Genel Sohbet İş Dalı Yatırım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Solas38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam iş kuracaksınız ve il, ilçe, ülke farketmez demişsiniz. Bunu diyebiliyorsanız belli ki çok paranız var. Allah daha çok versin. İş kurmak için ülke değiştirecek kadar parayı nasıl kazandıysanız bence aynı işi yapmaya devam edin. :)

Hocam iş kuracaksınız ve il, ilçe, ülke farketmez demişsiniz. Bunu diyebiliyorsanız belli ki çok paranız var. Allah daha çok versin. İş kurmak için ülke değiştirecek kadar parayı nasıl kazandıysanız bence aynı işi yapmaya devam edin. :)
Düşünülenin aksine iyi araştırma ile yurt dışında iş yapmak için çok paraya ihtiyaç yok hocam. Türkiye ile hemen hemen aynı paralar harcanıyor genelde. Sadece mevzuata uymak sıkıntı çıkarabiliyor. Oda kurulum süresi uzuyor. Misalen tr de bir Française alana kadar aynı parayla yurt dışında iş yapilabilir. Gözünüzde büyütmeyin. İş yapmıyorum burada. Aklıma yatan iş olmazsa gemiye devam diyeceğiz en son bakalım nickimden anlaşılıyor ne iş yaptığım zaten ;)

Geçenlerde köye solar bahçe aydınlatma baktım. Elektrikten anlamadığım için hangi ürünleri almam gerektiğine karar veremedim.

3 ana parça var. Panel, batarya ve lamba. X panel x bataryayı şu kadar zamanda doldurur, şu zaman kadarda lu lambayı yakar bilgisi yok. Genelde hazır sistemler var. Onlarında kaç saat aydınlatacağı belli değil.

Bunların kalitelilerini getirip benim gibilerin anlayacağı dilde açıklama ile ticareti yapılabilir mi?

Geçenlerde köye solar bahçe aydınlatma baktım. Elektrikten anlamadığım için hangi ürünleri almam gerektiğine karar veremedim.

3 ana parça var. Panel, batarya ve lamba. X panel x bataryayı şu kadar zamanda doldurur, şu zaman kadarda lu lambayı yakar bilgisi yok. Genelde hazır sistemler var. Onlarında kaç saat aydınlatacağı belli değil.

Bunların kalitelilerini getirip benim gibilerin anlayacağı dilde açıklama ile ticareti yapılabilir mi?
Aslında elektrik elektronik mühendisi mesleğim. Bu tarz şeyleri getirip anahtar teslimi iş yapan çok firma var hocam. Kendi başınıza yapabilirsiniz ama muazzam hesap kitap ve elektrik bilgisine sahip olmanız gerekmektedir. Şu doğada fişi takayım telefonun şarjı dolsun ürünlerinden değil bir çarparsa kömür eder vesselam. O iş çok yatırım gerektiriyor. Nickim solas safety Of Life At sea demek kısaca denizde can güvenliği Türkçesi ama asıl manası uluslar arası deniz sözleşmesi. Denizde ticari faaliyet gösteren bütün devletlerin ve firmaların katılımda bulunması gereken bir sözleşme. Sorunuza verilecek en güzel yanıt profesyonel bir ekiple birlikte çalışıp sizin ihtiyacınız olan en yeterli ve kalitede doğru ekipmanı seçmek olacaktır.

Geri