Kanthal
Council
benim kanguru çiftliği büyüdü ama ???? yeni gelecekte var ???? 7 nci yolda ????
7!?! ????????
benim kanguru çiftliği büyüdü ama ???? yeni gelecekte var ???? 7 nci yolda ????
aslında bu konunun uzmanı ve zehircibaşısı @murcix@comandante Elinizdeki kanguru modlar hakkında herbirisini artı eksisi, özellikleri gibi fikrinizi yazabilir misiniz?
Herbirini kullandığınız için düşünceleriniz bizim için değerli olacaktır.
uzmanı ve zehircibaşısı
???? Aio kit diyor hala!?!?????bendekilere ilaveten 4 farklı sbs daha var kendisinde.
Aio kit
Bir zamanlar elinde 2 den fazla mod olana sopa ile yürüyen bir abimiz vardı...benim kanguru çiftliği büyüdü ama ???? yeni gelecekte var ???? 7 nci yolda ????
???????? he yaa ne günlerdi ????Bir zamanlar elinde 2 den fazla mod olana sopa ile yürüyen bir abimiz vardı...
Gerçi mevcut kurlar ile tam bir yatırım efsanesi olmuş.
Sopa cadi supurgesine donusmus ve kanguru diyarina dogru ucmus diye duyduk ???? kendi halinde iyi bir adamdi, picosu ile mutluydusopa ile yürüyen bir abimiz
@comandante Elinizdeki kanguru modlar hakkında herbirisini artı eksisi, özellikleri gibi fikrinizi yazabilir misiniz?
Herbirini kullandığınız için düşünceleriniz bizim için değerli olacaktır.
Vay be, trene binilmiş bile! ????buldum starter aio kitimi ???? ???? 9731785 ????️
Bilmiyordum bunu. Tam olarak n’apıyoruz?En sevdiğim özelliği 3 tuşla ekran kararması.
ateşleme tuşuna 3 defa ardışık bas. ekran kararıyor ama ateşlemeye devam ediyor. tekrar 3 defa basınca açılıyorVay be, trene binilmiş bile! ????
Bilmiyordum bunu. Tam olarak n’apıyoruz?
Vay be, trene binilmiş bile!
Süper oldu bu, teşekkür ettim! ????ateşleme tuşuna 3 defa ardışık bas. ekran kararıyor ama ateşlemeye devam ediyor. tekrar 3 defa basınca açılıyor
sıkıyosa bin.Yok ya tam ayağımı uzattım bindim derken indirdi biri ????
Neyse ben de sadece SE bekliyorum, yılı kapattım ????
ekran döndürmeyi biliyorsundur herhalde ????Süper oldu bu, teşekkür ettim! ????
Karartmıştım; biraz da döndüreyim ekranımı şimdi. ????????ekran döndürmeyi biliyorsundur herhalde ????
Karartmıştım; biraz da döndüreyim ekranımı şimdi. ????????
Çok teşekkür ederim.Ekli dosyayı görüntüle 56039
Yinede basitte olsa elimde bulunan 3 farklı sbs mod için az olan bilgilerimi paylaşayım.
Aspire Mixx : İlk olarak kullandığım sbs mod. Çipi yeni nesil olduğundan ateşlemesi iyi. Sağlam fakat devamlı kullanımda boyasında sorunlar olabiliyor. Ergonomisi orta seviyede benim için. Ağırlığı diğerlerine göre en fazla olanı. En sevdiğim özelliği 3 tuşla ekran kararması.
Techmod Kizoku : Ateşlemesi ve ergonomisi çok iyi. 2 versiyonu var bende. İkisi arasında bile çip farkı var. Örneğin ilk aldığım tuş kilidi yapınca p*l değişiminde bile kilit konumu kalıyorken diğerinde olmuyor. Ekran kararması yok. 10 sn. kademeli bir şekilde yanıyor. Geceleri sıkıntılı olabiliyor. Bunda da boya ve kaplama sorunu yaşadım.
Stratum Balance SBS : Aldığımda en sevmediğim demiştim. Kullandıkça en sevdiğim sbs oldu. Ateşlemesi güzel. Diğerleriyle aynı. Ateşleme ve */- tuşlarını kullanması zahmetli. Ekran kararması yok. Tuş kilidi var. İçlerinde en ufak ve en hafifi. Avucumun içinde kayboluyor. 18350-18500-18650 p*l seçeneği sunabilmesi de iyi.
Ben dik tutuyorum, tavsiye ederim ????onu demedimki. ???? ekran yazılarını sağa sola döndürmeyi dedim ????