• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Hangi Pamuk Neden ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Maraz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Maraz

Community
Bu anket kullanıcıların hangi pamuğu neden kullandığı ve ilerde kullanıcıların pamuk kıyaslamasında tercihi için yardımcı olmak adına açılmıştır.

Oyla 0
Bu soruya her zaman cevabım benzer oluyor.

1-)Cb prime 1 hafta kullanıyorum her coili bana mısın demiyor. Emicilik çok iyi.

2-) Cb v2 prime ile benzer biraz daha az emici.

3-) Muji ucuz kolay bulunur is görür.

4-) Rayon garip bir tat alıyorum kullanmayı hiç sevmiyorum.

Zaten 4 farklı pamuk kullandım sıralamam budur. Prime'ı deneyince pamuk arayışıma son verdim.

Engeston bulabilsem alacağım. Ama bulamıyorum. Bir likit bittiğinde pamuğu hiç değiştirmeden, üstüne başka bir likit koyduktan sonra, o ilk likitin tadı anında yok oluyordu. İkinci Koyduğum likitin tadını veriyordu. Çok beğenmiştim ama bulamıyorum. Bulsam bir kaç paket alacağım

cotton bacon v2 veya fiber n'cotton, ikiside neredeyse birebir aynı..alışkanlıkdan heral..birde juicy wix beğenmişdim, ilk emiş yavaş ama sonrası gayet iyiydi..

Ekli dosyayı görüntüle 13362 Olayın king i bu dur ama artık piyasada yok
Aynı üretici yeni bir ürün sürdü piyasaya

Ekli dosyayı görüntüle 13363
Gerek emiciliki gerekse kokusuz ve tadsız oluşu tercih sebebidir
Dokunduğunuzda kaliteyi hissediyorsunuz
Fiber freaks pad olan, piyasadan kalkmasına en çok üzüldüğüm malzeme. Deck yapısı uygunsa, bol pamuk isteyen bir ato değilse, mükemmel pamuk. Örnek, direkli gus atolar...

Koh gen do kullanıyorum. Her ne kadar mujiye benzese de her konuda daha kararlı bana göre. Her paket aynı kalitede, emiciliği hızlı, pamuğun yapısından kaynaklı akıtma problemi yaşama riski diğer pamuklardan daha düşük, kimyasal bir koku-tat almıyorum (3-5 puf sonra özellikle tam oturuyor likitteki lezzetler) Eksi tarafı ise diğer Japon pamuklara kıyasla fiyatı yüksek ve bulunabilirliği daha düşük..

CB V2 kullanıyorum ve çok memnunum. Prime kullanayım dedim ama sanırım elimdeki atolara uyumadı. Ne zaman kullansam dry hite doğru gidiyordum. Yüksek emicilikten dolayı sanırım fazla şişip hava akışını engelliyordu. Likit dolum yerini açtığım an kocaman baloncuklar yükseliyordu. Bu nedenle kullanamadım.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Uzun süredir cotton bacon V2 kullanıyorum, bulmazsam cb prime alıyordum. İkisinden de gayet memnunum. Değişiklik olsun diye cotn threads sipariş ettim. Daha dün pamuklama yaptım fakat ilk izlenim olarak gayet iyi. Fitil şeklinde oluşu çalışması kolay bir pamuk yapıyor.

muji el alışkanlığından yılların verdiği olay bide yetiyor sek nbase ve tütün grubu ilikit tükettiğim için fazlasını aramıyorum
arada da cotton bacon oda fena değil hem sek nbase de hemde tütün grubunda
hocam sek nbase nasıl oluyor. direkt nbaseyi tanka döküp içiyor musunuz

Geri