bunlar olurEğer yeterli sermayeniz varsa yeni türeyen dönercilere şube olabilirsiniz. Örnek olarak Ekrem Coşkun ve Dünya Döneri verebilirim. Günde 400 kilo döner satan şube bile var. Eti kendi tesislerinden kg sini 40 TL ye temin ediyorlar ve dönere takıp 80 TL den satıyorlar. Tavuk döner fiyatına yaprak döner satıyorlar anlayacağınız. Aşağıya fiyat listelerini ekliyorum iki firmanın da. Biraz hesap kitap yapınca deli rakamlar çıkıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 8726Ekli dosyayı görüntüle 8727
Bu dönerciler batmak bir tarafa etrafındaki diğer dönercilere sinek avlattırıyorlar. Bir süre sonra diğerleri de mecbur fiyat kırıyor. Sadece içeceklerden kira ve çalışan ücretlerini çıkartıyorlar. Lezzetleri de fiyat/performansa göre değerlendirince gayet iyi.bunlar olur
gıda batmaz
500bine yukarıdaki dönerciden 2 adet açabilirsiniz. Yada faiz yiyebilirsiniz. Yada tahmini 10 adet oto yıkama açabilirsiniz. Birde internet cafe olabilir kelli felli. Yaklaşık olarak 3 4 tanede kadın kuaförü açılabilir. Şu ana kadar söylenen fikirler bunlar. Tabi Ukrayna Belarus Kosova Rusya Gürcistan genel anlamda vize kolaylığı olan ülkelerde forum mantığını düşünürsen vape shop açılıp Türkiye'ye mal gönderip toptancı olunabilir. Aklımda deli sorular halen düşünceler içindeyim.az bütce ve uygun mekan = oto yıkama
biraz vizyonum kıttır ama yıkamada para kötü değil
bende bir soru sorayım nakit 500bin civarı sermayeyle ne yapabilirim
zorlarsam 1 m yaklaşırım
bıkıyorum el işinden
Ukraynaya beklerim Zelinsky açıklama yaptı. Türk yatırımcıları bekliyoruz diye,Teşekkürler cevaplar için. Yokmu başka fikirler
Şubat ayinda döndüm Ukrayna'dan baya bir süre oradaydım demivsky de kaldım. Kiev'de. İş ortamına geldim ama olmadı hocam. Ocean plazanın bir sonraki durağı merkeze 15 20 dakika metroyla ama hayatım kreşatikte geçti. Aziz Sofya kilisenin orda çok takıldım. Açıkçası mafya vs gözümü korkuttu hocam. Yolum düşerse uğrarım tabiki oturumum halen devam ediyor. Bilseydim sizinde orada olduğunuzu uğrardım kesinUkraynaya beklerim Zelinsky açıklama yaptı. Türk yatırımcıları bekliyoruz diye,
Uluslararası Vape Fabrikası
İnşallah beklerim hocam, ben Kievi sevmiyorum bana daha küçük sakin ve doğa ile iç içe olması lazım. Büyük şehirler artık bana göre değil Trafik, keşmekeş,kalabalık aman kalsınŞubat ayinda döndüm Ukrayna'dan baya bir süre oradaydım demivsky de kaldım. Kiev'de. İş ortamına geldim ama olmadı hocam. Ocean plazanın bir sonraki durağı merkeze 15 20 dakika metroyla ama hayatım kreşatikte geçti. Aziz Sofya kilisenin orda çok takıldım. Açıkçası mafya vs gözümü korkuttu hocam. Yolum düşerse uğrarım tabiki oturumum halen devam ediyor. Bilseydim sizinde orada olduğunuzu uğrardım kesin
Ahaha gönüller isterki 3 5 milyon ama o kadar yok hocam zaten o kadar param olsa çalışmam dünya turuna çıkar ölene kadar dolanırım. Yediklerim yiyeceklerimin garantisidir diyorum ve miktar söyleyemiyorum ne yazikki
O zaman 10 tane ..ocuk ayarlıyorsun günlük 50 liradan her camiye bi maşrapa ellerineAhaha gönüller isterki 3 5 milyon ama o kadar yok hocam zaten o kadar param olsa çalışmam dünya turuna çıkar ölene kadar dolanırım. Yediklerim yiyeceklerimin garantisidir diyorum ve miktar söyleyemiyorum ne yazikki
Hehe yok hocam yeme içme sektörünü bilirim. Benden uzak olsun.
Yeme içme yi elediysek sonraki aşama varHehe yok hocam yeme içme sektörünü bilirim. Benden uzak olsun.
Bay ninja ile yol yürüyebilirsin kendisi piyasanın kurdudur ????Yeme içme yi elediysek sonraki aşama var
Gerçi bazı yerlerde tuvaletler 5-6 tl
Bazı restaurantlarla anlaşıp musili de ücretsiz dağıtsan
Üfffhhh
Kıhh kıhh kaıha
Daha önce gittim geri geldim. Giderken biraz hayal perest olmamak lazım. Yoksa gidince sıkıntı yaşanabilir. Ha ben rezil olmadım vezirde olmadım. Kaçacağım diyede gidilmez körü körüne