fiyat 280€

Bu para Nucleo çipe değermi bilmem...

Aha size ????????????????????????????????????????????

Detaylı dosyalar...

www.tek-division.com/

Hocam 3d printer dosyaları paylaşılmış dediniz ama göremedim. Parayla mı satıyor dosyaları da ?

Geri