• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ekli dosyayı görüntüle 56039

Yinede basitte olsa elimde bulunan 3 farklı sbs mod için az olan bilgilerimi paylaşayım.

Aspire Mixx : İlk olarak kullandığım sbs mod. Çipi yeni nesil olduğundan ateşlemesi iyi. Sağlam fakat devamlı kullanımda boyasında sorunlar olabiliyor. Ergonomisi orta seviyede benim için. Ağırlığı diğerlerine göre en fazla olanı. En sevdiğim özelliği 3 tuşla ekran kararması.

Techmod Kizoku : Ateşlemesi ve ergonomisi çok iyi. 2 versiyonu var bende. İkisi arasında bile çip farkı var. Örneğin ilk aldığım tuş kilidi yapınca p*l değişiminde bile kilit konumu kalıyorken diğerinde olmuyor. Ekran kararması yok. 10 sn. kademeli bir şekilde yanıyor. Geceleri sıkıntılı olabiliyor. Bunda da boya ve kaplama sorunu yaşadım.

Stratum Balance SBS : Aldığımda en sevmediğim demiştim. Kullandıkça en sevdiğim sbs oldu. Ateşlemesi güzel. Diğerleriyle aynı. Ateşleme ve */- tuşlarını kullanması zahmetli. Ekran kararması yok. Tuş kilidi var. İçlerinde en ufak ve en hafifi. Avucumun içinde kayboluyor. 18350-18500-18650 p*l seçeneği sunabilmesi de iyi.

Pili icsede kizoku kesinlikle ateşleme olarak stratumdan da, mixxden de iyi. Hepsini kullandım yoluma kizokuyla devam ediyorum. Üzerine atesleyen mod sayilidir benim neznimde ????

Pili icsede kizoku kesinlikle ateşleme olarak stratumdan da, mixxden de iyi. Hepsini kullandım yoluma kizokuyla devam ediyorum. Üzerine atesleyen mod sayilidir benim neznimde ????
modun cillop gibi dönünce ömer ustadan bi heyecan gelmiş yine sana yeğen ????
güle güle kullan, çok güzel olmuş :giggle:
zaten istesekte ne yenisini bulabileceğiz, ne de alabileceğiz artık bu gidişle.

Sevgili arkadaşlar,

Ağustosta gelecek Alamancı bir arkadaşım tarafından getirilmek üzere, sbs mod siparişi vereceğim. @murcix üstadımdan görerek hippovape d'adapt ta karar kıldım gibi. Sadece pil kapağının neredeyse tamamen açık olması biraz korkuttu ama dna ve hatta dani ile aynı ohm değerini okuduğu ve benzer stabilite ile çalıştığını söyleyen pek çok inceleme gördüm.

İki sorum olacak sizlere, yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
1. Bu modu mutlaka al dediğiniz ağır olmayan (max 100 gr civarı) kısa ve fiyatı uçuk olmayan bir mod var mıdır ?
2. Almanya'ya siparişte veya lokasyonu Almanya olan şurası daha iyidir dediğiniz bir web satıcısı var mıdır ?

İlk defa aliex dışında sipariş verme imkanım olunca, bir heyacan bastı beni :)

Sevgili arkadaşlar,

Ağustosta gelecek Alamancı bir arkadaşım tarafından getirilmek üzere, sbs mod siparişi vereceğim. @murcix üstadımdan görerek hippovape d'adapt ta karar kıldım gibi. Sadece p*l kapağının neredeyse tamamen açık olması biraz korkuttu ama dna ve hatta dani ile aynı ohm değerini okuduğu ve benzer stabilite ile çalıştığını söyleyen pek çok inceleme gördüm.

1. Bu modu mutlaka al dediğiniz ağır olmayan (max 100 gr civarı) kısa ve fiyatı uçuk olmayan bir mod var mıdır ?
2. Almanya'ya siparişte veya lokasyonu Almanya olan şurası daha iyidir dediğiniz bir web satıcısı var mıdır ?

Ucuz yollu SBS modların hepsi ağır açıkçası. Ambition Easy(bir adet bozdum) veya Aspire Mixx vs. yerine Mechlyfe Paramour veya Vapefly Brunhilde öneririm size, en azından USB girişleri mevcut. Hippo konusunda bir şey diyemeyeceğim, bana malzeme olarak pek kaliteli gelmedi ve bildiğim kadarıyla stealth modu yok.

Brunhilde'yi kullanıyorum. Stealth modu mevcut, işçilik harika, kutudan shim çıkıyor. Fotolar.

Sevgili arkadaşlar,

Ağustosta gelecek Alamancı bir arkadaşım tarafından getirilmek üzere, sbs mod siparişi vereceğim. @murcix üstadımdan görerek hippovape d'adapt ta karar kıldım gibi. Sadece p*l kapağının neredeyse tamamen açık olması biraz korkuttu ama dna ve hatta dani ile aynı ohm değerini okuduğu ve benzer stabilite ile çalıştığını söyleyen pek çok inceleme gördüm.

Ağustosa çok var daha. Yeni ürünler çıkar bu arada. Acele etmemeni öneririm

@Dwarkelf ben de komutana katılıyorum daha çok vakit var fakat bir yandan da hak veriyorum çünkü bir kaç ay sonra dövizin durumu ne olacak hiç belli değil gerçekten.

Konu nazarında
Hippo keyifli bir mod, herhangi bir saçmalama durumunu görmedim. Fakat hiç huyum değildir ama hippoyu cilt modu ile kullanıyorum, daha stabil geldi bana watt modundan. Evet gerçekten hafif, malzeme plastik olduğu için bu normal tabi. Hissiyatı da öyle dandik durmuyor ama aha budur da dedirtmiyor. Şöyle de bir nokta var ki deforme olacak bir yapıda değil gibi. 21700 molicel 4200mah ile 8-9watt güç ile 900-1000puff veriyor.

Kıyas bölümünde kesinlikle easy'den çok önde kalite olarak. Easy her yeri sallanan ilginç bir yapı ????????‍♂️
Paramour da çok stabil ve şık bir mod, fiziksel olarak da biraz daha minik.

Geri