demlemecay
Community
Bu sefer aroma geliyor hissediyorum
2 tane için öm
2 tane için öm
@Uzi Mods üstat
Bizim yalvar yakarışlarımıza kulak asıp bir an önce çıkarıcağım diye uğraşma. Biz nasıl olsa bekleriz.
En iyisini, en güzelini sun bizlere. Kimse ağzını açıpta şurası şöyle burası böyle diyemesin.
Üzümcü - Bağcı ayrımını net şekilde görelim
Soğuk ve sıkı içim ile kolay kurulum ve likit içindeyken decke ulaşma imkanından taviz vermemeni ümit ediyorum.
Aroma artışı olabilecek bir yapı olabilir.
Hem tütün, hemde diğer aromaların içilebildiği her damağa uygun bir atomizer hayalimdeki.
Ekstra parçalarının çok fazla olabileceği, her ekleme değişimle değişik içim şekli sunan bir atomizerde olabilir.
Sonradan ilave edilen baca, cam, içim ve hava kitleri ile daha fazla insanı hem memnun edebilirsin, hemde senin açından faydalı olur diye düşünüyorum.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Kolay gelsin
Manisa merkezde 1+1 dairede ister misin çocuk adam ?@Uzi Mods üstat
Bizim yalvar yakarışlarımıza kulak asıp bir an önce çıkarıcağım diye uğraşma. Biz nasıl olsa bekleriz.
En iyisini, en güzelini sun bizlere. Kimse ağzını açıpta şurası şöyle burası böyle diyemesin.
Soğuk ve sıkı içim ile kolay kurulum ve likit içindeyken decke ulaşma imkanından taviz vermemeni ümit ediyorum.
Hem tütün, hemde diğer aromaların içilebildiği her damağa uygun bir atomizer hayalimdeki.
Ekstra parçalarının çok fazla olabileceği, her ekleme değişimle değişik içim şekli sunan bir atomizerde olabilir.
Sonradan ilave edilen baca, cam, içim ve hava kitleri ile daha fazla insanı hem memnun edebilirsin, hemde senin açından faydalı olur diye düşünüyorum.
Kolay gelsin
çözemedim bak şimdi bunu yawwwManisa merkezde 1+1 dairede ister misin çocuk adam ?
Sevgili hocam ben üretilecek adetin hepsinden önemli olduğunu düşünüyorum. İnşallah ürün üreticinin olur ve emeğinin karşılığını alır. Başkalarının oyuncağı olmasın inşallah.@Uzi Mods üstat
Kolay gelsin
Aynı fikirdeyim üstadım. Emeğe saygı şartSevgili hocam ben üretilecek adetin hepsinden önemli olduğunu düşünüyorum. İnşallah ürün üreticinin olur ve emeğinin karşılığını alır. Başkalarının oyuncağı olmasın inşallah.
Tüm özellikleri saymışsın dedecim tütünüde versin pastaneyide versin kolay kurulsun vurum yüksek olsun aromayı iyi versin isteyince kısalt isteyince uzasın Yemeğide o yapsın bulaşığa ben bakarımçözemedim bak şimdi bunu yawww
şair ne dimek istiyo burda
biz zaten senin bulaşıkları yıkadığını biliyoz ki ???? ???? ???? ????Tüm özellikleri saymışsın dedecim tütünüde versin pastaneyide versin kolay kurulsun vurum yüksek olsun aromayı iyi versin isteyince kısalt isteyince uzasın Yemeğide o yapsın bulaşığa ben bakarım
Kıssadan hisse şu.Tüm özellikleri saymışsın dedecim tütünüde versin pastaneyide versin kolay kurulsun vurum yüksek olsun aromayı iyi versin isteyince kısalt isteyince uzasın Yemeğide o yapsın bulaşığa ben bakarım
aslında major hepsini kıvamında veriyor ama aroma artınca illa biri düşüyor.Kıssadan hisse şu.
Ben zaten majörden memnunum. Genelde sek ve tütün dışında pek likit kullanmıyorum. O yüzden başka da bir atomizer aramıyorum.
Orada belirtmek istediğim., aroma arayan kitle çok yüksek.
Onlara da hitap edecek soğuk buhar ve sıkı içim sunan bir mtl atomizer yapılması fikriydi
Aroma ne olur bilmem ama v2 için aklımdan gecipte dillendirdigim değişiklikler var gibi resimde. Yuzuk ve topcap yarı yarıya kısalmış uzunlukta iyi görünecek. Ve base yani guverde içine giren tek parça bir 510 pin görüyorum. Omaj ve Birçok konuda iyileşme olacak, birde bir post vidasız sabit , sadece 510 kısmı alttan vidalı yapıda ise gerisi varsın değişmesin . Aynı karakterde içim verse de bu değişiklikler fark yaratacaktır bence.. cap kısmı zaten yuvarlatılmış olucak gibi duruyor komutanım. Güzel olacaktır, hayırlı uğurlu olsun..@Uzi Mods üstat
Kolay gelsin
Konumuzla alakası olada bilir ama olmaya da bilir.biz zaten senin bulaşıkları yıkadığını biliyoz ki ???? ???? ???? ????
Çok beklersin (bekleriz) mükemmel ato.Herkesi mutlu edebilecek atomizer uretilmedi, uretilmeyecek.
Bu ürün için de Ustamız hedef kitleyi belirlemiştir.
Ben bu yeni atomizerin Majörun devamı olmayacağını tahminle, bana hiç uymayacagini düşünüyorum mesela.
Çünkü kısa atomizerler bana göre değil.
Ama yine sıraya girer, yine bilgisayar başında bekler, yine alırım.
Çünkü ben marka fanatigiyim
Biraz zaman geçsin çok fena gaza da getiririm.
Gavurca ile hype da yaparim...
Keşke yepyeni driptipler de olsa...