iSmile
Community
Ben kimin veya kimdim veya kimmişim veya kim kim @Vaper Bey Amca cevaplar sende aydınlat biziSen kimsin???? Banamı dedin!!!
Ben kimin veya kimdim veya kimmişim veya kim kim @Vaper Bey Amca cevaplar sende aydınlat biziSen kimsin???? Banamı dedin!!!
Sen kimsin derken. Ukalalik olsun diye demedim. İnşallah yanlış anlaşılmaya sebeb olmadımBen kimin veya kimdim veya kimmişim veya kim kim @Vaper Bey Amca cevaplar sende aydınlat bizi
Yahu o kadar da değil alt tarafı yüzümü güldürden insanlarla karşılaştım hep çok şükür. Biraz da iğneyi kendinize batırın ????
Buradan herkese sesleniyorum. Anlayamadığım tek bir şey varsa neden farklı gruplar var? Neden grup liderleri var? Mesela her ayın 2. Pazar günü sabit buluşma olsun. İsteyen katılsın, istemeyen evinde otursun. Bir hafta Karşıyaka, diğer hafta Alsancak, diğer hafta Buca, diğer hafta Güzelyalı olur. Sadece buralarda mekan belirlemek gerekli bu durumda ilk buluşmada çözülebilir. Ondan sonra standart devam eder.
Ne olduğundan, nasıl çalıştığından, içeriğinden haberi bile olmayan yüz binlerce insan zaten bize karşı cephe almışken, Biz hala birbirimize cephe alıyoruz
Ben o adamı sevmiyorum, onun düzenlediği buluşmaya katılmam diyen arkadaşlara sesleniyorum.
NE DİYON SEN YEA?
Sabah olmadı mı daha?Arkadaşlarım, abilerim sabah herkesin kafasında ki karışık durumları açıklayabilirim.
Mesele neydi? Acaba.Sabah olmadı mı daha?
0
Deprem gecesi bende İzmir'den Kuşadası'na ailemin yanına döndüm. Burada da hasarlı binalar mevcut ve belki İzmir depreminden sonra 3-4 kere daha artçı sallantılar Kuşadası körfezinde olduğu için daha yakından hissettik. Sağolsunlar Türkiye'nin 4 bir yanından arayan soran eksik olmadı ama neyin ne zaman ne şekilde geleceği belli değil. Ben bu depremi, bu şekilde olmasa bile hazırlıksız bir şekilde bekliyordum. Korktum ama psikolojik olarak çok bir etkisi kalmadı. Ölenlerin ruhları şâd olsun. Geride kalanlar sabırlı olsun. Hepimiz insanız, belki birgün belirsiz bir şekilde öleceğiz. Birbirimize destek olmak dışında elden gelen bir şey malesef yok.
Aslında var. Maddiyata da gerek yok.
Doğru bilgiyi yaymak en kolay yapabileceğimiz şey.
Etrafımızdaki insanlara deprem esnasında ve sonrasında yapılacaklarla ilgili doğru bilgileri anlatmakla başlayabiliriz.
Biz anlatalım, isteyen alır istemeyen almaz.
Ama bir kişiyi bile anlattıklarımızla kurtarma şansımız olsa yeterli
Uzun zamandan beri ben bunu yapıyorum, elimden geldiğince.
Tekrardan geçmiş olsun.