Ulen buraların taşı toprağı altı dedilerdi de, inanmamıştım. Daha geleli yarım saat oldu ödül bile kazandım.
Günaydın İzmir. Bugün 11 Mart 2019 Pazartesi, @c.utkucan iyi haftalar diler.
Bugün İzmirde hava açık, beklenen en yüksek sıcaklık 21 derece.Rüzgar güneyden 13km hızla esecek.Akşam üstü hava biraz serinleyebilir.Tedbirinizi alın.
haydaaa o niye ki ya??
Taşlar tam olarak yetine oturana kadar Günün Yaprağı köşesi kapalı. Takvim yaprağı tabii, yanlış anlaşılmasın...
Günaydın cankuşlar...
izmirli olmadığım halde en sevdiğim topluluk
bide izmirli olsam ozaman gerçekten izmirli olurum
izmirli olmakiçin orda yaşamakmı gerekiyor yoksa tatil yeterlimi
ozaman ben izmiliyim canım
izmirli olmadığım halde en sevdiğim topluluk
bide izmirli olsam ozaman gerçekten izmirli olurum
izmirli olmakiçin orda yaşamakmı gerekiyor yoksa tatil yeterlimi
ozaman ben izmiliyim canım
selamlar izmir grubu
gelemedim vallahi sölemesi ayıp kıbrıstaydım geçen sene plansız oldu özürSen karaburunlusun, izmirli değil. Gelince buluşalım deyip aramayan adamsın sonuçta yani
gelemedim vallahi sölemesi ayıp kıbrıstaydım geçen sene plansız oldu özür
ben tipini beğenmedim. ipv 8 ile benzer chip, bşraz daha iyisi demişler. rakamı iyi ise olabilir. beğeni kişiye göre değişir tabi.ipv velas hakkında yorumunuz varmı üstadlar bitane denk geldi yihi 410 chipsetli imiş
hocam yanlış hatırlamıyorsam birisi uyarsın lakin 510 connectör sıkıntısı çokça yaşanıyor ipv8 lerde ohm konusu kablo kopması vb200 tl diyor değermi ?
hocam yanlış hatırlamıyorsam birisi uyarsın lakin 510 connectör sıkıntısı çokça yaşanıyor ipv8 lerde ohm konusu kablo kopması vb
200 çok olmuş BANA göre 100 tl daha koy colasal al gitsin .
anladım üstad pin ipv8de olmuştu onu çözmüştüm şimdi yihi almak istiyorum tekrar ısı modu için yada biraz daha bekleyip qmini gibi bir moda yöneleceğimhocam yanlış hatırlamıyorsam birisi uyarsın lakin 510 connectör sıkıntısı çokça yaşanıyor ipv8 lerde ohm konusu kablo kopması vb
200 çok olmuş BANA göre 100 tl daha koy colasal al gitsin .