Genel Sohbet İngilizce Öğrenmek İstiyorum HELP! :D

Daha iyi şartlar için yapmak zorundayım. :) Benimde durum aynı aslında iş çıkışı çocuk vs ama sanırım biraz ağır tempoyla 1 senede yapabileceğime inanıyorum. Şuan tek sıkıntı kaynağa ihtiyacım var. Videolarla destekleyerek ilerleyebileceğim kitaplar araştırıyorum.

Ben bu adami izliyordum, 154 bolum var. Bunlari izleyip test cozerseniz iyi olur. Ama imkaniniz varsa bir kursa gidin.

Temeli hiç olarak sayıyorum cümle yapıları vs yok. Çat pat kelime bilgim var. Kulak aşinalığından kaynaklı bazı cümleleri anlayabiliyorum. Çok fazla film ve dizi izliyorum. Dublaj filmleri pek sevmediğim için bir aşinalık var.

Hocam bence deneyin derim.
İlk başlarda çok kolay gelebilir ama inanın zorladığı yerler olacaktır. ( beni zorladığı yerler çok :) )
İngilizce ders çalışması konusunda size referans olabilir.
Şöyle ki ; Bölümlerde hiç yapamadığınız , anlamadığınız kısımlara geldiğinizde onu youtube vb kaynaklarla çalışıp eksiklerinizi tamamlayıp kaldığınız yerden devam edebilirsiniz diye düşünüyorum.

Duolingo hocam. Öneririm ben de bi 15 gün oldu sıfırdan başladım. Para felan ödemenize gerek yok. Günde 10dk ayırın. Emin olun etkili oluyor.
Az çok mantığını yukarıda arkadaşların belirttiği gibi biliyorum fakat ben yazılı kaynakça arıyorum. Türkçe anlatımlı olması gerekiyor. Önce mantığını kavramam gerekiyor. Yoksa ezberden cümle öğrenebilirim.

Geri