Şehir Grubu İzmir Grubu

Emektar asmodus colossal ım bugün atomizer görmemeye başladı, pin kısmında sorun var, tamir için önerebileceğiniz bir yer var mıdır? Elinde fazladan mod olup satmayı düşünen arkadaşlara da buradan ufak biz göz kırpayım :D
hocam bence kendiniz açın bi içini temizleyin belki bi ufak lehim atması falandır hemen çözersiniz

pin yayı atomizer takınca altındaki perçinli kısmı dışarı itmiş. Sağdaki fotoda atomizer çıktıktan sonra görüntü haret verici :D Artık oraya da temas olmadığından lehim yapsam da geri atacak heralde. Kaldı ki çok becerip anlayabildiğim durumlar da değil :)
e072bc45-92c3-4d2e-86cd-3927ec3f4f93.jpeg707a80a0-4e92-4de7-aa50-498198b4c148.jpeg

pin yayı atomizer takınca altındaki perçinli kısmı dışarı itmiş. Sağdaki fotoda atomizer çıktıktan sonra görüntü haret verici :D Artık oraya da temas olmadığından lehim yapsam da geri atacak heralde. Kaldı ki çok becerip anlayabildiğim durumlar da değil :)
Ekli dosyayı görüntüle 63202Ekli dosyayı görüntüle 63203
sakın yukardan pimin tepesine japon yapıştırıcı atma çöp olur pimler ben yaptım sen yapma :)
başka pim vardıda halletdim sorunu bir lehim atarak altdan bağlantı noktasına.IMG_7549.JPG

@tuncay&kedileri dikkate alırım teşekkür ederim :) Girnede arkadaşın bildiği bi elektronikçi varmış gidip bi lehim deneyeceğim bakalım. Beyaz kablonun bağlandığı parça yukarıya perçinliymiş heralde bakalım tutacak mı göreceğiz

@tuncay&kedileri dikkate alırım teşekkür ederim :) Girnede arkadaşın bildiği bi elektronikçi varmış gidip bi lehim deneyeceğim bakalım. Beyaz kablonun bağlandığı parça yukarıya perçinliymiş heralde bakalım tutacak mı göreceğiz
Sorunun bu şekilde çözülür pin yerindeki lehim çıkartıp ondan sonra yukarı doğru ittirip tekrar lehim yapılacak anlatıldığı kadar zor bir durum değil elektronik işi yapan birisinin kolaylıkla yapacağı bir iş

Bir buluşma için güzel bir gün yapmak istiyorsunuz ve sahilde herkes 1-2 şişe içeceği getirsin(+Likit). RDA'sı olanlar da getirebilir, duman altı yaparak sahilin tadını çıkarabiliriz.

Ancak, gün bana uygun olursa büyük ihtimalle gelemem çünkü uzaktan geliyorum.

Karşıyaka izbandan inice 2 dk lık mesafede güzel bir cafe var aslında diğer tarafın son buluşmasını orda yaptıydık

03.06.2023 Cumartesi akşamı buluşma yapmayı planlıyoruz katılıma göre karşıyaka yada çiğli civarı gelecek olan varmı?

Geri