• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Hadi En Güzel Atomizeri Yapalım - SihirliAto

comandante

Council
Bir atomizer tasarlama işi size görev verilseydi nasıl bir yapısı olmasını düşünürdünüz.
Yanma odası - Baca- Dolum şekli - Hava kanalları - Çap - Malzeme cinsi Benim aklıma gelenler bunlar.
MTL ve DL için ayrı ayrı yazabilirsiniz..
Ustaları piste davet ediyorum. Benim bilgi seviyem buna yeterli olmadığı için ben pas geçiyorum :D

Oyla 0
Bir atomizer tasarlama işi size görev verilseydi nasıl bir yapısı olmasını düşünürdünüz.
Yanma odası - Baca- Dolum şekli - Hava kanalları - Çap - Malzeme cinsi Benim aklıma gelenler bunlar.
MTL ve DL için ayrı ayrı yazabilirsiniz..
Ustaları piste davet ediyorum. Benim bilgi seviyem buna yeterli olmadığı için ben pas geçiyorum :D
kendi kendini sarsın pamuklasın likitlesin ; ben ahazırım patron desin:D

Mtl için konuşursak,
  • Yanma odasının küçük, bacanın ise uzun olması allahın emri.
  • Coil altında Afc nin ise yeni nesil atomizerlerdeki gibi ayarlanabiliyor olması gerekli 0.8 den 2.0 kadar.
  • Yüzük stoper lı olsun delikleri tek tarafta olsun.
  • Likit akış ayarı kesinlikle olmalı.
  • Uzun ve kısa tanklar ile uyumlu olmalı likit akış ayarının. ( en güzel örnek hussar )
  • Metaryal kesinlikle 316ss olmalı. Ama isteğe göre ultem aparatlar ile kişiselleştirilebilmeli ( ion serisi güzel bir örnek )
  • Driptip mtl ye uygun olmalı ve değiştirebilir olmalı ( iç çapı 0.3- 0.5mm arası )
  • Vidalama alanı kesinlikle yeni tip kayfunlar gibi olması gerekir. ( kolay telleme )
  • Pamuklara likitin temas ettiği delikler en az 2 adet ve geniş olmalı ( beslemeyi kolaylaştırmak amaçlı)
  • Tabiki atomizerin çapının 22mm olması çok önemli ( picoya nasıl uyduracaz ????)
AKlıma şimdilik gelenler bunlar...

Yanma odası geniş ama içeri giren havayı döndürecek minik kanatçıklar.
Ve baca düz yerine spiral şeklinde.
Spiral baca kısa boylu yüksek vurumlu atomizerlerin önünü açabilir :)
Tammen hayal ürünü.
Ama birazcık becerdim olsa bu şekilde bir chimney ile deneme yapmak isterdim.

Son düzenleme:
Harbi üzüldüm ikisine de çokca emek verilmiş
Özellikle bu mod üretilseydi alırdım
Tam olması gerektiği gibi

Evet. Çünkü "Nasıl olsaydı kullanırdım?" diye sordum hep çizerken. :)

üstad o alttaki usb giriş mi?
Evet hocam.
Çipin üzerindeki giriş standart giriş. Yani kabloyu taktığınızda dibine kadar oturuyor. Ön kapağın kalınlığını da hesaba katınca biraz büyük açmak gerekecekti deliği.
Amaan. Olmadı zaten. :D

Geri