Cansın Kahyaoğlu
Community
Tanıdık bi mekan yokmu merkezi bi lokasyonda cafe toplanalım tarihi burdan belirleriz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Neden olmasın, herşey bi daha ki buluşmada buluşmada bi karara bakar.
Belki olmasın katıl artık.Belki bir dahakine ben de katılırım...
Belki olmasın katıl artık.
Ne yapsak mekanı buraya mı taşısak?
seninkini hala eskisi gibi okuyorum iyimi , ?Oh oh, maşallah. Ne güzel aynı isimleri burada da görmek...??
Bir de dikkatimi çeken, tanıdığım herkes, sanırım, aynı nick’i almış. Sadece burada değil, genelde. Hiç yabancılık çekilmiyor...
Yahu, butonlarda katılıyorum yok.
Vallahi, daha yeniyim, alışmaya çalışıyorum. Sana da katılıyorum. ?beğenince katılmış olabilirsin abi aslında
seninkini hala eskisi gibi okuyorum iyimi , ?
Demezlermi sen nasıl gördün diye. Şaka maka gerçekten herkes geliyor yavaştan farklı yüzlerde geliyor iyi olacak gibiMaaşallah herkeş toplanmış. @EBS @Korgi @Galbatorix @gıdışım @Kınamayan Adam @mertahmet @KadirTurhan firar ha! Sizi müdüre söyleyeyim de görün.
Maaşallah herkeş toplanmış. @EBS @Korgi @Galbatorix @gıdışım @Kınamayan Adam @mertahmet @KadirTurhan firar ha! Sizi müdüre söyleyeyim de görün.
Beğendim bastım ama, o da katılıyorum du aslında.Demezlermi sen nasıl gördün diye. Şaka maka gerçekten herkes geliyor yavaştan farklı yüzlerde geliyor iyi olacak gibi
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dur ben de bir deneme yapayım.Asıl, buranın goygoy’u olacak espriyi bayatlamadan ben yapayım:
“Bu kadar tepki vereceğinizi bilsem yazmazdım.” - Alıntıdır
?