İlk RDAmı aldığımda 20li muji almıştım 3 ay kullandıktan sonra 2 metre Rayon aldım mujinin paketinde hala 2 tane duruyor rayon 2 ayda da 1 buçuk metre kaldı, ama ikisi arasında hem kullanım kolaylığı hem de tad olarak rayon daha güzel, ikisi de ucuz zaten ama bir öğrenci olarak daha hesaplı ve kolay kurulum olmasını istiyorsanız RDAda muji RTAda rayon kullanmanızı tavsiye ederim180 li muji. Alın yıllarca kullanın. Dönüp dolaşıp yine muji.
Aslında çok güzel bi sıkıntıÇoğu pamuğu kullandım. Bana göre en ideali Cotton bacon prime hızlı emilim, sıfır pamuk tadı tek sıkıntısı likitleyince biraz şişiyor ????
Aslında şunu da ekleseydim iyi olurmuş zamanla pamuğa alışınca pamuğun şişeceğini öngörüp ona göre pamuklama yapınca sorun ortadan kalkıyor ????Aslında çok güzel bi sıkıntı
Rahat rahat çoğu atomizerde büyük pamuk havuzu olanlarda bile 2mm klavuzla yapilan sarimlarda pamuk sisince akitma sorunu olmaz
DL performansı nasıl sizce? Prime ile kıyaslarsanız?Her halükarda rayon
Dl kullanmayalı aylar oldu hocam, mtl de besleme, doku yapısı ve tadının büyük oranda nötr olması ve madden prime göre çok dhaa uygun olması.DL performansı nasıl sizce? Prime ile kıyaslarsanız?
Evet, MTL'de oldukça başarılı.Dl kullanmayalı aylar oldu hocam, mtl de besleme, doku yapısı ve tadının büyük oranda nötr olması ve madden prime göre çok dhaa uygun olması.