Sıkıntı yok Üstat. Diğer tarafın alışkanlıklarına burada denk gelmezsiniz.Valla ahali taşa tutacak beni ama v2 gibi alır almaz türlü türlü sorunlarla karşılaşmıyacağımız, son kontrolün iyi yapıldığı, sorunlara tolerans farkı denmeyecek bir atomizer olur inşallah. Genel yorumlar v2nin iyi olduğu ama yinede eksikleri ve eksileri olan bir atomizer. Diğer yerli firmalar gibi işçiliğin ve tasarımın güzel olması dileğimle. Hayırlı olsun şimdiden.
Eyvallah hocamSıkıntı yok Üstat. Diğer tarafın alışkanlıklarına burada denk gelmezsiniz.
Linç kültürü sevilmez burada.
Her özgür bireyin fikirlerine değer verilir.
Yazdıklarınız da neredeyse her yerli üreticiye ettiğimiz temenniler...
Bu sefer satış sonrası Çözüm merkezinde değil, Keyif merkezinde buluşmak dileğiyle...
Profil resmide ateş edio hani ????????Eyvallah hocam
Bugün sattım daniyi de yavaş yavaş eldekileri çıkarmayı düşünüyorum hatta, 4 5 setup olmuş evde gereksiz 1 2 setup yeterli geliyor artık. Eski heyecan kalmadı :/Profil resmide ateş edio hani ????????
Eğer bu profildeki yiğidoda gidici olur ise bi öm alam benBugün sattım daniyi de yavaş yavaş eldekileri çıkarmayı düşünüyorum hatta, 4 5 setup olmuş evde gereksiz 1 2 setup yeterli geliyor artık. Eski heyecan kalmadı :/
Epetite biraz zor gibi üstadım ama aklımdaEğer bu profildeki yiğidoda gidici olur ise bi öm alam ben