DNA75C ve 250C'ye, görece yeni gelen diyebileceğimiz Power Mode'daki Punch özelliği ile Yihi'ye yakın performans sergiliyor. Görece diyorum çünkü TC modda olan Preheat özelliği Power Mode'da yoktu (DNA250C' de direk çıkışında var olabilir, çıkışından bir hayli zaman sonra deneyebilmiştim 250C'yi), sonradan güncelleme ile geldi.
Punch diyorum ama aslında Boost olarak geçiyor.
Ateşleme hızıyla alakalı olarak Yihi seven herkese, Boost özelliğini denemelerini tavsiye ederim şiddetle.
bende yeni dna 250c edindim kesinlikle katılıyorum size. Düz dna kanthal modda yihi'den çok uzak ama biraz punch yapınca yihi seviyesine çıkıyor. 250c çip gerçekten çok güzel olmuş mod üzerinden ayaralrıyla vs.
Yihi, DNA, Dicodes, Asmödus hepsini kullandım. Ayrıca DNA75C de kullandım.
Ben bigisayar özürlü olarak tüm DNA (DNA60, DNA75, DNA75C) elden çıkardım, dosya bul indir yükle uğraşamadım.
Diğerlerinin tüm ayarları Mod üzerinden. Ha bu arada Yihi SL Class ı elden çıkardım. ML kadar değil o.
Isı modunda sadece Dicodes (boru hariç diğer tüm Box serisi var elimde). Yenilerinden Mini ve 21700 waat modunda da başarılı hatta khantal teli ısı modu benzeri şeklinde bile kullanıyor. Dicodesleri ısı modunda tek geçerim.
Waatt modunda sadece yihi ML Class kullanıyorum. Dışarı çıktığımda taşıması kolay Asmodus Miniken yanıma alıyorum. Asmoduslar iyi ama w modunda Yihi kadar değil.
Yihi, DNA, Dicodes, Asmödus hepsini kullandım. Ayrıca DNA75C de kullandım.
Ben bigisayar özürlü olarak tüm DNA (DNA60, DNA75, DNA75C) elden çıkardım, dosya bul indir yükle uğraşamadım.
Diğerlerinin tüm ayarları Mod üzerinden. Ha bu arada Yihi SL Class ı elden çıkardım. ML kadar değil o.
Isı modunda sadece Dicodes (boru hariç diğer tüm Box serisi var elimde). Yenilerinden Mini ve 21700 waat modunda da başarılı hatta khantal teli ısı modu benzeri şeklinde bile kullanıyor. Dicodesleri ısı modunda tek geçerim.
Waatt modunda sadece yihi ML Class kullanıyorum. Dışarı çıktığımda taşıması kolay Asmodus Miniken yanıma alıyorum. Asmoduslar iyi ama w modunda Yihi kadar değil.
Pico verelim abi stabil hiç ısı vermiyor standartKonu Asmodus colossal a gelmişken bir ince detay eklemek istiyorum. Isı kontrol modunda ohm kilitledikten sonra bi iki çekim yaptınız ve hissiyatı beklediğiniz gibi çıkmadı ise , ohm değerini manuel olarak bir yukarı veya bir aşağı değerlere almak gerekebiliyor.(Örnek: 0,45 ilk kilitlediğiniz değer ise bunu 0,44 veya 0,46 değerlerine almak gibi). Bunun sebebini de şahsi kanaatim yihi veya dna gibi ohm değerinde virgülden sonra 4 veya 5 basamak olmamasına bağlıyorum.
Şöyle diyebilirsiniz ,zaten bir iki çekim yaptıktan sonra coili soğumaya bırakıp , daha sonra tekrar okutuyorum.Ancak çoğu zaman ilk okuttuğunuz değeri verebiliyor ve bu da doğru ve stabil bir içim sağlamıyor.
Amighty boya kalitesi biraz kötü diye biliyorum abi. Aklında bulunsun diye şey ettim. Bu aralar kaşıntı tuttu therionu satıp minikin v2 yada v3 alasım var DL için ama hala kararsızım v3 tipten kaybediyor biraz gözümde, v2 de güzel ama amaaan ne bileyim Colossal’ı da epetite im olmasa almayı düşünürdüm heraldeBen sevemedim bir türlü Colossal'ı. Ohm okumada çok başarılıydı ama temel sıkıntısı ateşleme gecikme sürelerinin uzun olmasıydı. 50ms falandı sanırım. Emin değilim tam. İnce tel ve kısa puff sürelerine sahip bir kullanımım var. Ben pek sevmemiştim o yüzden ki titanyum telde stabil kullanım sağlayamamıştım, ısı kalibrasyonu baya bir düşüktü. Yihi ya da Vochip gibi punch temelli bir TC yönetimi yoktu, DNA ya da Dicodes tipi dengeli geçiş yapmaya çalışıyordu ama pek de başarılı değildi açıkçası. Lakin Amighty'i denersem muhtemelen beğeneceğim ve radarımda olan bir mod.
Bunun yanı sıra Asmodus'ları genel olarak beğenmeme sebebim fiyat politikaları. Aynı fiyat grubunda DNA/Yihi çipli modlar, hatta daha düşük fiyatlara DNA çipli modlar bulmak mümkünken Amighty hariç diğer Asmodus modellerini tercih etmezdim.
Yine bunun yanı sıra kompakt tasarımları var, DL kullanıcısı olsaydım muhtemelen Asmodus modlar ilgi alanımda olurdu.
Yani görünüşlerini seviyorum, DL kullanıcılarına tavsiye de ederim ama ben kendim kullanamam sanırım yine Amighty hariç. Hatta düşeyim peşine bulayım alayım bir tane Amighty
75C'yi(ya da 250C'yi) 10dk'lık bir işlemle, hem Yihi pratikliğine hem de Dicodes'deki ayrıntılara ulaşabileceğiniz hale getirmek mümkün.
Olur da tekrar DNA75C deneyimlemeye karar verirseniz ve cihaz tedarik ederseniz, benimle iletişime geçebilir misiniz? Ben sizin için gerekirse Team Viewer ile uzaktan bağlanıp ayarlarını yapabilirim
Konu Asmodus colossal a gelmişken bir ince detay eklemek istiyorum. Isı kontrol modunda ohm kilitledikten sonra bi iki çekim yaptınız ve hissiyatı beklediğiniz gibi çıkmadı ise , ohm değerini manuel olarak bir yukarı veya bir aşağı değerlere almak gerekebiliyor.(Örnek: 0,45 ilk kilitlediğiniz değer ise bunu 0,44 veya 0,46 değerlerine almak gibi). Bunun sebebini de şahsi kanaatim yihi veya dna gibi ohm değerinde virgülden sonra 4 veya 5 basamak olmamasına bağlıyorum.
Şöyle diyebilirsiniz ,zaten bir iki çekim yaptıktan sonra coili soğumaya bırakıp , daha sonra tekrar okutuyorum.Ancak çoğu zaman ilk okuttuğunuz değeri verebiliyor ve bu da doğru ve stabil bir içim sağlamıyor.
Ben sevemedim bir türlü Colossal'ı. Ohm okumada çok başarılıydı ama temel sıkıntısı ateşleme gecikme sürelerinin uzun olmasıydı. 50ms falandı sanırım. Emin değilim tam. İnce tel ve kısa puff sürelerine sahip bir kullanımım var. Ben pek sevmemiştim o yüzden ki titanyum telde stabil kullanım sağlayamamıştım, ısı kalibrasyonu baya bir düşüktü. Yihi ya da Vochip gibi punch temelli bir TC yönetimi yoktu, DNA ya da Dicodes tipi dengeli geçiş yapmaya çalışıyordu ama pek de başarılı değildi açıkçası. Lakin Amighty'i denersem muhtemelen beğeneceğim ve radarımda olan bir mod.
Bunun yanı sıra Asmodus'ları genel olarak beğenmeme sebebim fiyat politikaları. Aynı fiyat grubunda DNA/Yihi çipli modlar, hatta daha düşük fiyatlara DNA çipli modlar bulmak mümkünken Amighty hariç diğer Asmodus modellerini tercih etmezdim.
Yine bunun yanı sıra kompakt tasarımları var, DL kullanıcısı olsaydım muhtemelen Asmodus modlar ilgi alanımda olurdu.
Yani görünüşlerini seviyorum, DL kullanıcılarına tavsiye de ederim ama ben kendim kullanamam sanırım yine Amighty hariç. Hatta düşeyim peşine bulayım alayım bir tane Amighty
75C'yi(ya da 250C'yi) 10dk'lık bir işlemle, hem Yihi pratikliğine hem de Dicodes'deki ayrıntılara ulaşabileceğiniz hale getirmek mümkün.
Olur da tekrar DNA75C deneyimlemeye karar verirseniz ve cihaz tedarik ederseniz, benimle iletişime geçebilir misiniz? Ben sizin için gerekirse Team Viewer ile uzaktan bağlanıp ayarlarını yapabilirim
Hemfikirim. TCR ile oynayarak yakalıyordum bende ama yine de stabilitesini yitiriyordu. Açıkçası o kadar para verdikten sonra aynı fiyata şıkır şıkır çalışan 75C mod neden almadım diye dertlenmiştim. Benim ısınamama sebebim bu sanırım VT75C, Q Mini, Therion ve G Class'da vardı elimde ki hala duruyor onlar. G Class değil ama diğerlerine verdiğim kadar bir ücret ödeyip beklediğim performansı alamayınca hayal kırıklığına uğramıştım. Arctic Fox'da işin boyutu tam tersi. Mesela CB80. 250TL'ye aldım, Escribe gibi bir program ve gayet stabil TC yönetimine kavuştu, tomarla detay ayar geldi v.b. Dahası minicik, fotolarda gözüktüğünden bile daha küçük, hızlı şarjı var ki seyahatte v.b. çok işe yarıyor.