Gazi hocamin başına gelmeyen kalmadi tamam tamam aldım zehri nerden alıyoruz bu atoyu
Bulunmayan ato zehri atıyor birde olcak olcak ışık var
Hayırlı akşamlar,
Ekli dosyayı görüntüle 57339
Manuel tcr tek tuşla itinayla giriliyor. Bu Ambition mod tc işinde hiç fena değil. İçine dico kaçmış ????
Bak ciddiye alirim boyle yorumlari, bir an bir urperti geldi, ???? mi geldi ne
Wall
Walla Manuel tcr girdim, nife30 ikinci tankı doldurmadan yazmak istemedim.
Ama dediğim gibi fena değil. @Kanthal hocam yorum olarak taşıyacaktır şimdi.
Hazır profillerin yanı sıra 1 ve katları şeklinde value girişi yapılıyor.
İnit sistemi dani ile aynı neredeyse direnç kilitleme var.
Sıcaklık ve wat girişi ve basit bir şekilde tcr imkanı veriyor.
Ufak bir nüans olarak belirteyim, ilk ateşleme esnasında bir wat kadar preheat yapıyor. "hoşuma gitti"
Bunu ben ayarlamadım. Sonrasında pamuk yakmadan aşağıya kayıyor.
Tabiki dico ekranında görülen anlık wataj kayması olmasa da, gücü kesip yukarı aşağı oynadığı görülüyor.
Video atayım dedim ama burası almıyor ????
Estağfurullah,
Walla oturalım deneyin biyerde dicem ama İstanbul içi bile görüşemiyoruz ki..
Edit menü bilgi için geçici bulut yüklemesi
Conventer sbs notları
Ben neden devamli konulardan, konulara savruluyorum birileri devamli cekiyor ne yaptiniz, ne uflediniz bana siz
Conventer sbs notları
Arşiv çalışması. ????????????????Ben neden devamli konulardan, konulara savruluyorum birileri devamli cekiyor ne yaptiniz, ne uflediniz bana siz
Ben neden devamli konulardan, konulara savruluyorum birileri devamli cekiyor ne yaptiniz, ne uflediniz bana siz
Gel gel senlik var [emoji1787][emoji1787]
Geldik bakam @ByMERZİFONLU verdi zehri, bakiyom, hosumada gitti aslen ama dur bakalim, belki alirim bir dal
Walla Esef hocam elimde bir tane tube mod olsun dan çıktı. Sonra neden regüle olmasın, watajı olsun derken dani v3 ü 1200lerden 2500lere çıktığını gören ben bunu istedim, bulduk aldık.
Aslında mod 101 i çok severdim ama hep modu çevirip sbs yapmak isteğim olsa da uğraşmayıp satmıştım. Bununda en kötü onu bulurum mantığı ile aldık, ama daha güncel yazılım olduğunu kullanınca anladım. Belki çipi aynı dır belki revize üründür. Bilemiyorum.
Eskiden custom mod converter ürünleri paylaşıyorlardı ecnebi forumlar. Dani ve hatta eski ego c4 lerden itibaren vardı.
O kafada güzel bir tasarım.
???? İki defa baktım comandante nick’i için. ????satmama gerek yok.
ama bunlardan alıcam ben. özelliklede işlemeli pil tüplülerinden.
aklıma girdi bi kere
Ekli dosyayı görüntüle 57914
son yediğim zehir bu ???????? İki defa baktım comandante nick’i için. ????
Kim çalıştıysa sağlam zehir çalışmış! ????son yediğim zehir bu ????
Kim çalıştıysa sağlam zehir çalışmış! ????