Genel Sohbet İş Dalı Yatırım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Solas38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
az bütce ve uygun mekan = oto yıkama
biraz vizyonum kıttır ama yıkamada para kötü değil

bende bir soru sorayım nakit 500bin civarı sermayeyle ne yapabilirim
zorlarsam 1 m yaklaşırım
bıkıyorum el işinden

Eğer yeterli sermayeniz varsa yeni türeyen dönercilere şube olabilirsiniz. Örnek olarak Ekrem Coşkun ve Dünya Döneri verebilirim. Günde 400 kilo döner satan şube bile var. Eti kendi tesislerinden kg sini 40 TL ye temin ediyorlar ve dönere takıp 80 TL den satıyorlar. Tavuk döner fiyatına yaprak döner satıyorlar anlayacağınız. Aşağıya fiyat listelerini ekliyorum iki firmanın da. Biraz hesap kitap yapınca deli rakamlar çıkıyor. :)
Ekli dosyayı görüntüle 8726Ekli dosyayı görüntüle 8727
bunlar olur
gıda batmaz

az bütce ve uygun mekan = oto yıkama
biraz vizyonum kıttır ama yıkamada para kötü değil

bende bir soru sorayım nakit 500bin civarı sermayeyle ne yapabilirim
zorlarsam 1 m yaklaşırım
bıkıyorum el işinden
500bine yukarıdaki dönerciden 2 adet açabilirsiniz. Yada faiz yiyebilirsiniz. Yada tahmini 10 adet oto yıkama açabilirsiniz. Birde internet cafe olabilir kelli felli. Yaklaşık olarak 3 4 tanede kadın kuaförü açılabilir. Şu ana kadar söylenen fikirler bunlar. Tabi Ukrayna Belarus Kosova Rusya Gürcistan genel anlamda vize kolaylığı olan ülkelerde forum mantığını düşünürsen vape shop açılıp Türkiye'ye mal gönderip toptancı olunabilir. Aklımda deli sorular halen düşünceler içindeyim.
Akıtın beyler fikirleri fikirler hepimize yeter. Genel anlamda şehirler ülkeler çok farklı o yüzden kimse kimsenin işine çomak sokmaz korkmayın. Beyin fırtınası bulacağız birşeyler ;)

Ukraynaya beklerim :) Zelinsky açıklama yaptı. Türk yatırımcıları bekliyoruz diye,
Uluslararası Vape Fabrikası :)
Şubat ayinda döndüm Ukrayna'dan baya bir süre oradaydım demivsky de kaldım. Kiev'de. İş ortamına geldim ama olmadı hocam. Ocean plazanın bir sonraki durağı merkeze 15 20 dakika metroyla ama hayatım kreşatikte geçti. Aziz Sofya kilisenin orda çok takıldım. Açıkçası mafya vs gözümü korkuttu hocam. Yolum düşerse uğrarım tabiki oturumum halen devam ediyor. Bilseydim sizinde orada olduğunuzu uğrardım kesin :)

Şubat ayinda döndüm Ukrayna'dan baya bir süre oradaydım demivsky de kaldım. Kiev'de. İş ortamına geldim ama olmadı hocam. Ocean plazanın bir sonraki durağı merkeze 15 20 dakika metroyla ama hayatım kreşatikte geçti. Aziz Sofya kilisenin orda çok takıldım. Açıkçası mafya vs gözümü korkuttu hocam. Yolum düşerse uğrarım tabiki oturumum halen devam ediyor. Bilseydim sizinde orada olduğunuzu uğrardım kesin :)
İnşallah beklerim hocam, ben Kievi sevmiyorum bana daha küçük sakin ve doğa ile iç içe olması lazım. :) Büyük şehirler artık bana göre değil :) Trafik, keşmekeş,kalabalık aman kalsın :)

@Solas38 şaka bir yana ülke gerek ekonomik gerekse siyasi konjonktür ü oldukça değişken
Hele ki bir atımlık barutun ve bunu telafi edecek madenin yok ise sıkıntı
Bir çok kişi tanıyorum iş kurup zarar edip sonrasında kredi çekip zarar dan kalan borçlarını ödeyen
Ha dersen ki para sorun değil 5-10 şubeli bir sektöre girersin iş yapan 2-3 mağaza diğerlerine lokomotif olur bir şekilde döndürürsün
Ama
Ama
Ama işte

Geri