Şehir Grubu İzmir Grubu

Günaydın İzmir. Bugün 11 Mart 2019 Pazartesi, @c.utkucan iyi haftalar diler.:)
:)

Bugün İzmirde hava açık, beklenen en yüksek sıcaklık 21 derece.Rüzgar güneyden 13km hızla esecek.Akşam üstü hava biraz serinleyebilir.Tedbirinizi alın.
;)

Günaydın İzmir. Bugün 11 Mart 2019 Pazartesi, @c.utkucan iyi haftalar diler.:)
:)

Bugün İzmirde hava açık, beklenen en yüksek sıcaklık 21 derece.Rüzgar güneyden 13km hızla esecek.Akşam üstü hava biraz serinleyebilir.Tedbirinizi alın.
;)

??

Taşlar tam olarak yetine oturana kadar Günün Yaprağı köşesi kapalı. Takvim yaprağı tabii, yanlış anlaşılmasın...

Günaydın cankuşlar...;)

izmirli olmadığım halde en sevdiğim topluluk
bide izmirli olsam ozaman gerçekten izmirli olurum
izmirli olmakiçin orda yaşamakmı gerekiyor yoksa tatil yeterlimi
ozaman ben izmiliyim canım :D:D:D

hocam yanlış hatırlamıyorsam birisi uyarsın lakin 510 connectör sıkıntısı çokça yaşanıyor ipv8 lerde ohm konusu kablo kopması vb
200 çok olmuş BANA göre 100 tl daha koy colasal al gitsin .

Hatırladığım kadarıyla da o 510 connector sorununu çözenler de baya bir memnundu ipv8'den. Hatta Ipv8 konusunda okuduklarımdan sonra velas almaya niyetlenmiştim ancak hanım vt75d hediye alınca vazgeçmiştim. Sıkıntısı olmayan bir velas'a 200 değer benim fikrim

hocam yanlış hatırlamıyorsam birisi uyarsın lakin 510 connectör sıkıntısı çokça yaşanıyor ipv8 lerde ohm konusu kablo kopması vb
200 çok olmuş BANA göre 100 tl daha koy colasal al gitsin .
anladım üstad pin ipv8de olmuştu onu çözmüştüm şimdi yihi almak istiyorum tekrar ısı modu için yada biraz daha bekleyip qmini gibi bir moda yöneleceğim

Geri