O silica şeysini ben de merak ediyorum ama tele yeterince sıkı oturuyor mu? Ne kadar sağlıklı? Ne ölçüde besleme yapıyor konuları düşündürüyorPrime'ı çok beğeniyorum ama birkaç rda birden kullanıyorum ve sık likit değiştiriyorum. Gerçekten pahalı gelmeye başlıyor bir yerden sonra. Bu yüzden mtl'de rayon, dl'de muji tercih ediyorum. Ama şu bağcık gibi pamukları da merak etmiyor diilim.
DL performansı nasıl sizce? Prime ile kıyaslarsanız?
O silica şeysini ben de merak ediyorum ama tele yeterince sıkı oturuyor mu? Ne kadar sağlıklı? Ne ölçüde besleme yapıyor konuları düşündürüyor
Abimin dediği çok doğru kanthal tel yanana kadar pamukta renk değişimi bile olmuyor çoğu zamanİlk zamanlarda muji ve koh-gen- do diye pamuklar kullandım herkezin başladığı ve arayışa girdiği pambıklar ????
Neyse ardından cotton bacon v2
Texsas tuff yeşil paket olması lazım
Cotton bacon prime
Veee son olarak RAYON !!!
Şuan rayon kullanıyorum hem emilimi
hem yanma konusundaki direnci beni çok etkiledi pamuk değil bitki özünden elde ediliyormuş araştırmalarımda bunu öğrenmiştim zaten elyafımsı bişi
Pambık tadı almıyorsunuz kesinlikle yani ben hiç almadım
Likitte hangi aroma varsa onu alıyorsunuz en güzel şeyide buydu ner veriyor likit neyse o yani
Tavsiye ederim bulursanız kesinlikle kaçırmayın derim
Abimin dediği çok doğru kanthal tel yanana kadar pamukta renk değişimi bile olmuyor çoğu zaman