Fiber freaks pad olan, piyasadan kalkmasına en çok üzüldüğüm malzeme. Deck yapısı uygunsa, bol pamuk isteyen bir ato değilse, mükemmel pamuk. Örnek, direkli gus atolar...Ekli dosyayı görüntüle 13362 Olayın king i bu dur ama artık piyasada yok
Aynı üretici yeni bir ürün sürdü piyasaya
Ekli dosyayı görüntüle 13363
Gerek emiciliki gerekse kokusuz ve tadsız oluşu tercih sebebidir
Dokunduğunuzda kaliteyi hissediyorsunuz
FF her atoya uyar becerebilene tabikiFiber freaks pad olan, piyasadan kalkmasına en çok üzüldüğüm malzeme. Deck yapısı uygunsa, bol pamuk isteyen bir ato değilse, mükemmel pamuk. Örnek, direkli gus atolar...
Ben ikisini kariştirarak kullanıyorum.Anket gelmedi ama muji ile rayon kıyaslamasında bana göre muji önde oldu.
Likit ve tel karıştırmayı görmüştüm de pamukta ilk defa duydum. Güzelmiş. ????Ben ikisini kariştirarak kullanıyorum.
Tavsiye edilir
Deneyin hocam kişisel görüşüm, sadece muji yada sadece rayona göre içimi daha keyifliLikit ve tel karıştırmayı görmüştüm de pamukta ilk defa duydum. Güzelmiş. ????
hocam sek nbase nasıl oluyor. direkt nbaseyi tanka döküp içiyor musunuzmuji el alışkanlığından yılların verdiği olay bide yetiyor sek nbase ve tütün grubu ilikit tükettiğim için fazlasını aramıyorum
arada da cotton bacon oda fena değil hem sek nbase de hemde tütün grubunda