• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Hangi Pamuk Neden ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Maraz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Maraz

Community
Bu anket kullanıcıların hangi pamuğu neden kullandığı ve ilerde kullanıcıların pamuk kıyaslamasında tercihi için yardımcı olmak adına açılmıştır.

Oyla 0
İlk başlarken cotton bacon kullanıyordum.Daha sonra cotton bacon prime denedim ve şu anda da kullanmaya devam ediyorum.Emilimi daha hızlı ve likit tutma kapasitesi daha yüksek.

Atomizere ve kullanım şekline göre pamuk seçimi değişebilir.

Misal; sub ohm'un dibine vuracaksanız Texas Tuff ürünleri, DL'de performans telleri ve genel kullanım için Cotton Bacon Prime, MTL için Cotton Bacon V2, MTL'de tütün severler için Muji...

Penodatta bir süre prime kullandım ve akıtma sorunu yaşadım. Cotton Bacon V2.0 denediğimde pamuklamayı özensiz yapsam bile asla akıtmadı. :)

180 li muji. Alın yıllarca kullanın. Dönüp dolaşıp yine muji.
İlk RDAmı aldığımda 20li muji almıştım 3 ay kullandıktan sonra 2 metre Rayon aldım mujinin paketinde hala 2 tane duruyor rayon 2 ayda da 1 buçuk metre kaldı, ama ikisi arasında hem kullanım kolaylığı hem de tad olarak rayon daha güzel, ikisi de ucuz zaten ama bir öğrenci olarak daha hesaplı ve kolay kurulum olmasını istiyorsanız RDAda muji RTAda rayon kullanmanızı tavsiye ederim

muji el alışkanlığından yılların verdiği olay bide yetiyor sek nbase ve tütün grubu ilikit tükettiğim için fazlasını aramıyorum
arada da cotton bacon oda fena değil hem sek nbase de hemde tütün grubunda

Uzun süre mujiden sonra cotton bacon prime denedim ve çok memnun kaldım. Evet pamuk likiti gördümü şişiyor ve açıkçası bu benim işime geliyor akıtma derdi olmuyor. Zaten el alıştımı ona göre pamuk miktarı ayarlanıyor. Bir de ben bir fitili 3 bölüp öyle kullanıyorum. Daha tasarruflu oluyor. Pamuğu koparırken ziyan olmuyor. Ama rayonuda merak etmiyor değilim :D

Geri