Üstat yerli atomizerlere 350 400e çıktı üreticiler. Onlarla kıyaslayımca Gus bedava gibi geliyor bana ????euro bir gün biz görürsek ömrümüz yeterde 2-3 civarına inerse
en kral gus kullanıcısı olacağım
clonunu alıpta o güzel atomizer üreticisin emeğini karşılıksız bırakamam
aslında klonları çok kötü
tiny set denen küçültme setinin artıları eksileri nedir hocam vakit bulursan yazar mısın?
tiny set denen küçültme setinin artıları eksileri nedir hocam vakit bulursan yazar mısın?
Üstadım elimde olanları paylaştımbilgili bir abimiz bence konuya el atsın. bütün gus modellerini baştan sona ufak ufak tanıtsın yoksa valla işin içinden çıkılmıyor. chimneyler ayrı efendime söyliyim 5p-3p konusu ayrı sıkı deck ayrı bellcapler tiny setler falan filan. valla çözemiyorum ben kızmayın vakti zamanında aliden bi klon almıştım yazılı diyolardı İOU-R. havadar bir atomizerdi ama aromada aromaydı hani orjinali neler yapar acep hazır kullanıcı kulübü açıldı deneyimli bir abimiz el atsın. konunun başınada sabitleyelim ne dersiniz
Çok sağolun hocam. İlk sayfada böyle bir paylaşım kalması güzel olduÜstadım elimde olanları paylaştım
Çok sağolun hocam. İlk sayfada böyle bir paylaşım kalması güzel oldu
Birinci sebep yanma odasının küçük olması , ikincisi chimneyin üst kısmındaki buharı sıkıştırıp aromanın daha yoğun gelmesini sağlayan ikinci kubbe...sizce bu atonun aroma konusundaki başarısı ( eğer öyleyse tabii) yanma odasının küçüklüğünden mi kaynaklanıyor